Nie jesteś zalogowany.
Niezły mecz się zrobił w drugiej połowie. Koreańczycy niezłe prostopadłe piłki sypali, szkoda trochę, że nie doszło do remisu.
Urugwaj dosłownie przespał dwadzieścia pierwszych minut drugiej połowy. Jak powiedział Trzeciak: "chyba w ogóle nie wyszli z szatni". Moim zdaniem ten cały chaos w ich grze to konsekwencja wymuszonej zmiany Victorino za Godina - defensywa jednak nie była przez to pewna przez pewien czas. Na szczęście chłopaki szybko się obudziły i jest do przodu Szkoda mi Korei, bo bardzo lubię ten team, ale jednak bardziej boli mnie ten błąd Muslery, bo to naprawdę wspaniały bramkarz i nie zasłużył na taką wtopę.
Koreańczycy niezłe prostopadłe piłki sypali, szkoda trochę, że nie doszło do remisu.
Jak to? Doszli przecież
"Skazany na zajebistość"
dulu napisał:Koreańczycy niezłe prostopadłe piłki sypali, szkoda trochę, że nie doszło do remisu.
Jak to? Doszli przecież
Dobra, dobra. Jak Urugwaj będzie trzymał taką passę do końca, chłódź smakołyki w lodówce.
Podobał mi się ten młody rozgrywający, który wszedł, bodaj z czternastką, coś z chłopaka będzie. A, druga bramka Urugwaju - poezja! Takie bramki ja chcieć widzieć!
Liczę, że dzisiaj Ghana rozjedzie USA. Jakoś nie podoba mi się ich uczestnictwo na mundialu.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-26 18:10:03)
Ten młody rozgrywający nazywa się Lodeiro.
Też mam taką nadzieję, nadal pamiętam pewien meczyk grupowy z przed 8 lat, jak myśmy dali rade to Ghana też da.
1:0 dla Ghany. Ładnie zrobił obronę
Karny i już po 1 :/
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-06-26 21:48:36)
HA! USA jeszcze to wygra ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jestem zdecydowanie za Ghaną, ale jakoś dziwie cieszyłem się z remisu, chcę dogrywki, więcej, chcę karnych. Zawsze je lubiłem.
2:1! Ghana! ;]
No to pierwszy ćwierćfinał Urugwaj - Ghana. Ale tym razem będę już za Urugwajem
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-06-26 23:01:27)
Karnych wprawdzie nie było, ale wynik dla mnie satysfakcjonujący.
No to pierwszy ćwierćfinał Urugwaj - Ghana. Ale tym razem będę już za Urugwajem
Jak najbardziej za Urugwajem.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-26 23:02:48)
Spodziewałem się lepszego wyniku... Teraz to tylko Argentyna została. Urugwaj-Ghana 1-2 ;]
Spodziewałem się lepszego wyniku... Teraz to tylko Argentyna została. Urugwaj-Ghana 1-2 ;]
Jeszcze zobaczymy. Nie powiem, dobrze sobie chłopaki z Ghany radzą, ale na Urugwaj to za mało.
Jako, że Afryka taka biedna to jestem za Ghaną, ale tak raczej wygra Urugwaj.
Jeszcze zobaczymy. Nie powiem, dobrze sobie chłopaki z Ghany radzą, ale na Urugwaj to za mało.
Teraz kibicuje im ze względu na pewnego sympatycznego pana z tv ;]
Ranking piłkarzy według statystyk (wyliczany komputerowo)
Komputer już wybrał mistrza świata - będzie nim Chile . A tak na poważnie - jutro Brazylia-Chile, więc przekonamy się, na co tak naprawdę stać ten zespół.
Vamos Mexico! Tak jak ja im kibicuje to jest nie do opisania Ale z Argentyna to bedzie jakas massakra, ehh W tym meczu jestem troche rozdarty, ale Kun Aguero nie gra dzieki Maradonie, wiec... whatever
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Ghana zrobiłła niespodziankę elinminując Amerykanów, teraz przeprawa z Urugwajem, w tej sytuacji jestem trochę rozdarty, bo ta i ta ekipa prezentują niezły futbol, jednakże patrząc realistycznie na mecz tych drużyn, to zdecydowanie Urugwaj ma szansę na półfinał. Niech w tym pojedynku wygra lepszy:)
Co do dzisiejszych meczy, Niemcy wygrają po karnych, a Argentyna wygra po dogrywce z Meksykiem.
Proste, co nie?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co do dzisiejszych meczy, Niemcy wygrają po karnych, a Argentyna wygra po dogrywce z Meksykiem.
Proste, co nie?
E, Niemcy pojadą do domu, a Argentyna wygra w regulaminowym czasie gry.
Niemcy, bo Anglików akurat nie lubię.. a tak w ogóle ktoś kibicuje Japończykom ?:)