Nie jesteś zalogowany.
Nareszcie to wyjdzie na kompa zasysam z torrenta ale może już ktoś to ma i mógłby powiedzieć czy warto stracić 3,40gb na tą grę, i jak myślicie pójdzie mi na 1,4 amd athlon xp , 512 ramu , radeon 9600xt ???????????????????????????????pójdzie???????????????
ps. jak ktoś chce sciągnąc z torenta to może Tutaj
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-06-23 10:46:00)
ja też ściagam:) słyszałem ża ga warta zachodu:) ale bardziej bym się ucieszył z God of War, ale tym też nie pogardze:) btw. PoP rulez:D a pójść ci pójdzie:D ja mam słabszy komp i też zapewne mi pójdzie:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-23 10:46:06)
heheh robimy zawody kto szybciej sciągnie?:P
ja też ściagam:) słyszałem ża ga warta zachodu:) ale bardziej bym się ucieszył z God of War, ale tym też nie pogardze:) btw. PoP rulez:D a pójść ci pójdzie:D ja mam słabszy komp i też zapewne mi pójdzie:D
ale słyszałęm też że wymaga pixel shader 2,0
zobaczymy[kombinuje]
Przemek3 napisał:ja też ściagam:) słyszałem ża ga warta zachodu:) ale bardziej bym się ucieszył z God of War, ale tym też nie pogardze:) btw. PoP rulez:D a pójść ci pójdzie:D ja mam słabszy komp i też zapewne mi pójdzie:D
e tam:) to konwersja z ps2:) więc raczej pójdzie:)
[cytuj]Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
nic takiego nie pisze że trza shadery 2.0:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-23 10:51:06)
zobaczymy[kombinuje]
szefu napisał:Przemek3 napisał:ja też ściagam:) słyszałem ża ga warta zachodu:) ale bardziej bym się ucieszył z God of War, ale tym też nie pogardze:) btw. PoP rulez:D a pójść ci pójdzie:D ja mam słabszy komp i też zapewne mi pójdzie:D
e tam:) to konwersja z ps2:) więc raczej pójdzie:)
[cytuj]Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
nic takiego nie pisze że trza shadery 2.0:)
bardzo bym chciał żeby działało tak jak onimusha 3 tak płynnie
a co do shadero to na forum jest napisane
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-06-23 10:53:33)
ja juz sciaglem z torrenta, gra wyjebista polecam, mam ja na ps2, poziom trudnosci jest wysoki, save pointy dosyc rzadkie ale ogolnie gra wymiata polecam, wersja PC napewno jest bez dodatkowego stuffu, odnośnie wymagani to az tak wygorowanych nie ma wiec mozna spoko pograc na sredniej klasy kompie
bardzo bym chciał żeby działało tak jak onimusha 3 tak płynnie
a co do shadero to na forum jest napisane
[cytuj]*Supported Video Cards at Time of Release
ładnie pisze na jakich kartach działa:) czyli twoja w tym sie mieści jak i moja(mam 9200 radka:D)
według mnie gra naprawdę warta ściągnięcia zwłaszcza najlepszy jest w niej zrobiony system walki według mnie
Ja posiadam Radka 9200 SE więc powinna mi pójść
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-06-23 10:58:29)
a skąd sciągacie?? ja z torrenty.org i miałem na początku 60kb a teraz spadło do 1:(
ja ciagne z isohunt i leci tak ~5 kb/s:/ nie wiem dlaczego:( a jest 22 seedów.
U mnie bez problemu to pójdzie każda gra na max ustawieniach.
Szkoda że jedynki i dwójki nie ma na PC.
Ale mimo wszystko bym wolał ffx i x-2 na PC.
Ooooo. Widzialem kiedys trailer tego. Dolaczam sie do zasysania. Mam nadzieje, ze jak gra smiga na radku 9200 to gf 3 ti tez to lyknie...
Jestem w podobnej sytucaji, mam gf 4ti . Najwyzej jak nie pojdzie to uruchomie na konsoli
Pozostaje nam wiec miec nadzieje, ze wsio budiet wpariadkie czy jakos tak
No ja teżlicze ze mi pójdzie bo przeszedłem 1 i 2 i byy bardzo fajnymi grami(zwłaszcza 1) ALE NIESTETY JESTEM POSIADACZEM G4MX I NIE WIEM CZY MI SIÄ UDA POGRAÄ.
Ja bym chciał sobie zagrać w pierwszą i drugą część Devil May Cry. No szkoda, że zaczeli od trzeciej części i na niej pewnie skończą. No chyba, że może wyjdzie czwarta częsść
Edit.
Jak już 4 by wychodziła, to na ps3
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-24 11:30:40)