Nie jesteś zalogowany.
Po prostu wygrał lepszy:P
Albo ten kto miał więcej farta, bo poziom był wyrównany:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
WĹOCHY WYGRAĹY[yahoo][yahoo] IDÄ SOBIE STRZELIÄ OKOCIMA Z RADOĹÄI
Tak jak Planowałem, w tym roku włosi............A ZA 4 LATA A ZA 4 LATA POLSKA BEDZIE MISTRZEM ĹWIATA!!!
Tak jest[okej][yahoo]
B4RT3K napisał:Po prostu wygrał lepszy:P
Albo ten kto miał więcej farta, bo poziom był wyrównany:)
A szczęście sprzyja lepszym;)
Na zbliżających się ME w 2008, pierwsze skrzypce będą grać właśnie Włochy i Niemcy. Francja, to chyba był ostatni okres ich świetności, gdyż odchodzi wielu wspaniałych piłkarzy.
hehe ladny mecz
i główka Zidana też ładna
Włochy jupieee andare andare yieeepa [yahoo][yahoo][yahoo]
FROZA ITALIA !!!!! WRESZCIE WłOSI!!!!
Na zbliżających się ME w 2008, pierwsze skrzypce będą grać właśnie Włochy i Niemcy. Francja, to chyba był ostatni okres ich świetności, gdyż odchodzi wielu wspaniałych piłkarzy.
Ja bym powiedział, że Francji szykuje się jeszcze ciekawsza drużyna.
Ja bym powiedział, że Francji szykuje się jeszcze ciekawsza drużyna.
Franzuci to "Stara gwardia", i ta gwardia odchodzi na emeryturę, ale oby Domenech zbudował jeszcze zespół na miarę ME.
wie ktoś może co to za piosenka teraz leci?
lb333 napisał:Ja bym powiedział, że Francji szykuje się jeszcze ciekawsza drużyna.
Franzuci to "Stara gwardia", i ta gwardia odchodzi na emeryturę, ale oby Domenech zbudował jeszcze zespół na miarę ME.
Jak odejdą ci starzy piłkarze, może będę nawet następnym razem za Francją.
wie ktoś może co to za piosenka teraz leci?
Leciało "Love generation" a potem "Go West" ale nie wiem czy o którąś z nich Ci chodzi bo mogłam jeszcze jakiejś niedosłyszeć:D
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-09 23:32:09)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Sporo piłkarzy odejdzie, ale i sporo przyjdzie, moze Francja nastepnym razem da popis, bez starych gwiazd
Oglądając tak uchonorowanie Włochów, to jak podnosili puchar i cieszyli się z Ĺ, aż mnie ruszyło. Pięknie to wyglądało, nawet jeśli Francja przegrała, jestem dumny, że mogłem obejrzeć tak wspaniałe mistrzostwa
hehe ladny mecz
i główka Zidana też ładna
Taaa mi się podobały oby dwie główki Zizou(szczególnie ta druga):P
Szczerze to powiem że mi było wszystko jedno kto zdobędzie mistrzostwo. Lubię zarówno Francuzów jak i Włochów. Więc cieszę się z tego co jest.[respekt]
[okej][yahoo][yahoo]
Wie ktoś jak się nazywa oficjalna piosenka MĹ, i kto ją śpiewa? Muszę sobie ją ściągnąć
ITALIA [yahoo][yahoo][okej][okej][okej]
To był naprawde wyrównany finał, ale to Włosi są Mistrzami[respekt].
"Go west" ale nie wiem czy o którąś z nich Ci chodzi bo mogłam jeszcze jakiejś niedosłyszeć:D
Powinno być "Go South" Dziwne , że ta piosenke puścili, z tego co pamietam to śpiewali ją Pet Shop Boys, i chodzilo o Rosje, aby skierowała się na"zachód".
Nie, Francuzi grali lepiej. Widać to było szczególnie w drugiej połowie i dogrywce, bo pierwsza połowa może była nawet ze wskazaniem na Włochów. Ale zwycięzców się nie sądzi.
Pamiętam jak około 20 stron temu napisałem przy którymś z meczów grupowych, że jestem za Italią, to sam nie chciałem wierzyć, że będzie mistrzostwo. A jednak. 8 lat kibic piłkarski, 8 lat kibic Juve i Italii i cieszę się jak diabli.
Szkoda, że Zidane tak się żegna.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Wie ktoś jak się nazywa oficjalna piosenka MŚ, i kto ją śpiewa? Muszę sobie ją ściągnąć
Na jakiejś stronce wyczytałam "Autorem oficjalnej piosenki Mundialu jest II Divo, a nosi ona tytuł "Time of our Lives" ale głowy nie dam[hehe]
EDIT:
A teraz kolega mi powiedział, że ponoć Ben Sinclair "Love generation":)
I komu tu wierzyć
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-09 23:17:29)