Nie jesteś zalogowany.
Niewim czy było ale umieszcam http://www.smog.pl/wideo/1725/skecz_pos … _lektorom/ Mistrzowski skecz w wykonaniu Macieja Stuhra
Komentarz D.D mnie rozwalił [roftl] " Ziemnieki przed zimą tyle nie kosztują "[roftl][roftl][roftl][roftl]
Oczami Fana Blog ;]
Jedno jest pewne.. many na bank został ukarany :] Bo podając swoje dane lub współwłaściciela (konto wystarczy), policja znaleźć go może bez trudu :]
cos dla fanów cs-a
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Myślałem, że z krzesła spadnę [roftl]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
nic dodać nic ująć, kartofle robią furorę, niezły znak firmowy
cos dla fanów cs-a
swietne
EDIT
Przeróbka teledysku Immortal
szczałam przy tym !!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-28 23:15:42)
Ĺwietne, boskie, nie wytrzymam chyba
Szakira jest świetna
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
[cytuj]pa3cja napisala:
szczałam przy tym !!!!!!!!!!!!![/quote]
I to mowi dziewczyna Ja to czasami mysle, ze jestes chlopakiem bo sposobie twoich wypowiedzi
A filmiki daremne dla mnie (to zeby nie bylo offtopa )
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-06-29 01:25:44)
[cytuj]pa3cja napisala:
szczałam przy tym !!!!!!!!!!!!!
I to mowi dziewczyna Ja to czasami mysle, ze jestes chlopakiem bo sposobie twoich wypowiedzi
A filmiki daremne dla mnie (to zeby nie bylo offtopa )
przysiegam ze od teraz, moje wypowiedzi beda bardziej dziewczece zeby nikt nie myslal ze jestem chlopakiem
Mod Edit: Pacja, rób linki w ten sposób, bo na niższej rozdzielczości okno forum się rozłazi
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-29 12:07:13)
Niektorym moze sie do wydawac niesmaczne, ale obejrzyjcie do konca
Toi Toi pulapka
hmmm.. fajnie zgrane z tym co się dzieje na ekranie a myśalem że tokyo mew mew jest tylko manga....mój błąd[baka]
To juz było chyba
(albo i nie , ja to przynajmniej widziałem )
Fajne
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-29 13:12:50)
Imperare sibi maximum est imperium
Różne znaczenia naszych czterech liter:)
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-06-29 13:54:59)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jakby ktoś mi coś takiego zrobił jak tam w japonii... to bym musiał po prostu się dowiedzieć jaka firma za tym stoi! I bym przygotował atak na nich, morderstwo czy coś :C Bo śmiać się można pośmiać, ale gdy człowiek pomyśli jakby był na miejsciu osoby będącej na filmie! Zabić tylko :/ Nie wiem jak tam reagują w japonii, ale tutaj ciekaw jestem czy by się to przyjeło :C
Chorzy ludzie tam są...