Nie jesteś zalogowany.
Jak narazie spora niespodzianka, 1:1 do przerwy, ale wydaje mi sie, że i tak Meksyk wygra
Meksyk pewnie pokonał Iran 3:1 Przyznaję, że Iran grał ładny mecz, ale Meksyk był bardziej bramkostrzelny Gratulacje dla obu jedenastek
Szkoda, że maskotką mundialu nie jest jakaś fajna laseczka z anime
Ja jak narazie żyje nadzieją o wygranej z niemcami choć to prawie, że nie realne ale trzeba wierzyć w naszych rodaków :)
A ja po tym meczu, mimo, że oglądałem na wyrywki (prócz ostatnich 20 minut), stwierdzam, że ten mundial bardzo mi się podoba.
Najgorszy zespół, jaki do tej pory widziałem na tym mundialu, to chyba niestety Polska.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Najgorszy zespół, jaki do tej pory widziałem na tym mundialu, to chyba niestety Polska.
Polska może i zagrała fatalnie, ale zwróćmy też uwagę na Szwecję. Nie potrafili pokonać teoretycznie słabszego Trynidadu i Tobago, grającego jeszcze w dziesiątkę przez większą część drugiej połowy
Kukisek skąd dorwałeś taki fajny obrazek??
Winged napisał:Najgorszy zespół, jaki do tej pory widziałem na tym mundialu, to chyba niestety Polska.
Polska może i zagrała fatalnie, ale zwróćmy też uwagę na Szwecję. Nie potrafili pokonać teoretycznie słabszego Trynidadu i Tobago, grającego jeszcze w dziesiątkę przez większą część drugiej połowy
Kukisek skąd dorwałeś taki fajny obrazek??
Dlatego napisałem, jaki widziałem. Szwedów widziałem tylko urywki i dlatego nie mogę napisać, jakie wywarli na mnie wrażenie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
[cytuj]Polska może i zagrała fatalnie, ale zwróćmy też uwagę na Szwecję. Nie potrafili pokonać teoretycznie słabszego Trynidadu i Tobago, grającego jeszcze w dziesiątkę przez większą część drugiej połowy [/quote]
Nie potrafili pokonać, ale grali ofensywnie i walczyli jak cholera. A nasi? Przyjechali, wyszli na boisko, postali, zeszli. Bo grą to ciężko nazwać.
Jesteśmy też chyba dotąd jedyną drużyną, która swoje akcje konstruowała do tyłu. Ot taka polska futbolowa myśl szkoleniowa. Patrz świecie i ucz się.:-D
Przyjechali, wyszli na boisko, postali, zeszli. Bo grą to ciężko nazwać.
To było genialne [roftl][roftl][roftl]
Chociaż faktycznie szwedzi atakowali jak szaleni, ale i tak sprawili spory zawód. Remis z "teoretycznie" najsłabszą drużyną w grupie, nie najlepiej rokuje na przyszłość. Muszą wysoko wygrać z Paragwajem i powalczyć conajmniej o remis z Anglią. W najgorszym wypadku trafią na Niemcy w 1/8
Szykuje się pogrom
Portugalia już prowadzi.... Zauważyliście, że na tych mistrzostwach szybko padają bramki już na samym początku.
Ale nie powiecie, że Angola gra słabo.
Prezentują się całkiem nieźle:D
Portugalia skromnie prowadzi po pierwszej połowie z Angolą 1:0. Ci pierwsi przeważali na początku, ale Angola też pokazała kilka ładnych akcji. Duży dla piłkarzy z Afryki, za podjęcie bardzo wyrównanej walki
Szkoda, że Portugalia im nie nastrzelała. Trudno, i tak wygrają mistrzostwa
Najbardziej mnie śmieszy na tych mistrzostwach, jak Gmoch się bawi tym telewizorem (super-ultra-nowoczesną-technologią) i rysuje po nim i przewija te sytuacje. Po prostu TVP wie jak rozbawić widza.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-11 21:53:00)
Szkoda, że Portugalia im nie nastrzelała. Trudno, i tak wygrają mistrzostwa
Portugalia wyjdzie z grupy, bo przeciwników światowej klasy to oni nie mają, po za Meksykiem Przy dobrych wiatrach w 1/8 trafią na Holandię, lub Argentynę i po mistrzostwach dla Portugalii
[cytuj]Kukisek skąd dorwałeś taki fajny obrazek?? [/quote]
Sam go zrobiłem
A wracając do meczu portugalia-angola to uważam że jest całkiem ciekawy szkoda że nie wpadła żadna brameczka z przewrotki wtedy to by było coś! dla angoli
Ide dalej oglądać
lb333 napisał:Szkoda, że Portugalia im nie nastrzelała. Trudno, i tak wygrają mistrzostwa
Portugalia wyjdzie z grupy, bo przeciwników światowej klasy to oni nie mają, po za Meksykiem Przy dobrych wiatrach w 1/8 trafią na Holandię, lub Argentynę i po mistrzostwach dla Portugalii
Błądzisz chłopcze Holandię to oni spokojnie pokonają. A Argentyna? Na pewno by był ciekawy mecz.
[cytuj]Kukisek skąd dorwałeś taki fajny obrazek??
Sam go zrobiłem
A wracając do meczu portugalia-angola to uważam że jest całkiem ciekawy szkoda że nie wpadła żadna brameczka z przewrotki wtedy to by było coś! dla angoli
Ide dalej oglądać
A mógłbyś zrobić jakąś taką patriotyczną tapetke z anime?? Z jakimś patriotycznych hasłem, że pojedziemy niemców, jesteśmy z wami, coś w tym stylu. Chciałbym coś takiego wrzucić na myspace.com na swoje konto. O i jeszcze jakby było to po angielsku. Wiem, że dużo wymagam ale jak będziesz miał odrobine czasu i chęci...
Jakbyś nie miał pomysłu to może ktoś by zaprojektował, wiecie trzeba pokazać światu, że jesteśmy dumni z tego, że jesteśmy Polakami.
A co do meczu to widać, że Angola się stara ale różnież widać różnicę klas ale chociarz walczą... nie jak co niektórzy
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-11 22:19:27)
ogi napisał:lb333 napisał:Szkoda, że Portugalia im nie nastrzelała. Trudno, i tak wygrają mistrzostwa
Błądzisz chłopcze Holandię to oni spokojnie pokonają. A Argentyna? Na pewno by był ciekawy mecz.
Po dzisiejszym meczu śmiem wątpić Wyczołgać 1:0 z Angolą, to dopiero coś Z meksykiem dopiero będą mięli przeprawę
Może coś zrobie w wolnym czasie