Nie jesteś zalogowany.
Takich rzeczy w europejskich kolekcjonerkach nie dają
Chodzi o tę podkładkę pod mysz? Jeśli tak, to chyba siedziałeś kilka lat w piwnicy/teraz pierwszy raz przeglądasz takie kolekcjonerki. Są takie rzeczy w USA dla przykładu (w europie chyba też do jakiejś VN było. Nie chce mi się szukać). Tam ostatnio nawet bardziej pojechali... (poszukaj sobie Sonicomi)
Dennoss napisał:Takich rzeczy w europejskich kolekcjonerkach nie dają
Chodzi o tę podkładkę pod mysz? Jeśli tak, to chyba siedziałeś kilka lat w piwnicy/teraz pierwszy raz przeglądasz takie kolekcjonerki. Są takie rzeczy w USA dla przykładu (w europie chyba też do jakiejś VN było. Nie chce mi się szukać). Tam ostatnio nawet bardziej pojechali... (poszukaj sobie Sonicomi)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
NWW_Station napisał:Dennoss napisał:Takich rzeczy w europejskich kolekcjonerkach nie dają
SoheiMajin napisał:NWW_Station napisał:Chodzi o tę podkładkę pod mysz? Jeśli tak, to chyba siedziałeś kilka lat w piwnicy/teraz pierwszy raz przeglądasz takie kolekcjonerki. Są takie rzeczy w USA dla przykładu (w europie chyba też do jakiejś VN było. Nie chce mi się szukać). Tam ostatnio nawet bardziej pojechali... (poszukaj sobie Sonicomi)
No nie przeglądam, ale o tej ktoś napisał w komentarzach na FB i mnie to rozbawiło
Co nie zmienia faktu, że w Europie takiego użytecznego gadżetu nie dają. Dyskryminacja!
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2016-11-14 14:07:16)
Przeżywacie, sam mam taką ze School Days HQ. Moja dziewczyna mówi, że jest miła w dotyku
Od kiedy ręka mówi?
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2016-11-14 17:00:22)
Dobre
http://i.imgur.com/OMSlJv0.gifv
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2016-11-18 10:36:18)
Z kategorii "nic nie potrafisz, więc pchaj się na afisz", czyli "zawsze i wszędzie tylko Lechu był i będzie".
Dziadek śmieszek.
https://www.youtube.com/watch?v=cnoXJN4 … e=youtu.be
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dawno, daw... mukashi mukashi... ktoś ze "starszyzny" może pamiętać, kiedyś (lata 70te, 80te) puszczano w TV "pana kreseczkę", którego jeśli nic nie pokręciłem potocznie zwano "Balum-badum".
Miłych wrażeń i szerokiego uśmiechu życzę potencjalnym widzom.
jak miło sobie przypomnieć