Nie jesteś zalogowany.
Ja szukam coś podobnego do gunxsword
Może Gungrave ?? Też jest w nazwie "Gun"
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-28 18:45:52)
Może Gungrave ?? Też jest w nazwie "Gun"
Widziałem i nie jest to takie podobne
teknomen czy jakoś tak to szło może być podobne
Szukam anime podejmujących tematykę kary śmierci albo zagłębiających się w psychologię mordercy ^^ Czyli anime typu "Perfect Blue" czy "Monster" mile widziane jeśli ktoś zna...
Death Note zdecydowanie. Leci nawet w polskiej tv na axn sci-fi.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
zmora150 napisał:teknomen czy jakoś tak to szło może być podobne
Ni za cholere nie bedzie podobne. Jedyne co może być podobne to Trigun ma podobny klimat.
oh,niestety widziałem już to cudo.Widać nic już nie ma podobnego do triguna, a szkoda
Rekid napisał:zmora150 napisał:teknomen czy jakoś tak to szło może być podobne
Ni za cholere nie bedzie podobne. Jedyne co może być podobne to Trigun ma podobny klimat.
oh,niestety widziałem już to cudo.Widać nic już nie ma podobnego do triguna, a szkoda
W mojej percepcji FMA i Black Lagoon są podobne do Triguna (żadna z tych bajek nie należy do moich najulubieńszych).
Co prawda Death Note widziałem 3 razy ale dzięki za radę
Odnośnie Triguna to mi najbardziej kojarzy się z nim Cowboy Bebop. Oczywiście jeśli chodzi o konwencję, bo cała reszta jest zupełnie inna Jeśli chodzi o fabułę, to natomiast FMA jest trafnie dobrane.
Poszukuję anime podobnego do Seirei no Moribito.
Poszukuję anime podobnego do Seirei no Moribito.
Pod względem fabuły - Scrapped Princess. Poza tym obejrzyj sobie Crest of the Stars (Seikai no Monshou) i pozostałe bajki na podstawie książek Morioki Hiroyuki (Seikai no Denshou, Seikai no Senki).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-03-11 08:46:28)
A ja poszukuje anime podobnego do Ghost hunt,Death note.
Tenshi1991 napisał:Poszukuję anime podobnego do Seirei no Moribito.
Pod względem fabuły - Scrapped Princess. Poza tym obejrzyj sobie Crest of the Stars (Seikai no Monshou) i pozostałe bajki na podstawie książek Morioki Hiroyuki (Seikai no Denshou, Seikai no Senki).
Hmmm... Anime z może interesujące, ale grafika mi się niestety nie podoba.
Obiwanshinobi napisał:Tenshi1991 napisał:Poszukuję anime podobnego do Seirei no Moribito.
Hmmm... Anime z może interesujące, ale grafika mi się niestety nie podoba.
Jeśli pisząc "grafika" masz na myśli screeny, to przypominam, że na całokształt grafiki animowanego filmu składają się nie tylko pojedyncze klatki, ale również ich sekwencje - to, co nazywamy animacją. Ergo - ocena grafiki wydana na podstawie screenów jest oceną wydaną pochopnie.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-03-12 03:48:04)
Tenshi1991 napisał:Obiwanshinobi napisał:Tenshi1991 napisał:Poszukuję anime podobnego do Seirei no Moribito.
Hmmm... Anime z może interesujące, ale grafika mi się niestety nie podoba.Jeśli pisząc "grafika" masz na myśli screeny, to przypominam, że na całokształt grafiki animowanego filmu składają się nie tylko pojedyncze klatki, ale również ich sekwencje - to, co nazywamy animacją. Ergo - ocena grafiki wydana na podstawie screenów jest oceną wydaną pochopnie.
Powiem w skrócie... nie podoba mi się kreska .
poszukuje anime podobnego do "scrapped princess" z góry dzieki
@down
cupek napisał:poszukuje anime podobnego do "scrapped princess" z góry dzieki
Eureka seveN, Last Exile, poniekąd Escaflowne (seria TV).
dzięki Obiwanshinobi
hm. ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?
Ostatnio edytowany przez cupek (2008-03-16 19:57:52)
poszukuje anime podobnego do "scrapped princess" z góry dzieki
Eureka seveN, Last Exile, poniekąd Escaflowne (seria TV).
Poszukuje nazwę tego anime
[img][URL=http://img232.imageshack.us/my.php?image=beztytuu2st9.png][/URL][/img]
Jak zle wybralem temat to z gory srry