Nie jesteś zalogowany.
Wiatm ^_^ Dziś po powrocie ze szkoły coś mnie olśniło i zapragnołem obejrzeć FMP ^_^ ale niestey nie posiadam ani jednego odc =_= i tu zwracam sie do WAS drodzy forumowicze o pomoc w zdobyciu Full Metal Panic! Full Metal Panic! The Second Raid i Full Metal Panic? Fumoffu ^_^ (najlepiej HTTP bo mam szybkie łącze wiec szybko pójdzie) DZIÄKUJE ^_^
I wszystko jasne;] tutaj masz na p2m narazie kilka epow ale bedzie wiecej;D
żeby nie zakładać nowego tematu, ludzie jaki to sezon FMP(bo niewiem czy Fumoffo), bo kurde aż połknąłem język (przypomina niektóre sceny z green green). Jak oglądacie to watro to zobaczyć do końca. od 1.08 minuty wymiata
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-06-12 15:05:09)
Jeszcze się ktoś doczepi więc pisze
---------------------------------------------SPOILER-------------------------------------------------
Popieram. Te krwotoki z nosa dla tego oddałbym wszystko albo moment Jak Souske jadł parufke w samochodzie:-D
-----SPOILER-----
Niezła była też akcja z rowerem, ta ucieczka przed radiowozem [roftl][roftl]
żeby nie robić nowego tematu(a to gdzieś już było ale nie znalazłem) Jak ma to oglądać jakieś odcinki 4-5 6-7? nie kapuje. kto wie jakiej grupy to jest(chodzi to z strony) bo nie pisze.(za wszelka głupotę przepraszam)[URL=http://img378.imageshack.us/my.php?image=beztytu322u8tr.jpg][/URL]
Chodzi o to, że róznie traktowana jest numeracja wprzypadku FMP F.
Niektóre epki są na tyle krótkie, że razem z kolejnym trwają ok 25 min czyli tyle co typowy epek. Dlatego nie wiadomo jak to traktować.
co do grupy to pojęcia nie mam, ale patrząc na rozmiary plikó nei spodziewałbym się jakości DVD
na 99,9% jest to wersja A-Keep Wiem bo sam taka Mam :)Suchy ma racje w odcinakach oznaczonych jako np. 04-05 sa po prostu dwie oddzeilne historie nie powiazane ze soba
ale jak mam napisy dobrać do tego,te co sa na animesub normalnie będą działać?
nie jestem pewien ale chyba tak A w razie czego to podeslij mi swoj mail to wysle ci moje napisy bo Naprawde nie pamietam czy sam dopasowywałem napisy :/
1)jakich 2 wcześniejszych chyba jedną(bo ta jest druga)
2) tak stracisz i to wiele
ta wiesz co za te NO TRUDN powinienem cię zabić ,bo FMP jest wyrąbane w kosmos i warto oglądać(wystrzegaj się wersji z angielska ścieżką dźwiękową to jest koszmar i aż uszu bolą japońska najlepsza )
oglądałem 1 sezon, ale na pewno nie dałbym mu 10/10, za dużo akcji typu głowny bohater za nic dostaje w łeb z tekstem tu zboczeńcu, ta dziewczyna jest jakaś dziwna
ta tu SPILER ...za zwyczaj nie mówi ty zboczeńcu, a ciula go za głupie rzeczy jakie wyprawia np. Jak wlazł do damskiej przebieralni z bronią .....staranował nauczycielkę(trzymając broń)....i za inne głupie przejawy swojej inności(bo był inny bo dla niego rzycie to pole bitwy)..a tą dziewczynę kapuje bo jej nic innego nie zostało przypier***** mu... A i prosze nie zapominac że to jest hybryda anime akcji,,mecha i komedi trochę dramatu
Hmm wie ktoś gdzie jest Full metal panic Fumoffu w avi? bo ja sciaglem z animepremium.com w mkv i napisy mi nie pasuja:( ale chodzi mi tylko o stronki bez torrentow
Ostatnio edytowany przez Nilatarion (2006-08-13 19:37:01)