Nie jesteś zalogowany.
Dawno, daw... mukashi mukashi... ktoś ze "starszyzny" może pamiętać, kiedyś (lata 70te, 80te) puszczano w TV "pana kreseczkę", którego jeśli nic nie pokręciłem potocznie zwano "Balum-badum".
Miłych wrażeń i szerokiego uśmiechu życzę potencjalnym widzom.
I coś ty narobił? Przez ciebie czuję się staro.
Łezka w oku może się nie kręci, ale uśmiech kresek wywołał.
Nie oglądałem nigdy serialu, ale pamiętam to z reklam simplusa
I'm just going to leave this here.
Trochę słabe. Po prostu przejęzyczył się i zaraz potem poprawił.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A mnie bardziej smuci, że takie pytanie w ogóle padło.
Ty dulowaty userze!
Po prostu przejęzyczył się i zaraz potem poprawił.
Oczywiście. Niemniej zabawne, zważywszy na imię, które padło.
Kiedyś w pewnym teleturnieju było pytanie "Kto pomógł nieść krzyż Jezusowi?" i odpowiedź "Barabasz".
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
I'm just going to leave this here.
Co tu robi Alchelor? =^-^=
"Kto pierwszy wyznał miłość? Pierwsze Q&A z chłopakiem"
To ten typek od makijaży dla chłopców? Dość głośno było na yt o tym, ja też słyszałem. Tom, co ty oglądasz? Trafione przypadkiem, co?
Przypadkiem. Jak widać oceny podzieliły się na połowę. Dziewczyny zapewne dają łapkę w górę, a faceci łapkę w dół
Najciekawsze są komentarze. Autor ich nie moderuje, więc każdy obraża jak chce
Przypadki nie istnieją zapewne subskrybujesz jego kanał tylko robisz pozory, że cię to nie interesuje ale w duszy chcesz być jak on.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2017-01-13 17:20:36)
To ten typek od makijaży dla chłopców? Dość głośno było na yt o tym, ja też słyszałem. Tom, co ty oglądasz? Trafione przypadkiem, co?
Nie wiem, o co chodzi, ale zgaduję, że to dobrze?
Co nas kręci, co nas podnieca.
Przypadkiem. Jak widać oceny podzieliły się na połowę. Dziewczyny zapewne dają łapkę w górę, a faceci łapkę w dół
Najciekawsze są komentarze. Autor ich nie moderuje, więc każdy obraża jak chce
Wszedłem na chwilę w komentarze. Wyszedłem. Chciałbym mieć bekę z tych wszystkich niedorozwiniętych osób, które tam komentują, ale czuję jedynie zażenowanie.
Co do filmiku - nie oglądałem, nie jestem docelowym odbiorcom tego typu filmów, ale wygląda na zwykłe Q&A połączone z poszukiwaniem atencji.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan