Nie jesteś zalogowany.
Hehe chyba nie jestes doinformowany ;p brzmi jak spisek xD chociaz ja tam sie nie znam ... ;p
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Na twoim miejscu zaczął bym się bać... bo wiesz... wujek to zawsze ma jakieś dziwne zdjęcia pochowane po zakamarkach, o których zainteresowani dowiaduję się dłuuugo po fakcie xD
ps; wuja pamięta to pocieszne zdjęcie z pubu w poznaniu xD jak Shadow z ekipą byli
Albo wstawiacie te zdjęcia, albo na PW z tą rozmową
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
CHIBI ZJADACZ! >8D kawaii~! XD XD
Hmm... Moje zdjęcie...
Prawda, że właśnie tak mnie sobie wyobrażaliście? <33 XD XD
Lekki byłeś wtedy, tylko 53 kb
Kaszka, ale bez maski też da się tam Ciebie zobaczyć
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-04-09 13:26:27)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Isao świetny pojazd xD
Kurcze no... Musze poszukać swojego jakiegoś i też tu wrzucić
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Mało się tu jeszcze udzielam ale wkleję te same fotki co na Naraku no Hana. Zawsze jest się z czego pośmiać itp.
To i ja może w końcu się ujawnię, aha to nie moja wina że nie fotogeniczny. To i ja ze studniówki pierwsze zdjęcie umieszczę, ja to ten którego "dźwigają" wcale ciężki nie jestem tylko 67kg żywej wagi( to były piękne czasy):
A teraz coś aktualnego z włosami w fazie eksperymentalnej(fotki słabej jakości kamerą z laptopa zrobione).
I am "Evil"
I am "Angel"
Może później coś aktualnego wetknę.
PS. Prawda, zdjęcia pań są bardzo bardo sympatyczne, ładne i Kawaii też się zdarzają.
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Zjadacz, pamiętam jak tak wyglądałeś na konwencie, więc to na pewno nie 6 lat temu
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wan, miał 6 lat, a nie 6 lat temu, chyba pora na okulary
E tam... pomyłeczka Co nie zmienia faktu, że tak wyglądał na konwencie...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
świetna fota
Fota jak z filmu Q.Tarantino xd