Nie jesteś zalogowany.
dulu napisał:Szlag! Zapomniałem, że mecz dzisiaj był...
Lol! Szkoda, że nie mogę moderatorom banów dawać!
Dlaczego nie? Należy mi się...
Myślałem, żeby jutro powtórkę zobaczyć, ale to nie to samo.
Przepiękny mecz. Szkoda mi strasznie, że przegrali, bo sędzia sobie dosyć poważnie odjeżdżał - moim zdaniem Van Bommel powinien ze trzy razy z boiska wylecieć za to, co wyprawiał, mając już żółtą kartkę. Urugwaj mimo wszystko grał pięknie i jestem z nich strasznie dumny, bo pokazali, jak się przegrywa z klasą. Może gdyby na boisku byli Fucile, Lugano i Suarez...
Piękny sen się skończył, aż się łezka w oku kręci.
"Odjeżdżał" też wiele razy na korzyść Urugwaju. Już na początku Holender był 1 na 1 z bramkarzem, a sędzia odgwizdał spalonego, którego nie było, później sytuacja się powtórzyła.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
"Odjeżdżał" też wiele razy na korzyść Urugwaju. Już na początku Holender był 1 na 1 z bramkarzem, a sędzia odgwizdał spalonego, którego nie było, później sytuacja się powtórzyła.
Nie mówię nic o spalonych, bo rzeczywiście mylił się strasznie. W ogóle nie zarzucam mu stronniczości, ale mylił się okropnie, a najbardziej to właśnie z Van Bommelem.
"Skazany na zajebistość"
Szlag! Zapomniałem, że mecz dzisiaj był...
Owned.
Co do tego jak grala Holandia to, no poza moze Robbenem, nie zasluguja na mistrzostwo. Zal urugwaju, chcialem Suareza i Fucile obejrzec w finale. Wielu pilkarzy sie pokazalo, sezon transferowy moze w koncu ruszyc na dobre, ja czekam na ciekawe ruchy przed zblizajacym sie pilkarskim rokiem, bo na razie to byl sezon ogorkowy jednak, no poza zapowiedziami Mourinho
Ostatnio edytowany przez Ataru (2010-07-06 23:03:27)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Mam mały remont i rzadko wbijam na net, więc napiszę o wczorajszym meczu teraz w skrócie - zajebongo.
Ogólnie i jedni i drudzy mi się podobali, więc nie miałbym nic przeciwko innemu wynikowi.
Teraz tylko drogą formalności Loewjugend zgniecie Hiszpanię (taki wariant wolę, bo w końcu jeśli finał ma wywoływać wielkie emocje musi tam być wróg ogółu ). Następnie przyjdzie czekać na blitzkrieg przeciwko pomarańczom, które lepiej, żeby na to wyzwanie odpowiedziały.
Teraz tylko drogą formalności Loewjugend zgniecie Hiszpanię (taki wariant wolę, bo w końcu jeśli finał ma wywoływać wielkie emocje musi tam być wróg ogółu ). Następnie przyjdzie czekać na blitzkrieg przeciwko pomarańczom, które lepiej, żeby na to wyzwanie odpowiedziały.
Wątpię, bo dzisiaj Villa zagwarantuje sobie tytuł króla strzelców . Ja tam już wolę Hiszpanię w finale, wróg ogółu może odpaść w półfinale :p.
Buu! Ja tam nie chcę oglądać finału Holandii i Niemców w rolach głównych. Od biedy wolę tych Hiszpanów.
Marzył mi się finał Urugwaj z Hiszpanią, no ale...
Jak na razie wszystko po mojej myśli. Jeszcze tylko Hiszpania powinna odpaść.
Ośmiornica wybrała Hiszpanie, a ona nigdy się nie myli. Finał Hiszpania-Holandia
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Raz się pomyliła źle wytypowała wynik finału Euro 2008
Holandia powinna odpaść już w 1/8 albo w ogóle nie wychodzić z grupy.
po fazie grupowej byłem zaskoczony postawą Azjatów na MŚ, szkoda mi drużyn afrykańskich nie mieli szczęścia
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2010-07-07 16:19:27)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Cudo taktyczne ten mecz. Aż chce się oglądać.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Oglądanie jak sobie podbiegają i odbierają piłkę w kółko specjalnie na mnie wrażenia nie robi, gdzie są gole strzelane jeden za drugim? W każdym razie skłaniam się ku wygranej Hiszpanii po jakieś bramce zdobytej w zamieszaniu, bo Niemcy już tak mocarnie nie cisną.
Mogło być przynajmniej 0-3. ^^ I dobrze, że wygrali. Pedro przekombinował. :s
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-07-07 22:21:12)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
No i H tątra H i U vs N
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2010-07-07 22:22:23)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Po co to oglądać skoro i tak ośmiornica wyrocznia wszystko zaspoileruje...
No, taka ośmiorniczka łakomy kąsek dla bukmacherów
No i wygrała lepsza drużyna.
Żeby jeszcze Urugwaj wygrał mecz o trzecie miejsce i Niemcy są wolni, mogą jechać do domu.