Nie jesteś zalogowany.
niepoprawny optymista:P ale co tam trzeba mieć nadzieje, bo nic innego nie pozostaje. Ewentualnie można wyskoczyć przez okno:-D
,,Nadzieja jest matką głupich" ale każda matka jest matką
Życzę im sukcesów...
BTW:Czy to nie zbieg okoliczności, że Polska w eliminacjach zadziwia a w finałach upokarza??
nie chcę krakać ale tak było w Japoni i Korei, i chyba się także zapowiada na Niemcy...
BTW:Czy to nie zbieg okoliczności, że Polska w eliminacjach zadziwia a w finałach upokarza??
nie chcę krakać ale tak było w Japoni i Korei, i chyba się także zapowiada na Niemcy...
W piłce nożnej nic się nie zapowiada, bo wszystko się może zdarzyć. Póki mamy szansę, możemy wygrać te mistrzostwa.
Przypominam, że Grecy przed mistrzostwami Europy przegrali z Polakami.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-09 06:34:13)
Bądźmy optymistami tj. nam przykazał nasz prezydento. Ja jestem i wierzę, że przegramy TYLKO jednym golem różnicy
Mnie się wydaje, że Polska wygra z Ekwadorem 2:1. Głupie przeczucie, ale oby się spełniło
O co wam chodzi? Każda z drużyn marzy o tytule mistrzowskim i dąży do spełnienia tego marzenia. A z piłkarzami marzą i kibice.
Skoro tak to czarno widzicie to jaki sens ma cała ta impreza? Co służy tylko piłkarzom do wypromowania się? A kibicom do pochędożenia i opijstwa oraz ewentualnie do prób pomszczenia 1 września 1939:(?
Ja o ile to możliwe będę starał się obejrzeć jak najwięcej spotkań - przecież jest to w końcu święto piłki nożnej . I kibicuję naszym, żeby zaszli jak najwyżej. Jeżeli nie zajdą, będę zawiedziony (kibicowska sprawa:) ), ale cóż
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
trza dzisaj kupic przegląd i wywsiesić wlage za balkon i trzymać za naszych orłów kciuki:D a nuż zrobią nam miłą niespodziankę i wygrają wszytskie mecze w grupie:D
Marzę aby wyszli z grupy - a tak naprawdę, żeby choć dokopali Niemcom (bo nigdy z nimi jeszcze nie wygrali na mistrzostwach).
Macie już wywieszoną flagę przed domem??? Jak nie to do roboty, wspieramy naszych, a nie kłucimy się jak to polacy lubią
a kto się tutaj kłocii i o co??:) chociarz można by było czy Ekwador pokonamy 3:0 czy 2:0:P
Macie już wywieszoną flagę przed domem??? Jak nie to do roboty, wspieramy naszych, a nie kłucimy się jak to polacy lubią
ja mam wywieszona pod parapetem za oknem
Zmieniłem czapke ironów na polską. Wczuwam się, chodz ten jeden raz trzeba.
Marzę aby wyszli z grupy - a tak naprawdę, żeby choć dokopali Niemcom (bo nigdy z nimi jeszcze nie wygrali na mistrzostwach).
Co gorsza - nigdy z nimi nie wygrali .
POLSKA GOLA 8-D8-D8-D8-D
Moja teoria: Niemcy nie wychodzą z grupy, wychodzi Kostaryka i Polska. Kostaryka wygra dziś z Niemcami. Polska wygra z Ekwadorem przynajmniej dwoma, najpewniej trzema bramkami.
Wiem gadam bez sensu, ale mam takie przeczucie
Mnie już nic nie zdziwi...
Niemcy-Kostaryka właśnie leci
1:1 na razie piękny gol niemiec w 5 minucie
EDIT:
Już 2:1
nastepna bramka by Miroslaw Klose
EDIT 2:
Tabela przedstawia się tak: (postaram się edytować na bierząco - problem bo telewizor w drugim pokoju jest )
Niemcy__ - __Kostaryka
-- 2 ------------------ 1 --
LAHM ______ WANCHOPSE
KLOSE
SZLAG, PRZEłĄCZYłA MI STARSZA i co teraz? jak nie dam rady się dowiedzieć to niech ktoś mi dośle a uzupełnię tabelę (jeśli będzie wiecej goli oczywiście )
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-09 18:37:03)
2:1 hahaha ale bramki lecą:D
Niemcy pewnie pokonały Kostarykę aż 4:2 Ĺadny mecz otwarcia, oby Polska zagrała równie dobrze z Ekwadorem
Kostaryka mnie zadziwiła. Myślałem, że będą chłopcami do bicia dla Niemców, ale pokazali piłkarski charakter. Widać, że południowcy. Szkoda, że tak się skończyło. No, ale za 40 minut... POLSKA GOLA!
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-09 20:18:42)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
co do Kostaryki: naprawde dobry zespól, przez całą lige mistrzów nikt nie mogł gola lehmanowi strzelić, a tu prosze aż 2:)
POLSKA GOLA[yahoo][okej]
edit: a tak wogóle to na mundiel nie jadą byle chłopcy do bicia:) trzeba było coś pokazać w eliminacjach, żeby się tu dostać:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-09 20:22:53)
Ciekawe w jakiej formie Ekwadorczycy mają bramkarza? Pewnie ze dwa gole nam wlepi