Nie jesteś zalogowany.
Szukam anime z takimi elementami jak: walki (miecze, pięści, magia - wszystko jedno, byle się ładnie prezentowało), jakiś wątek miłosny, najlepiej komedia, ale nie koniecznie, mile widziane elementy ecchi. Może po tytułach zorientujecie się o co mi chodzi (zastanawiałem się czy to wszystko można razem napisać, ale co tam): Tenjou Tenge, Ikkitousen, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Night Wizard, Berserk, Zero no Tsukaima, Busou renkin, Samurai Champloo, Kekkaishi, Bleach, Inuyasha, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Ruronin Kenshin.
Na końcu napisałem pare dłuższych anime, ale teraz szukam jakiś kilkunasto lub 20-paro odcinkowych:P
Shigurui, 12 epków, a jaka moc.
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-02-15 00:56:24)
Szukam anime z takimi elementami jak: walki (miecze, pięści, magia - wszystko jedno, byle się ładnie prezentowało), jakiś wątek miłosny, najlepiej komedia, ale nie koniecznie, mile widziane elementy ecchi. Może po tytułach zorientujecie się o co mi chodzi (zastanawiałem się czy to wszystko można razem napisać, ale co tam): Tenjou Tenge, Ikkitousen, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Night Wizard, Berserk, Zero no Tsukaima, Busou renkin, Samurai Champloo, Kekkaishi, Bleach, Inuyasha, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Ruronin Kenshin.
Na końcu napisałem pare dłuższych anime, ale teraz szukam jakiś kilkunasto lub 20-paro odcinkowych:P
No i te walki... Tenchi Muyō! zarządza.
P.S. No i, rzecz jasna, Scrapped Princess.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2008-02-15 01:33:29)
Hmmm... Spróbuj Claymore, Slayers (klasyka ), MaiOtome (MaiHime też może być), Rental Magica. Powinno cię któreś zainteresować.
JA poszukuje czegoś w stylu Green Green, DearS, Girls Bravo i byle było Super ecchi, full fan servis i ero humor jak w Kyō no go no ni .
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-02-15 01:40:43)
Cybrag napisał:Szukam anime z takimi elementami jak: walki (miecze, pięści, magia - wszystko jedno, byle się ładnie prezentowało), jakiś wątek miłosny, najlepiej komedia, ale nie koniecznie, mile widziane elementy ecchi. Może po tytułach zorientujecie się o co mi chodzi (zastanawiałem się czy to wszystko można razem napisać, ale co tam): Tenjou Tenge, Ikkitousen, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Night Wizard, Berserk, Zero no Tsukaima, Busou renkin, Samurai Champloo, Kekkaishi, Bleach, Inuyasha, Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi, Ruronin Kenshin.
Hmmm... Spróbuj Claymore, Slayers (klasyka ), MaiOtome (MaiHime też może być), Rental Magica. Powinno cię któreś zainteresować.
O Slayersach zapomiałem napisać, bo jeszcze w TV oglądałem. Za resztę tnx. Podpisuję się pod Zgrzytem, bo po takim Berserku mocna komedia ecchi jest wręcz wskazana, więc może się przydać:P
Co do fan serwisu, to Ikkitousen wymiata, a gdyby nie mieli tam najmocniejszej bielizny na świecie i przed kamerą nie było doniczek, to miejscami przechodziłby w hentaica[szpan]
Ostatnio edytowany przez Cybrag (2008-02-15 01:53:36)
siema, co możecie polecić podobnego do Claymore'a ?? (poza berserk'iem)
Scryed może by ci przypasował Chodź już nie pamiętam o czym było Kaze no Stigma, albo jeszcze anime X zobacz sobie
Szukam anime podobne do Heroic Age gdzie dobro walczy ze złem bo zło jest złe zatem musi być złe gdyż złem zło itp itd. ......
a tak na poważnie to poszukuje anime, nie wiem jak sie nazywa ale jest coś ze smokami ,w Japonii (w tym miejscu szok) ludzie jakoś kontrolowali te s(m)oki,
jakieś badania tam nad nimi robili tak mi coś świta Dragon coś tam
oraz czegoś podobnego do hmmm... hmmm... nie wiem yyy... Ergo Proxy !!!
Zapraszam na www.Animan.boo.pl i poszukaj Last Exile powinno ci sie spodobać
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-27 00:18:59)
tak całkiem ciekawe było to anime (oglądałem)
ps niema takiej strony ??!!??!! wwww może mi się wydaje ale za dużo w
A racja jedno w za dużo To tez zobacz Eureka Seven tez ciekawe anime
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-02-27 00:18:06)
No to ja bez konkretnego polecenia polecam prze śmieszną komedyjkę echhi - Iketeru Futari... nic więcej nie powiem jak to,że padałem ze śmiechu co chwilę xD
zmora widziałem
chyba muszę zrobić listę anime które już oglądałem :]
To ogólnie zajrzyj do mnie na stronę możliwe że znajdziesz to czego szukasz chodź też za to głowy nie daje Popatrz na AniDB i jak znajdziesz jakiś tytuł co cię interesuje i nie będzie możliwości skąd ściągnąć pisz do mnie na PW lub na mojej stronce
Witam poszukuje anime pod tytulem One Piece . Ale preferowal bym raczej wymiane jak by ktos mial to prosze o kontakt.
Witam poszukuje anime pod tytulem One Piece . Ale preferowal bym raczej wymiane jak by ktos mial to prosze o kontakt.
pomyśl co piszesz i w jakim topicu