Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Macie tu pierwszy epek nowej serii [S^M] Ah My Goddess Sorezore no Hane 01!!! Torrent niestety tylko do rawki (czyli prawie nic się niezrozumie bez znajomości japońskiego) ale to zawsze lepsze niż nic. Ciekawe co się stanie w tej serii? Może wesele Belldandy i Keichiego?
Ooo, nowa seria Ah! My Goddess, ja dopiero skończyłem to oglądać. Szkoda, że nie znam japońskiego. Chyba poczekam, aż jakaś fansuberka przetłumaczy.
hej wam ludzie nowy tu jestem
sciagam AMG TV 24+1special prawie polowa
chodzi mi o to czy kupie to na dvd znalazlem dvd 1 i dvd 2 od 1 d0 9 i 10 -18 czy 19 ale nie ma dalej co jest nie kupie tego na dvd w polsce ? tez nie ma movie [juz ogladalem piekne ] na dvd w polsce albo ja nie moge znalesc :( proszę o pomoc
Dziekuje Mariusz pozdro dla maniakow
[szalony]pomozcie albo oszaleje
Nowa seria Ah! My Goddess i ja nic nie wiem, no nie, tak być nie może.
Edit:
Na datę nie spojarzałem, ale gafa[wstyd].
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-06-06 19:33:27)
ale ja mówię o AMG 1 seria TV
chce to na DVD ale jest tylko 18 (a jest 24 tak ? )odc napisane w 2 plytach dvd czy jest wiecej i tez filmu nie ma na dvd nie daje rady znalesc szukalem merlin i 3 inne
Bo 3 box z następnymi odcinkami dopiero będzie wydany , cierpliwości. Kiedy, na pewno dowiesz sie tutaj
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
arigatō
Witam czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z chronologią w tym anime, już się całkiem pogubiłem, nie mam pojęcia jak oglądać, o co chodzi z tymi 25 i 26 odcinkiem tv, i ogólnie, jak by ktoś mógł by mi pomóc, byłbym wdzięczny.
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2007-10-01 21:20:50)
Oglądaj według numeracji. Plus movie można sobie obejrzeć pomiędzy sezonami i pare OAV streszczające parę pierwszych odcinków z 1 sezonu ale nieco w zmienionej wersji.
Witam, mam jeszcze jedno pytanie czym różni sie adventure of mini goddess od zwykłego
Adventures of Mini Goddess to zbiór mini historyjek o boginkach niewiele mający wspólnego z główną fabułą ale nawet przyjemnie się to ogląda
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-10-02 18:15:54)
Adventures of Mini Goddess to zbiór mini historyjek o boginkach niewiele mający wspólnego z główną fabułą ale nawet przyjemnie się to ogląda
glownie chodzi o to ze one sa male maja po 5 lat[cool]
glownie chodzi o to ze one sa male maja po 5 lat[cool]
Nie wiem skąd wytrzasnąłeś info, że mają one po 5 lat
vpirate2 napisał:glownie chodzi o to ze one sa male maja po 5 lat[cool]
no 5-9 ale napewno nie maja 12-13 lat[ostrzezenie]
vpirat one są poprostu MAŁE!!
Endru napisał:vpirate2 napisał:glownie chodzi o to ze one sa male maja po 5 lat[cool]
no 5-9 ale napewno nie maja 12-13 lat[ostrzezenie]
Głupota nie boli, co? Boginki są po prostu w wersji mini, chyba za mało anime widziałeś
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-10-02 20:02:49)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bohatorowie wygladaja mniej wiecej tak:
[URL=http://img231.imageshack.us/my.php?image=1426xz9.jpg][/URL]
oraz epki sa chyba 8 minutowe, jesli dobrze pamietam .
Bo 3 box z następnymi odcinkami dopiero będzie wydany , cierpliwości. Kiedy, na pewno dowiesz sie tutaj
Eeee... co jest grane, w Polsce można kupić "Kimi Ga Nozomu Eien" oryginał ? czy, "o co kaman" ?
Oczami Fana Blog ;]
Eeee... co jest grane, w Polsce można kupić "Kimi Ga Nozomu Eien" oryginał ? czy, "o co kaman" ?
Można, np. w Merlinie.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Strony Poprzednia 1 2 3