Nie jesteś zalogowany.
sansiro napisał:Sexmisja to film SF. Nie powinienes go porównywać z żeczywistością.[kombinuje]Pozatym w 2053 roku bede mial 70 lat wiec mi to bedzie obojetne[kombinuje]
Z "Żeczywistościa" porównywać nikt nie będzie, za to jeśli brać pod uwage seksmisje, sansiro za te 70 lat bedzie mógł zostać członkinią partii:) Pamietajmy "partia rządzi, partia radzi, partia nigdy cię nie zdradzi":D
Jaką członkinią?? Ja jestem ON[kombinuje]
Hatake napisał:sansiro, ty byś chciał? a ja nie xD oglądałeś Seksmisje? HEHEHE to już wiesz co się stanie w 2053 roku, jak kobiety dojdą do władzy
Czemu zaraz zakładasz, że kobiety miałyby chcieć wyeliminować mężczyzn? Ja nie czuję takiej potrzeby. Bez was byłoby nudno
No właśnie Meżczyzni potrzebują kobiet i na odwrót[wstyd].
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-09 21:25:13)
żeczywistość
żądzić
równo uprawnienie
Nauczcie wy się poprawnej polszczyzny:(, skoro już oftopujecie...[klnie]
Odczep sie rzepie;]
ShnuReTsHek dla moich KolESHaNEtSHEq
LOL, ale wy jesteście:P nie musieliście tego brać na poważnie:D
sansiro: ja nawet jakbym miał 70 lat, to by mi było szkoda mojej płci:P
Jasmine: no wiadomo bez nas nudno, ale nie wiadomo co wy, kobiety do tego czasu wykombinujecie:D może ty nie, ale inne, hehe
"partia rządzi, partia radzi, partia nigdy cię nie zdradzi"
już się boję tego hasła...:P
opcy napisał:Ostatnie najlepsze ... mam nadzieję że mają jakąś strategię walki z AIDS
Kiedyś to na wszystko była dobra szklanka zimnej wody/zimny prysznic, ale teraz to podejrzewam, że bez biczowania (najlepiej na mrozie) przed, po a najlepiej i w trakcie, to się nie obejdzie.
Myślę, że konieczność uzyskania odpustu na piśmie po każdym stosunku płciowym wystarczająco uświadomi Polakom ciążącą (nomen omen) na nich odpowiedzialność.
Jak to moja prababka mawiala na widok Slonecznego Patrolu w tv: "W pokrzywy te gole baby bym wygonila, to by sie im odechcialo tylki pokazywac". Teksty dobre dla pomyslodawcow
Lepiej w konopie. Kara może mniej dotkliwa, ale żywicę można potem z takiej gołej pani zeskrobać.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-11-10 08:15:59)
Po jakiemu jest tam napisane?
[cytuj=Obiwanshinobi]Lepiej w konopie. Kara może mniej dotkliwa, ale żywicę można potem z takiej gołej pani zeskrobać.
Po przeczytaniu tego moja głowę nawiedził szereg sprośnych acz przyjemnych myśli, za które musze się teraz bluszczem na chwałę Pana wybiczować
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-11-10 16:02:42)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Freeman napisał:Po jakiemu jest tam napisane?
Nie mam pojęcia, ale to chyba dlatego, że ja nie chodziłem do sql Sądząc po komentach pod nociami inni tesh nie wiedzą, osochosi (ja jush she utsche troschetschke noffego języka)
Freeman napisał:Po jakiemu jest tam napisane?
tego to nie wiemy, ale ja czytając komentarze dosłownie spadłem z łóżka:-D:-D:-D[roftl][roftl][roftl]
(łóżko, bo mam kompa przy łóżku i na nim siedzę, a nie na fotelu, czy krześle:P)
opcy napisał:Freeman napisał:Po jakiemu jest tam napisane?
tego to nie wiemy, ale ja czytając komentarze dosłownie spadłem z łóżka:-D:-D:-D[roftl][roftl][roftl]
(łóżko, bo mam kompa przy łóżku i na nim siedzę, a nie na fotelu, czy krześle:P)
To jest napisane po młodofeministo-lesbiajskiemu z szczypta barbiejstwa i kompastem różu[fuj][madrala]
Ps.Wogule jak tak morzna pisądź przećie to niemorzliwe rze śię niczego nie naóczyła[los]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-10 17:59:16)
Lepiej w konopie. Kara może mniej dotkliwa, ale żywicę można potem z takiej gołej pani zeskrobać.
Po przeczytaniu tego moja głowę nawiedził szereg sprośnych acz przyjemnych myśli:D
Taaaa, tez mi sie dziwne rzeczy zaczely w glowie roic. To jest sluszna koncepcja.
Zuk Kolorado Zasiegnalem informacji u pewnych zrodel i okazuje sie, ze tak bylo. Ponoc za zbieranie placili dzieciakom 10gr od owada.
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-11-10 18:04:56)
sansiro - skąd ty to wszystko wiesz:D widać bardzo dobrze obeznany xD dużo takich w twojej okolicy się kręci? bo jeśli tak to szczerze współczuję:P
LoOdsHie, TaM jeSt taK rOosHofFo zE MnIe zeMdLiUo.
rany, jak można tak pisać... to chyba prowokacja a jaki to język ??
hmmm
to chyba rOosHaNoMiOdoSuOtkoleSSbIjSki...
blah...
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-11-10 18:06:23)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
LoOdsHie, TaM jeSt taK rOosHofFo zE MnIe zeMdLiUo.
A osTscHegaUeM dla kOgo ten SchNuretSchEq JesT
Mam dziwne i niczym nie sprowokowane wrażenie, że twórcy tych przykazań nowego wieku celowali właśnie w autorkę tego bloga i jej koleżanki/kolegów...
sansiro - skąd ty to wszystko wiesz:D widać bardzo dobrze obeznany xD dużo takich w twojej okolicy się kręci? bo jeśli tak to szczerze współczuję:P
Wiesz na swiecie kreci sie pelno pozanormalnych ludzi z czego wiekszosc to różowianki z wada wymowy[madrala][kombinuje]
Ps. Wszystko to wina feministek i antyantów:D[madrala]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-10 18:37:24)
Nie wiem czy było ale ide na ten film
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Wiesz na swiecie kreci sie pelno pozanormalnych ludzi z czego wiekszosc to różowianki z wada wymowy
Pozanormalnych(heh) raczej normalnych inaczej >>> prawie jak subkultura
Kto jeszcze nie czytal: The best of:"Mamo, tato umiem pisac!" czyli jak zlamac wszystkie zasady zanimnapiszesz.prv.pl
Ostatnio edytowany przez wiluS (2006-11-10 18:54:57)
mario i luigy:)
nie wiem czy bylo, a nie chce mis sie przegladac stron:P