Nie jesteś zalogowany.
Dragmaru napisał:Robisz tak: Ściągasz program Bitcomet i za jego pomącą uruchamiasz te pliki tzw torrenty i ci się ściąga Wpisz w google "bitcomet download".
Sciagnolem Bitcomet ale pokazuje mi ze mam wirosa. Co zrobic?
Hatake napisał:
Ić stond! @______@masz tutaj blond
błagaaam mnie nie bij...nie rób mi tego...nie kopie sie leżącego<nadal nie wstał?
http://torrentspy.com/ - masz tu są wszystkie odcinki Naruto (torrenty oczywiscie)
Ostatnio edytowany przez Badi (2007-05-01 23:11:42)
Dragmaru napisał:Robisz tak: Ściągasz program Bitcomet i za jego pomącą uruchamiasz te pliki tzw torrenty i ci się ściąga Wpisz w google "bitcomet download".
Sciagnolem Bitcomet ale pokazuje mi ze mam wirosa. Co zrobic?
Ja wiem, sformatuj kompa, bo to trojan.
Hatake napisał:Ić stond! @______@
masz tutaj blond
A ty nie?:-D Dlatego specjalnie tak napisałem... Zresztą co się będe użerał z gównażerią...
Eh...dobra chłopcy i dziewczęta, skończmy tą żenade. Wysłałem ci na pm co masz robić, ale tak sobie myślę, ze ty pewnie nie wiesz co to pm .
Ściągasz bitcometa stąd(pisane przez "ą"):http://www.instalki.pl/programy/download/p2p/BitComet.php instalujesz, potem wchodzisz na tą stronkę gdzie są te takie "dziwne rozszerzenia", klikasz na tytuł odcinka, potem wybierasz "otwórz za pomocą: Bitcomet" klikasz ok i gotowe. Zostawiasz kompa na noc i jutro masz odcinki.
Sorki za spam, ale inaczej się nie dało .
Witam Hatake a ja mam takie pytanko skoro już robicie hardka to gdzie mogę się spodziewać jego ukazania?
p.s. jeśli jeszcze go robicie to na kiedy macie planowany termin wydania czy wypuszczenia w siec ?:D
Witam Hatake a ja mam takie pytanko skoro już robicie hardka to gdzie mogę się spodziewać jego ukazania?
p.s. jeśli jeszcze go robicie to na kiedy macie planowany termin wydania czy wypuszczenia w siec ?:D
Panowie Niemcy chcą, by wszystko było gotowe do tego piątku, ale czy tak będzie to nie wiem, jednak myślę, że się uwiniemy. A gdzie? Torrent... HTTP...:P
Chwila to znaczy że to bedzie zrobione i po niemiecku i po polsku czy jak/?:P
Tak w zasadzie, to po co Polakom niemiecki hardsub ? O_o
A czemu nam nie wyklinasz? Oo
Ok przybliżę, bo ogól nie starcza:
Mają być 3 wersje.
1. AVI z niemieckim hardem
2. AVI z polskim hardem
3. MKV z softem dual subI żeby to nie wyglądało podejrzanie, w kazdej wersji obie grupy pracują.
A 3 wersje ze względu na 2 wersje z każdym kraju dla ludzi oglądających to, bo wiadomo, jedni wolą to, drudzy to.EDIT: RedDragon85 - a ty co taki zniesmaczony i wybrzydzasz? Jakiś uraz do kraju najlepszego browca na świecie?
Nic dodac, nic ujac...
Ostatnio edytowany przez RedDragon85 (2007-05-01 23:48:28)
Tak w zasadzie, to po co Polakom niemiecki hardsub ? O_o
Tak, a karaoke będzie po francusku ^_^.
O, dzięki Red:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-05-01 23:48:50)
Lanfeust napisał:Tak w zasadzie, to po co Polakom niemiecki hardsub ? O_o
Tak, a karaoke będzie po francusku ^_^.
O, dzięki Red:D
to możecie sie jeszcze postarać i zrobić karaoke po czesku
p.s na jaki tracker chcecie wrzucić tego torrenta ?:P
Ostatnio edytowany przez foczkins (2007-05-02 00:19:30)
jak to jaki?? ruski xD
a linki na stronie z Bangladeszu :-p
a będzie chociaż japońskie audio czy tylko czeczeńskie i greckie?
Tylko mam nadzieję, że wrzucicie też suby na ansi, żeby było gdzie wam wytknąć błędy
[Tuszę, że takich nie będzie, ale niech ta wypowiedź was zmotywuje].
I znowu temat zszedł na offtop.
Ja może się wypowiem na temat filmu, bo przejrzałem. Moim zdaniem wypada gorzej przy innych kinówkach. Pierwsza była moim zdaniem najlepsza. Poza tym, w każdej kinówce "bad ass" są tak samo narysowani.
Mi ta kinówka dopiero się ściąga, bo przez dłuższy czas nie miałem dostęp do kompa i nie dałem rady wcześniej;p, teraz czekam tylko na suby.
Ktoś wcześniej się pytał czy ta kinówka jest w jakiś sposób powiązana z Naruto Shippuuden - nie, Naruto movie 4, będzie powiązane, o czym napewno inni już wiedzą co nie co.
witam po dlugim czasie:) w wkoncu w angli udalo mi sie dostac pokoj z kompem i z netem wiec wszystkie zaleglosci sobie nadrobilem.Teraz cierpliwie poczekam na suby do Naruto movie 3
Eh...dobra chłopcy i dziewczęta, skończmy tą żenade. Wysłałem ci na pm co masz robić, ale tak sobie myślę, ze ty pewnie nie wiesz co to pm .
Ściągasz bitcometa stąd(pisane przez "ą"):http://www.instalki.pl/programy/download/p2p/BitComet.php instalujesz, potem wchodzisz na tą stronkę gdzie są te takie "dziwne rozszerzenia", klikasz na tytuł odcinka, potem wybierasz "otwórz za pomocą: Bitcomet" klikasz ok i gotowe. Zostawiasz kompa na noc i jutro masz odcinki.
Sorki za spam, ale inaczej się nie dało .
Dzieki Dragmaru za pomoc jusz wszystko gra
A ty nie?:-D Dlatego specjalnie tak napisałem... Zresztą co się będe użerał z gównażerią...
a ty jusz moze dorosly jestes co? [roftl][roftl][roftl]
Hatake podnieś mnie bo sam nie wstane xD