Nie jesteś zalogowany.
RiXeD napisał:Albo jak znam bijatyki, przejśc grę każdą postacią lol.
Ja nie widze problemu...
Wiesz, ja tak xP
Jestem RPerem, więc nie mam ośmiu rąk żeby wyprowadzać kombo do którego trzeba nacisnąć kombinację czterdziestu przycisków na piętnastu różnych klawiaturach (żeby było śmieszniej to podpiętych do różnych komputerów na których włączone są różne gry).
Dobra mam już pełnąwersję i idę zobaczyć czy reszta servantów jest taka fajna jak Włócznik.
Psychopata napisał:RiXeD napisał:Albo jak znam bijatyki, przejśc grę każdą postacią lol.
Ja nie widze problemu...
Wiesz, ja tak xP
Jestem RPerem, więc nie mam ośmiu rąk żeby wyprowadzać kombo do którego trzeba nacisnąć kombinację czterdziestu przycisków na piętnastu różnych klawiaturach (żeby było śmieszniej to podpiętych do różnych komputerów na których włączone są różne gry).
I właśnie na tym polega zabawa.
a mam pytano ile jest posaci w grze?? ja mam tylko 7 da sie odkryć więcej jak w tekenie?:P
dawajcie wiecej takich goerek
!!;]
Gil (Złoty Król) jest lol.
moglby ktos napisac mi linka tu albo na pm do direct download albo do torrenta zeby sciagnac pelna wersje?
Na naszym forum jest link do full wersji, jak i do drugiej gry z rodziny Fate - Fate Sword Dance (tym razem jest to bijatyka 2D - coś ala Guilty Gear X, więcej też zajmuje)[hehe].
Dokładnie gdzie na forum jest link do pełnej wersji???
Gry /// Fatal/Fake - Bijatyka 3D w świecie / poszukać
Pełna to to spakowane rarem? 60 mb a po rozpakowaniu koło 160?
I tylko 9 postaci?
Aż, dziw że mi sie nie tnie może dlatego, że podkręciłem (o 4% - co to jest?) kartę graficzną
Lece sprawdzić dwuwymiarową (jeśli ją znajdę)
Dwuwymiarówka to Fate Sword Dance (po rozpakowaniu ISO zajmuje 218MB), tamto spakowane do 60 MB to FATAL-FAKE - trójwymiarówka (po rozpakowaniu ISO zajmuje 153MB). Over
dawajcie wiecej takich goerek
Nauczta siÄ graÄ w Ninja Master's (prawdziwe wyzwanie), to wam siÄ odechce wszystkich innych mordobiÄ. A klawiatury nie ma sensu katowaÄ. WidziaĹem niedawno cyfrowego pada Tracera za siedem z czymĹ zĹotych (ma siÄ rozumieÄ - tandeta, ale komfort grania podnosi nawet coĹ takiego).
papaja111 napisał:dawajcie wiecej takich goerek
Nauczta się grać w Ninja Master's (prawdziwe wyzwanie), to wam się odechce wszystkich innych mordobić. A klawiatury nie ma sensu katować. Widziałem niedawno cyfrowego pada Tracera za siedem z czymś złotych (ma się rozumieć - tandeta, ale komfort grania podnosi nawet coś takiego).
Ja nie moge dorwać tego Ninja Master's...
Ej ludziki a co powiecie na tą grę KLIK Fajne rzeczy można znaleźć
Super, ale jak dla mnie jest za trudna.
Edit
Miałeś racje, dość latwa. Tylko szkoda, że jest jeden obrazek.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-05 23:45:44)
papaja111 napisał:dawajcie wiecej takich goerek
Nauczta się grać w Ninja Master's (prawdziwe wyzwanie), to wam się odechce wszystkich innych mordobić. A klawiatury nie ma sensu katować. Widziałem niedawno cyfrowego pada Tracera za siedem z czymś złotych (ma się rozumieć - tandeta, ale komfort grania podnosi nawet coś takiego).
hheeh chodziło mi o grę na pc nie zadną emulowaną czy coś w tym stylu szukam jakiś konkretów a nie jakiejś przeciętnej lipy
Fajna jest gra Guilty Gear X2 Reload... Może Ci się spodobać.
hheeh chodziło mi o grę na pc nie zadną emulowaną czy coś w tym stylu szukam jakiś konkretów a nie jakiejś przeciętnej lipy
Ninja Master's to gra z automatów i konsoli NeoGeo, która NIE jest przeciętna (za to JEST nieprzeciętnie trudna), bo NIE da się w niej mashować i NIE ma wśród postaci żadnych patafianów. I co to są, wg Ciebie, "konkrety"? Nie wycieraj se gęby grą, której nie znasz. W GG XX #Reload można zasnąć w trakcie rundy. Co z tego, że tyle w niej frymuśnych kombosów z wykręcaniem, skoro da się ją (prawie) całą przemashować na pałę? A w Ninja MAster's im prostszy kombos (jak A, B, B, B), tym trudniej go zastosować w praktyce. Jak szukasz bijatyki na PC, to nie gardź emulatorami. Wszak mordobicia to gatunek rdzennie automatowy.
szefu napisał:hheeh chodziło mi o grę na pc nie zadną emulowaną czy coś w tym stylu szukam jakiś konkretów a nie jakiejś przeciętnej lipy
Ninja Master's to gra z automatów i konsoli NeoGeo, która NIE jest przeciętna (za to JEST nieprzeciętnie trudna), bo NIE da się w niej mashować i NIE ma wśród postaci żadnych patafianów. I co to są, wg Ciebie, "konkrety"? Nie wycieraj se gęby grą, której nie znasz. W GG XX #Reload można zasnąć w trakcie rundy. Co z tego, że tyle w niej frymuśnych kombosów z wykręcaniem, skoro da się ją (prawie) całą przemashować na pałę? A w Ninja MAster's im prostszy kombos (jak A, B, B, B), tym trudniej go zastosować w praktyce. Jak szukasz bijatyki na PC, to nie gardź emulatorami. Wszak mordobicia to gatunek rdzennie automatowy.
to teraz się udałeś dla mnie nie liczy sie trudność gier w takich jak ta bo nigdy nie gram z komputerem a z kolegami lub bratem więc powiem ci że lubie patrzeć(grafika) na to w co gram a nie jakieś 2 ludziki ktore maja ograniczone ruchy nie obchodzi mnie kombinacja ciosow itp wazne zeby mnie wciagnelo, u mnie liczy sie dobra zabawa a co do konkretow to dla mnie był to teken na psx jedynia ta gra zyskała u mnie uznanie z nawalanek a nie tam jakaś dwówymiarówka