Nie jesteś zalogowany.
HEADBANG! pierwszy lepszy taki co znalazłem
Skąs pamiętam to darcie... I sobie przypomniałem Jakby kogoś interesowało Burn the Priest - Bloodletting
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-05-11 13:43:30)
Geje?[cojest]
HEADBANG! pierwszy lepszy taki co znalazłem
I kill ya man, za tenm wrzask co mi sie po całej chałupie rozległ i dostałem opieprz od rodzicow
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ja to nie wiem po co chłopakom długie włosy? Ja się tne maszynką i jest spokój... Dla mnie dłygie włosy są dla płci pięknej zarezerwowane[slina]
PS. Ile to razy zdarzało się chłopaka z dziewczyną pomylić[papa]
Ja mialem kiedys długie włosy, ale cholernie dużo było z nimi roboty wiec sciałem. Potem zapuszczalem brode. Miałem dość długą (długości dłoni mniej wiecej) i ostatnio w pracy mi ją ścieli Kumpel goląc mnie powiedział, żebym przyciął sobie to coś. Ale jak zaczął przycinać to tak zwalił, że powiedziałem żeby już ściął do końca.
robak napisał:Ile to razy zdarzało się chłopaka z dziewczyną pomylić[papa]
Pewnie dopiero z rana odkrywałeś pomyłke:P
Jak go zaczął tył boleć
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-05-10 21:24:19)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
chciałem mieć długie włosy ale mi sie kreca strasznie a nie naleze do tych co kochaja grzebienie[placze]
no ja taki samo im mam dluzsze wlosy tym bardziej upodabniam sie do einstein .
Ile to razy zdarzało się chłopaka z dziewczyną pomylić
u nas na studiach kumpla przezywalismy "dziewczyna z broda" az w kocu je scial
Ja bródkę mam, ale na długie włosy muszę jeszcze trochę poczekać.
Hehe. Fajny temat:). Sam mam długie włosy:D. I ciągle rosną... Jak bym ich nie przyciął to bym miał już prawie do pasa:o
A teraz zagadka:P. Co to za panowie:
Pan nr 1 nie pokazuje twarzy w dzień(stąd takie zdjęcie:D)... W nocy chyba lepiej go unikać[roftl]. A ot jego zdjęcie:
Pan, który schował się pod nr 2 i pomimo swej kruchości, robi jako bodyguard pewnego Bosa, którego imienia nie znają nawet najstarsi górale[szalony]... A oto zdjęcie przed jego tajną kwaterą:
EDIT:
kubik napisał:robak napisał:Ile to razy zdarzało się chłopaka z dziewczyną pomylić[papa]
Jak go zaczął tył boleć
[roftl][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-05-10 21:29:16)
Cóż, ja kiedyś elegancko i regularnie na łyso się goliłem (byłem jak prawdziwy koks, zdjęcie do legitymacji mam z tamtego okresu i zawsze się ze znajomymi z niego naśmiewam), ale obecnie pozwalam im rosnąć jak chcą. Mają gdzieś koło 7 centymetrów. Później będę je związywał w kucyk, by być jak Nick Slaughter z "Ĺťaru tropików".
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
robak napisał:Ile to razy zdarzało się chłopaka z dziewczyną pomylić[papa]
O to się nie martw, takich przygód nie miałem i mieć nie będę
Ostatnio edytowany przez robak (2006-05-10 21:32:00)
Jestem fotogeniczny, nie?
Imperare sibi maximum est imperium
a to moje dlugie wlosy
[URL=http://img108.imageshack.us/my.php?image=jakakashicopycopycopy3ci.jpg][/URL]