Nie jesteś zalogowany.
Zauważyliście, że na tym mundialu na razie, kto pierwszy trafi bramkę wygrywa całe spotkanie (mowa o 1/8)?:D Ciekawe czy tak samo będzie wieczorem
Szkoda ! Ale przynajmniej pokazali ,ze potrafią grac! Komano tylko nie popełnij seppuku
Zauważyliście, że na tym mundialu na razie, kto pierwszy trafi bramkę wygrywa całe spotkanie (mowa o 1/8)?:D Ciekawe czy tak samo będzie wieczorem
Ja jednak oczekuje festiwalu bramek 3:2 najmniej musi być
Wieczorem bedzie lepsza gra, bo beda na boisku lepsi pilkarze. Lepsze wyszkolenie techniczne, wiec i wiecej pojedynkow 1v1.
Tommy, polemiki nie podejme, pewnie czesc tej porazki to przyczyny, ktore wymieniles, ja widze po prostu dramatycznie kiepska gre w momencie, gdy sie ja zestawi z poprzednim meczem.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
3:0 będzie, krystyna nie strzeli swego gola na mundialu i poleci z rykiem do szatni.
Szkoda Japonii zabrakło szczęści, zbyt się bali przegrać, a za bardzo chcieli wygrać.
KieR napisał:Zauważyliście, że na tym mundialu na razie, kto pierwszy trafi bramkę wygrywa całe spotkanie (mowa o 1/8)?:D Ciekawe czy tak samo będzie wieczorem
Ja jednak oczekuje festiwalu bramek 3:2 najmniej musi być
Może i być, ale mi chodzi o to, że drużyna, która trafia pierwszą bramkę w meczu, to całe spotkanie wygrywa
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-29 19:41:04)
Kapa. Szkoda tej Japonii. W drugim meczu jestem zdecydowanie za Hiszpanią, krystyna do domu!
Kapa. Szkoda tej Japonii. W drugim meczu jestem zdecydowanie za Hiszpanią, krystyna do domu!
3:0 będzie, krystyna nie strzeli swego gola na mundialu i poleci z rykiem do szatni.
Dołączam do "fanklubu" płaczącej Krysi .
A ja tam uwazam, ze Cristiano Ronaldo to dobry pilkarz. Chociaz jakims fanem chlopaka to nie jestem.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Piłkarz, owszem, dobry, ale jego sposób zachowania mnie odstrasza od niego.
Nie pisałem, że krysie w piłkę grać nie umie, po prostu pada jak kłoda... i po prostu za nim nie przepadam.
Na razie straszny ten mecz. Hiszpanie kopią sobie piłeczkę, Portugalczycy stoją, a krysia... a krysia pada. xD
1:0 dla Hiszpanii. Miejmy nadzieję, że tak zostanie
No w końcu zmienił Torresa, bo po tej kontuzji straszne drewno się z niego zrobiło. I od razu są efekty .
I znowu bramka ze spalonego.
Na spalonym był nie ten zawodnik, do którego było podanie
Taki sobie ten meczyk x/
Wkurzyłam się na poprzedni mecz >.<
Japonia przegrała, jaki żal w sercu mym -.-'
Krystyna płacze jeszcze przed zakończeniem spotkania . Tego jeszcze nie grali...
A mecz byle jaki, Hiszpania bez formy, szkoda.