Nie jesteś zalogowany.
urodziwe mamy na forum dziewczęta
To samo mialem na myśli, czego więcej chcieć, tylko patrzeć i podziwiać .
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja bym powiedział, będąc skromnym, że po prostu wyrównały naszą, męską, poprzeczkę, którą zawiesiliśmy dosyć wysoko xD
Może pora na Miss/Mister Ansi, żeby potem wystawić ją/go do Miss/Mister World xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Jeśli choć setna część waszej wypowiedzi jest o mnie to dziękuje. I zastrzegam przed odzywaniem się zgrzyta
Ach życie płynie, a anime leci
Widać, że dobrze mu u swojej pani .
DUDi fajny strój Pasuje ci .
Fajny kot xDD Troszkę jakby... najarany? Przyznaj się, Gin kocimiętką w okolicy diluje ^^
No kurcze, masz mnie. Musze kotu teraz zawód zmienić, albo okolice. A ty tak nie rozpowiadaj
Ach życie płynie, a anime leci
Hehe Kot wymiata A w ogóle to wygląda jak ten z reklamy Whiskasa xD Ale to nie ten ;p Ten co reklamuje mieszka u mnie na osiedlu i wygląda na nie mniej przyćpanego ;p
Dobra to ja daję jeszcze jedno zdjęcie - Najbardziej aktualne
DUDi To kiedy idziemy na łyżwy? ;p Też śmigam na takim sprzęcie tylko w innym stroju, ale co tam zrobię wyjątek ;p
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Heh, do twarzy ci DUDi w tym stroju Szkoda, że tak daleko mieszkam, bo chętnie kulnęłabym się na te łyżwy
Jak najbardziej zapraszam.
Zarosłeś trochę od kiedy cię ostatni raz widziałam xD Widzę, że nie tylko baby zapuszczają futro na zimę xP
Tylko że ja w nieco innym miejscu...
Bardziej drastyczna zmiana wizerunku nastąpi w czerwcu, jeśli Dudi wytrzyma Pewnie nie omieszka się pochwalić nią ;]
Drastyczna zmiana ma nastąpić już w tę środę... Przed piątkowym spotkaniem nie liczcie na foty.
DUDi fajny strój Pasuje ci .
Zależy tylko czy z poduszką na brzuchu, czy bez?
DUDi To kiedy idziemy na łyżwy? ;p Też śmigam na takim sprzęcie tylko w innym stroju, ale co tam zrobię wyjątek ;p
Ja zawsze bardzo chętnie (szczególnie po 22), ale teraz to dopiero w nowym roku.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2009-12-16 00:03:45)
A ja tylko przypomnę, że osoby, które nie dały zdjęcia, nie mają prawa zabrać tu głosu. Tak, ghostpl22, Yagami, turunkus, to do was
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jak tak patrzę na nasze forumowiczki to zaczynam wierzyć w miłość od pierwszego wejrzenia
http://img6.yfrog.com/i/dsc00155he.jpg/
Ostatnio edytowany przez ODIN (2009-12-16 09:53:56)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
moja fota gdzies tam jest na forum
moja fota gdzies tam jest na forum
Mój drogi ale tu już jest 98 stron ;p Może wklej na nowo
turunks napisał:moja fota gdzies tam jest na forum
Mój drogi ale tu już jest 98 stron ;p Może wklej na nowo
Ja na pewno tego nie zrobię. Po ostatniej imprezie mam przez Zjadacza uraz i traumatyczne przeżycia. XD
Jak ktoś chce nowe fotki Hataka, zgłaszać się do mnie :x
Akurat na twoim miejscu bym tak nie gadał XD
"Skazany na zajebistość"
DUDi to ja poczekam do nowego roku :p a te godziny to i mi pasują xD
Fotki? Chyba fotka... Ej! Czyżbym o czymś nie wiedział?!