Nie jesteś zalogowany.
lilith_ napisał:"Go west" ale nie wiem czy o którąś z nich Ci chodzi bo mogłam jeszcze jakiejś niedosłyszeć:D
Powinno być "Go South" Dziwne , że ta piosenke puścili, z tego co pamietam to śpiewali ją Pet Shop Boys, i chodzilo o Rosje, aby skierowała się na"zachód".
A nie "Go West" ? Sprawdźcie dokładnie Właśnie jej słucham
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 23:21:07)
lilith to chyba jest ta pierwsza piosenka. Jak mnie pamięć nie myli, to jakiś włoch śpiewa, wraz z afrykańskim zespołem. Pamiętam to z otwarcia MĹ, ale nia pamiętam tytułu i wykonawcy
A nie "Go West" ? Sprawdźcie dokładnie
Oj będzie się teraz czepiał:P Do łóżka spać! Ale to już
EDIT:
~ogi to jeśli to jest ta pierwsza piosenka to tytuł i autora już podałam:D
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-09 23:23:10)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Mi chodzi o taką co tam takie chórki są w tle Jak ktos wie to z góry dzięki
Pamiętam to z otwarcia MŚ, ale nia pamiętam tytułu i wykonawcy
Też to pamietam ogi dasz wiarę, ze powiedziałeś teraz coś co mnei zwaliło z nóg? Już miesiąc minął. omg, jak z byka strzelił... kiedy? czas mi przecieka przez palce
EDIT:
Kisiel napisał:A nie "Go West" ? Sprawdźcie dokładnie
Oj będzie się teraz czepiał:P Do łóżka spać! Ale to już
What? Coś ci się nie pomyliło?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 23:24:07)
Mi chodzi o taką co tam takie chórki są w tle Jak ktos wie to z góry dzięki
Do chórków to mi tylko Pet Shop Boys z "Go West" pasuje:)
What? Coś ci się nie pomyliło?
Hehe a to całkiem możliwe:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Do chórków to mi tylko Pet Shop Boys z "Go West" pasuje:)
Masz racje to ta piosenka
Ostatnio edytowany przez songoku (2006-07-09 23:30:21)
ciesze sie ze to wlosi jednak zdobyli mistrzostwo
To nie o tą mi chodzi
EDIT: Znalazłem http://www.youtube.com/watch?v=R2ITxviy … 06%20music
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-07-09 23:37:19)
ogi napisał:Pamiętam to z otwarcia MŚ, ale nia pamiętam tytułu i wykonawcy
Też to pamietam ogi dasz wiarę, ze powiedziałeś teraz coś co mnei zwaliło z nóg? Już miesiąc minął. omg, jak z byka strzelił... kiedy? czas mi przecieka przez palce :p
Mistrzostwa bardzo szybko minęły, teraz będę czekał z niecierpliwością 4 lata, na kolejny mundial. Ale przed tym jeszcze ME, i oby było tyle samo pięknej gry, co i na tych MŚ
Kisiel napisał:ogi napisał:Pamiętam to z otwarcia MŚ, ale nia pamiętam tytułu i wykonawcy
Też to pamietam ogi dasz wiarę, ze powiedziałeś teraz coś co mnei zwaliło z nóg? Już miesiąc minął. omg, jak z byka strzelił... kiedy? czas mi przecieka przez palce :p
Mistrzostwa bardzo szybko minęły, teraz będę czekał z niecierpliwością 4 lata, na kolejny mundial. Ale przed tym jeszcze ME, i oby było tyle samo pięknej gry, co i na tych MŚ
A ja czekam na "Uefa Champions League" Już to wolę
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-10 01:55:53)
Chodziło mi, zę powinno być "Go south" bo puchar jedzie do Włoch na południe od Niemiec:D
Za tą główke Zidana bym pozwał, takie uderzenie w klatke może zaburzyc prace serca i tragedia gotowa..Baka!!
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-07-10 00:06:56)
Czytam tak sobie i czytam i muszę to napisać bo zaraz eksploduję!!!
Szacunek dla Zidana!!! Zizu najlepszym piłkarzem całych mistrzostw!!!
Jest mi przykro z powodu tego co zaszło, ale to ten jeabny prowodyr powinien zejść!!!
Myślałem, że zaraz rozwalę tv z nerwów kiedy komentatorzy przez całą końcówkę pie[cenzura] o tym[klnie]
Włosi mistrzami? Nie dla mnie! Aha, ktoś napisał, że wygrał lepszy. Nie zawsze wygrywa lepszy i tak też nie było tym razem...
~kubik rozumiem twój żal, po tym jak Francja przegrała. Ale jeśli jest się prawdziwym kibicem, trzeba mieć w sobie sportowego ducha. Dla mnie też Zidane jest już teraz legendą, ale zasłużył na kartkę, bo to było bardzo brutalne i wręcz bezczelne zagranie.
Dokładnie . Nieważne co Zidane usłyszał , NIC nie tłumaczy jego zachowania.
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-07-10 00:31:25)
a moze chcial poprostu jakos FAJOWO sie pozegnac ze wszystkimi, i dlatego mu z glowki przylozyl :D
A mnie to akurat nie bawi. Szkoda że piłkarz tej klasy którego wielu sobie stawiało za wzór promuje bandytyzm na boisku[brakslow]. Ech , jedyny plus tego meczu to wygrana Włochów
A co do tzw "afektu" to Włoch mógłby mu pojechać po żonie , dzieciach , ojczyźnie , preferencjach seksualnych i licho wie czym jeszcze , tylko głupiec reaguje na słowne zaczepki w taki sposób.
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-07-10 00:45:05)
Mimo to o wiele większą (w sumie do Zidana nie mam żadnej) niechęć odczuwam do Włocha, który z premedytacją sprowokował Zizu - ten zrobił to w afekcie...
I tutaj możesz mieć trochę racji, bo Zidane zachował się tak, słysząc od Matterazi'ego jakieś (na pewno) nie miłe słowa do niego, bądź jego kolegów. W końcu Zidane nie raz dostawał nagrody fair-play, więc Matterazi musiał powiedzieć coś baaardzo niemiłego.
kubik , jedyną okolicznością w której mógłbym zechcieć Ci przyłożyć (lub komukolwiek innemu) jest obrona własna. Musiałbym zostać zaatakowany fizycznie a nie jakimiś krety ńskimi odzywkami .