Nie jesteś zalogowany.
Okej... to teraz mamy tutorial. Widzę tam na screenach, że podczas patchowania posuwa sie pasek postępu i %. U mnie tylko pod tym widać, że pliki się rozpakowują i tyle.
Co nie zmienia faktu, że anime jest cienkie
U mnie jest to samo. A teraz pytanie, na stronce z patchami są patche zmienijące wersję 1.11 na 1.12 No ale skąd wziąść wersję 1.11?!
A ja mam zmieniające z 10-11 i 11-12 Ale podaj mi taki do 1.10 bo to co podał skubii to nie jest patch, a gra upatchowana ale jakoś dziwnie bo mi i tak ją wykrywa jako 1.00. Acha, kumam - to jescze chce hasło Teraz mi je podajcie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-12 17:18:00)
Ja najpierw pobrałem tą wersję zmienaiającą 1.11 na 1.12 i sie dziwie co sie dzieje Dopiero później zauważyłem ten cały patch (Mówiac szczerze to bardziej wszystko było n wyczucie bo Hiragany nie znam )
BTW: czym jest ten "demon" z tego filmiku, który dał Kisiel?
A ja mam zmieniające z 10-11
A możesz dać do niego linka czy cuś
za godzinke dam na megaulpadzie gre z patchem 1.10
Ostatnio edytowany przez skubii (2006-07-12 17:25:12)
Kisiel napisał:A ja mam zmieniające z 10-11
A możesz dać do niego linka czy cuś
Pewnie, zaraz wrzucę na RS tylko na co ci on? masz 1.10? Albo chasło do pełnej wersji gry 1.10?
Obiecany link na RS - FATAL/FAKE update 111
Przeglądając historię znalazłem bezpośredni link
Tutaj też jest opis (tłumaczyć AltaVistą- babel fish) i linki ale hasła nie ma!
Tutaj mam jakiś torrent - chyba do tej samej wersji co byłą podana wczesniej - tylk oczy do tej trzeba chasło? Ja teraz seeduję 3 osobom różne torrenty - może ktoś sprawdzić?
coś doczytałem, że mogę być problemy z DirectX... bez sensu - jakby był problemy z bibliotekami to gra nie uruchomiłaby siea nie chciała zainstalować
zresztą mam 9.0c_march06
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-12 17:45:24)
za godzinke dam na megaulpadzie gre z patchem 1.10
Daj na czymś innym byle nie na MU ani rapid bo te limity tam dobijają.[fuj]
troche zapóźno
http://www.megaupload.com/?d=KSBO43LW
Ostatnio edytowany przez skubii (2006-07-12 18:33:03)
Dobra.. RapGet do dzieła jaka to jest wersja w końcu? :>
EDIT: głupie pytanie ale lol - 465kb/s już sprawdzam to coś
EDIT 2: Okej to jest wersja 1.10 i działa, teraz sprubuję upatchować do 1.12
EDIT 3: Nooo, teraz się patchuje już mam dziłającą 1.12
wielkie dzięki skubii - pogram 5 minut i wywalę
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-12 18:53:59)
Hej na mega Upload pisze, ze nie ma wolnych slotów
Jest jeszcze ktoś kto nei zna genialnego programu RapGet?
http://rapget.com/en/index.html - nie musicie guglać
EDIT: Dobra, mam Gilgamesha silny ale qrde, nie mam muzyki! Co jest? W opcjach mam ostawioną na max a tutaj kicha btw. sporo nowych opcji jest teraz wreszcie można ustawić 3 wygrane zamiast 5.
A już wiem BGM trzeba zaznaczyć
Ale nadal mnie wkurza fakt, że nia ma planszy gdzie walczyli z Caster (tego podziemnego miasta) i jeszcze paru.
EDIT 2: Mam wrażenie, że o wiele łatwiej robi się combosy a i doszły nowe nowy przycisk odpowiedzialny za coś w stylu uniku itp.
EDIT 3: O kur.. teraz to ja mogę grać teraz to nawet Gigameshem umiem widmo mam nawet screen jakby ktoś chciał lol udało mi się wszystkie 3 azrobić różnymi mieczami i te same co na filmiku co wcześniej podałem
EDIT 4: bueheheh, już umiem jeden na pamięć jest niesamowicie prosty. na 90% kombinacje po spatchowaniu są inne bo doszedł ten nowy przycisk. Prubujcie ten nowy plus jakis inny i ukosy.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-12 19:40:38)
Jakie jest do tego hasło?
A u mnie się nie chce patchowac... nie wiem o co chodzi... tak jakby dalej mu wersja nie pasowała :/
Właśnie wyexecutowałem combo 99 (!!!) Archerem... 1.12... Ale byłem zbyt roztrzęsiony żeby zrobić screena :\
LOL @ ~Kisiel!!!! ROFL! Człowieku, NP to ja robię z marszu xP Zwłaszcza Gilem - Najpierw dajemy dół-przód-C, potem dół-przód-B i tak do 4 poziomu energii, potem GoB i EE... Assassina tą kombinacją instantem można.
Archerem najlepiej się gra praktycznie. Tylko "trza umić" najpierw...
W ogóle w F\F jestem pr0... Kto inny pojechał całe Arcade mode na FATAL i to trzy razy flawless?
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-15 01:28:32)
A zrobiliście tak, że Saber wyrzuca pochwę swojego miecza, a potem przeciwnik podchodzi i ją uderza? Ostra faza
A zrobiliście tak, że Saber wyrzuca pochwę swojego miecza, a potem przeciwnik podchodzi i ją uderza? Ostra faza
Chyba chodzi ci o to, że po tym jednym combo można aktywować drugie co ona podchodzi i jednym ciachnięciem zadaje nice dmg
A kto wywołał Avalon? Mi się to tylko raz udało...
Albo powiedzcie mi co robi taki 'różowy kwiatek' u archera... to coś robi? W ogule to po przeniesieniu do tego innego wymiaru on chyba dysponuje wszystkimi widmami co nie?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-15 23:04:28)
Witam ma ktoś może linka,lub mógłby wżucić Fatal/Fake 1.13 bo mi ciągle nie chce się spatchować:/
Byłbym bardzo wzdzięczny
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Patch v1.13:
http://mirror.studio-ramble.com/?cid=284
co poprawiono w wersji v1.13?
EDIT:
http://rapget.com/en/index.html - nie musicie guglać
RapGet hmmm wszystko ładnie ale nie wiem jak to działa, skumałem że wpisujemy link klikamy plusik i Start i iii dupa nic się nie dzieje nie wiem czemu
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-02-01 22:19:58)