Nie jesteś zalogowany.
Oglądałem ten Konkurs rok temu on jest chudy jak nie wiem ja nie wiem jak on to zjadł
Pewnie ćwiczył przez kilka lat BTW to było ostatnio na MTV
Właśnie dlatego że jest chudy.
Są tacy genetycznie inni którzy bardzo dużo mogą jeść i nie tyją.
nie ma to jak sztuka dobrego przegryzienia parówki
Winged co ty z takimi konkurasmi wyjeżdzasz? Mamy cie zgłosić?
Nieeee. To mój pierwszy topic, który cieszy się taką popularnością.
Ja w życiu nie zjadłem więcej niż 2 hot-dogi/hamburgery/chesburgery/(wstawićtu cokolwiek innego z jedzenia typu fast-food) a ważę bagatela 75kg... tyle że to są mięśnie
Kurczę, a ja jem rzadko fast-foody. Z racji tego, ze u mnie w mieście jest to bardzo drogie. Brak McDonalda, czy czegoś takiego.
Ale mój rekord to trzy hamburgery właśnie z tej sieci plus puszka coli.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-07-10 14:02:32)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Kisiel napisał:Ja w życiu nie zjadłem więcej niż 2 hot-dogi/hamburgery/chesburgery/(wstawićtu cokolwiek innego z jedzenia typu fast-food) a ważę bagatela 75kg... tyle że to są mięśnie
Kurczę, a ja jem rzadko fast-foody. Z racji tego, ze u mnie w mieście jest to bardzo drogie. Brak McDonalda, czy czegoś takiego.
Ale mój rekord to trzy hamburgery właśnie z tej sieci plus puszka coli.
To żeś lepszy ode mnie o tego jednego. To co ludzie? Wysyłamy Wingeda na następne zawody?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-10 14:09:34)
Właśnie dlatego że jest chudy.
Są tacy genetycznie inni którzy bardzo dużo mogą jeść i nie tyją.
Ja na 16 lat na 173 cm wzrostu waze tylko 55 kg. a jem tyle co moja cala rodzina x4
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
tom_21 napisał:Właśnie dlatego że jest chudy.
Są tacy genetycznie inni którzy bardzo dużo mogą jeść i nie tyją.Ja na 16 lat na 173 cm wzrostu waze tylko 55 kg. a jem tyle co moja cala rodzina x4
zdecydowaniem widać to po twoim nicku
A ja mam 186cm wzrostu, waże 86kg a jem naprawde nie dużo. Wszystko to jest pokręcone
a ja mam 168 cm wzrostu, waze 55 kg i malo jem a co do hot doga, to zjadla bym jednego, ale nie wiecej[zezik][zezik]
a ja mam 168 cm wzrostu, waze 55 kg i malo jem
Ale choherko bez obrazy
wcześniej podałem swoją wagę bez wzrostu 1,86m W sam raz.
Dziś na polsacie pokazywali jak rywalizował z niedźwiedziem w jedzeniu parówek. Misio łyknął 50 parówek w dwie i pół minuty a japończyk w tym samym czasie "tylko" 31 parówek .
pa3cja napisał:a ja mam 168 cm wzrostu, waze 55 kg i malo jem
Ale choherko bez obrazy
wcześniej podałem swoją wagę bez wzrostu 1,86m W sam raz.
co to "choherko" ?:P
cos malego i lekkiego
ja mam okolo 1,80m i waze z 6 dych
nie jestem gruby chociaz zjadam za cala rodzine- jjem prawie non stop- coz nie ma to jak przemiana materii
ale te 53 hot-dogi to pewnie jadl bardzo szybko zeby oszukac zoladek- zanim mozg zalapie ze zoladek jest pelny to gosciu wpycha w siebie ile moze
Ja wyłem, jak ten sam japończyk walczył z niedziwiedziem w jedzeniu parówek, niestety niedźwiedź wygrał
no niestety normalny czlowiek chyba nie moze sie rownac z takim wymiataczem
też widziałem to kilka lat temu , ponoć jakieś dziecko (nastolatek) w japonii próbował go naśladować i zmarł z przejedzenia [ wyczytałem to w googlach"
Fajne tez było jak z niedźwiedziem sie ścigał, ale z misiem niemiał szans , ale Takeru jest the best !!
Oczami Fana Blog ;]
ciekawe jak dlugo potem na kiblu siedzial??:P
hahaha niechcialbym byc wtedy na jego miejscu