Nie jesteś zalogowany.
BTW. Kto wpuśicił Adriano i Ronaldo - nic chłopaki nie pokazują na boisku.
Oni grają za nazwiska.
A Chorwacja nieźle gra, może jeszcze zremisują.
Zawiodłem się na Brazyli nic nie pokazali, za to Chorwacja mnie zaskoczyła i mam wrażenie, że byli lepsi w tym meczu...
Ronaldo coś tam pokazuje, np. jak dostojnie człapać po boisku w obrębie 3 metrów, żeby się nie przemęczyć.:-D
Od razu widać, że nasi biorą przykład z najlepszych.[hehe]
Coż, tylko Ci najlepsi chociaż coś pokazuja i wygrywają. A nasi bidni chłopcy muszą obejść sie smakiem [hehe][hehe]
Piekny mecz Chorwacji
duzo sytuacji i to jest ta Chorwacja z ktoraa my 1:0 wygralismy??
BTW. i tak 12 zawodnik mnie rozbroil w długich spodniach
Całkiem niedługo mecz Polska - Niemcy, mam nadzieję, że nasi powalczą o wszystką. Może i to wygląda jak pojedynek Dawida z Goliatem, ale może zrobimy niespodziankę kto wie
W dzisiejszych meczach grupy "H" posypało się trochę bramek. Zawiodłem się na Ukrainie, która przegrała z Hiszpanią 4:0. Ci drudzy grając tak cały czas, mnogą naprawdę daleko zajść (max to 1/4 ). Niezły był mecz Arabia Sau. - Tunezja. Ech, arabom wymknęły się 3 punkty
E tam nie ma co gadać 3:1 dla Polski:D
Ale ze mnie niepoprawny optymista:P
"Za chwilę mecz będzie, już za chwilę, już niedługo zoraz bliżej, już za chwilę"
jak strzelimy chociaż jedną bramkę to się będę cieszył
Panowie! i Panie kto był w STS?
i tak oto dzisiejszy mecz spedze modlac sie nad deska klozetowa (za polske oczywiscie), zeby zlapac zatrucie akurat dzisiaj ;/
oby tak dalej a wygramy:D:D:D Jeleń gra zaje..ście!!:D:D
Polska - Niemcy 0:0 po pierwszej połowie. Nie ma co, jak narazie ładny mecz biało-czerwonych. podobała mi się gra Bąka, Baszczyńskiego i Bosackiego, są uważni na obronie. I tak trzymać
Koniec pierwszej połowy
Niemcy 0 : 0 Polska
Wg. mnie Polacy grają nieźle, a napewno lepiej niż w poprzednim meczu:D
Szczególnie ładnie jak dla mnie wypadł Smolarek i Jeleń:P
EDIT: myślę, że mamy realne szanse na zwycięstwo, a na pewno na remis.
Cóż, jak to się mówi: Impossible is nothing.
No ale zobaczymy co się w drugiej połowie wydarzy.
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-06-14 21:50:36)
hmm teraz niech graja tak dalej aż do 70. minuty a później niech Janas zmieni któregoś z defensywnych pomocników na napastnika na Brożka i spróbujemy zaatakować mocniej Niemców
FORZA POLSKA!!
Normalnie przez tę połowę serce mi do gardła podchodziło
POLSKA! Abyśmy grali jak najlepiej
Ale nie chwalmy dnia (meczu) przed zachodem słońca ! ! ! !
Szymkowiak za Radomskiego i może nawet wygramy. I wywalić Ĺťewłakowa (dzięki Bogu, Bąk dziś gra dobrze i naprawia jego błędy).
Mecz całkiem dobry, się wydzieram chyba mnie całe osiedle słyszy
NIezłego farta mieli ^^ oby tak dalej i naciskać natych NIemców naciskać
POLSKA JEEEEEEEEEEEEEE
To nie ta sama Polska co widzialem wczesniej
Oby tak dalej a nawet lepiej Strzelcie gola i skompromitujcie niemiecka drużyne
"Sia la la, sia la la. Podzielimy równo. Dla Polaków 3 punkty, a dla Niemców gówno!"
Fajnie bedzie jak wygramy w co nie wątpię. Wystarczy, że polepszymy atak i troszke obrone i po niemcach.
zaraz nastepne 45 minut stresu ciekawe ile osob dostalo juz zawalu ogladajac ten mecz
zaraz nastepne 45 minut stresu ciekawe ile osob dostalo juz zawalu ogladajac ten mecz
Ja jestem bliski, w drugiej połowie nie wytrzymam:D