Nie jesteś zalogowany.
Proszę bardzo...[cytuj]Finezja to największa cecha Ivory Coast'u. Przeciętny rezerwowy ma tam taką technike jak u nas smolarek, a Drogba, Yaya i reszta afrykanczyków to wirtuozi piłki[/quote]
Wirtuozi o finezji i technice (samych tylko rezerwowych!) jak u nas Smolarek... to samo przez się wynika, że poziom mają tak wysoki jak Argentyna (no bo jak inaczej nazwałbyś ich?)
Szkoda, że tak nisko cenisz Polaków [deprecha][deprecha]
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-10 23:40:58)
Ja w Polaków wierzę jak mało kto w moim otoczeniu ale chyba nie powiesz mi że mają wysoki poziom wyszkolenia technicznego...
Ja w Polaków wierzę jak mało kto w moim otoczeniu ale chyba nie powiesz mi że mają wysoki poziom wyszkolenia technicznego...
Nie, tego Ci nie powiem . Jedynie Smolarek (ten sam, od którego rezerwowi "Słoni" są lepsiejsi ) grał na poziomie rangi Mistrzostw Świata.
Teraz czas pokonać Niemców - skoro jeszcze nigdy wcześniej z nimi nie wygraliśmy, to jest to najlepszy czas i miejsce... bo gdzie nie lepiej jak na Mistrzostwach odbywających się na ich terenie .
A żeby wygrać z Niemcami to trzeba by wzorujac sie na Wybrzeżu wystawić może ze 4 napastników byłoby weselej Dajemy odpocząć Szymkowiakowi lub Sobolewskiemu a na ich miejsce Ĺťurawski . Jeleń i Brożek od początku . A w drugiej połowie przyłożyć Niemcom dodatkowo Rasiakiem i mecz jest nasz
A wie ktoś może skąd ściągać bramki z mundialu, najlepiej w dobrej jakości i bez dopisków z nazwą strony? Wszędzie szukam, a nie ma - znajduję całe mecze
Zobacz tutaj, trzeba się zarejestrować.
http://www.polishsoccervideo.com/
A ja dzisiaj czaje gazete na poniedziałek mecze patrze i kur... nie ma na żywo meczu Japonia-Australia tylko sam skrót jakiś ... aale bieda
A ja dzisiaj czaje gazete na poniedziałek mecze patrze i kur... nie ma na żywo meczu Japonia-Australia tylko sam skrót jakiś ... aale bieda
jak to nie ma? o 15 chyba na polscie leci:)
Satoshi napisał:A ja dzisiaj czaje gazete na poniedziałek mecze patrze i kur... nie ma na żywo meczu Japonia-Australia tylko sam skrót jakiś ... aale bieda
Tak dokładnie to na Polsacie Sport Extra
No to dzisiaj kibicuję Holandii , Iranowi i bodajze Angoli
Przemek3 napisał:Satoshi napisał:A ja dzisiaj czaje gazete na poniedziaĹek mecze patrze i kur... nie ma na Ĺźywo meczu Japonia-Australia tylko sam skrĂłt jakiĹ ... aale bieda
Tak dokĹadnie to na Polsacie Sport Extra
No jakbym jeszcze miaĹ polsat sport extra ^^'
No jakbym jeszcze miaĹ polsat sport extra ^^'
Znam ten bĂłl
Ĺadnie zagrała Holandia i Serbia Oczywiście tulipany wygrały zasłużenie, a fantastycznie zagrał Arjen Robben
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-06-11 16:55:46)
Za godzinkę kolejny meczyk
Pozwoliłem sobie obstawić w betathome, że Meksyk zremisuje z Iranem.
Co o tym sądzicie?
Serbia:Holandia - piękny meczyk, Serbia nieźle się prezentowała, jednak Holandia była lepsza.
Ĺwietny występ Robbena - te jego strzały:D
A co do następnego meczu - 0:1 dla Meksyku?
Faktycznie mecz niezły, ale chyba najlepszy jak do tej pory to był Argentyna - WKS. Bardzo mi się podobał. Szkoda, że wczoraj do Ĺodzi musiałem jechać, bo z tego, co oglądałem w skrótach, to Szwedzi nie dali sobie rady z 10 piłkarzy TiT, a i Anglicy chyba nie mieli łatwo. Cóż, jak na razie całkiem ładne mistrzostwa.
Wynik Meksyk - Iran, 2 do 0 dla tych pierwszych.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Według mnie wygra Iran
Ja stawiam na Meksyk, to już weterani MĹ Po za tym, mają bardzo silny skład. Myślę że wygrają 1:0 lub 2:0
Ja tam niewiem jak dobry jest Iran, ale wtdaje mi sie że zadobrzy to oni nie są więc stawiam na Mexico ^^
Na Trynidad i Tobago też nikt nie stawiał, a niespodzianke zrobili:D