Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
to jest normalne i znaczy to ze sloty przeznaczone dla downloadu z polski sa wszystkie w uzyciu ;p czy jakos tak
trzeba czekac albo jakos to obejsc
I wszystko jasne:)
mam problem z pobieraniem z tego miejsca
moglby mi ktos wytlumaczyc co jest nie tak?
problem wyglada nastepujaco: gdy probuje pobrac jakis epki pobiera mi badz nie pare kb po czym zatrzymuje sie w miejscu. W nocy pobrałem 2 pierwsze ep'ki i bylo OK. Do pobierania plikow uzywac FireFoxa
Ja z tego ftp pobraĹem caĹego school rumble jaki tam jest FireFox'em , i leciaĹo idealnie. Oni chyba nawet zachÄcajÄ do uzywania programu o nazwie DAP. ZresztÄ na pierwszej stronie pisze.[respekt]
Dzięki za linki lecz nadal ponawiam pytanie: Czy ma ktoś link do strony gdzie na bierząco są odcinki, conajmie o avi. mi chodzi[szpan] oczywiście oprócz Fansub TV..
Kubik, Sempai, dzięki za odpowiedź, ale porblem sam się rozwiązał szybko[respekt]
Jest bardzo ładna stronka http://fourzerofour.us/index.php?p=downloads szybko się ściąga( przynajmniej u mnie), ale nie można używać wspomagaczy(przynamniej mi FleshGet nie chciał sciągać).
nie wiem co sie dzieje, lecz niemoze mi juz nic pobrac.. upierdliwe
Mi z ftp wszystkio ślicznie idzie, więc chyba to jest już problem u ciebie. Ale jeśli to pomoże to server czasami się na pare godzin może "zawiesić".
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-18 12:21:07)
blackhayate dzięki za link .
Mi z ftp wszystkio ślicznie idzie, więc chyba to jest już problem u ciebie. Ale jeśli to pomoże to server czasami się na pare godzin może "zawiesić".
irytujace.. jesli tak jest w rzeczywistosci pozostaje mi tylko zmienic siec lub poprosic o pobranie kogo innego
shinnek wiesz kto jest zwiazany z tym ftp'kiem. Moze jakbym z nim pogadal doszedlbym do wniosku co jest nie tak
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-07-18 13:05:35)
shinnek wiesz kto jest zwiazany z tym ftp'kiem. Moze jakbym z nim pogadal doszedlbym do wniosku co jest nie tak
Niewiem, ale raczej nie sÄ to ludzie, ktĂłrzy odpowiedzÄ na takie pytania I co waĹźniejsze nie polacy, wiÄc trudno bÄdzie siÄ dogadaÄ
Z tego co zauważyłem to ten ftp jes często przeciążony. Poprostu musisz próbować cały czas tam wejść, aż w końcu ci się uda. U mnie skutkowało.
A ma ktoś może link do 11 epa. Bo tam co podał blackhayate właśnie brakuje go. A jak na złość wszedzie gdzie szukałem to w rmvb.[cholera]
Ostatnio edytowany przez Andreew (2006-07-18 14:30:56)
Strony Poprzednia 1 2