Nie jesteś zalogowany.
]
A ja nie za bardzo lubię popijające dziewczyny, tak samo palące i przeklinające. Takie to są dobre tylko do...wiadomo, ale do chodzenia - w życiu.
Pati, nie mówię że Ty taka jesteś i mam nadzieję, że się nie mylę.
Bez takich numerów , nie wymagaj od innych tego czego nie wymagasz od siebie. I jeszcze szufladkowanie poprzez implikacje ( jeżeli robi coś to jest taka )oj , oj .
[cytuj]15 lat, melanz... hmmmm... dziwna ta polska dzis.
Nie widze nic dziwnego... Kiedyś trzeba zacząć - najlepiej przed 18-stką.
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-06-27 01:22:12)
Nie wymagam, ale mam prawo do wyrażania własnej opini i z tego korzystam. Po prostu kiedy widzę pijaną dziewczynę to mi tak to bardzo średnio się podoba[beznadzieja] Ja nie palę i nie lubie przebywac w towarzystwie palących. Nawet kiedy kumpel świeżo po szlugu przyjdzie to mu mówię wprost: ale od ciebie jebie, nie dmuchaj mi w pysk/odsuń się. Zresztą co ja ci się tłumaczę. Moje zdanie, nie zgadzasz się? Ok! Proste? Proste!
Po prostu żal mi dziewczyn - od cholery sie od nich wymaga , dlatego jak słysze że nie ,to nie łądnie , robić to i tamto to mi sie gorąco robi.
Fajnie jest sie najebać od czasu do czasu jak messerschmitt. Nikomu nie będe odmawiał tej przyjemności.
Coś czuje że nasze posty polecą rano w kosmos.
Dżibril napisał:]
kubik napisał:A ja nie za bardzo lubię popijające dziewczyny, tak samo palące i przeklinające. Takie to są dobre tylko do...wiadomo, ale do chodzenia - w życiu.
Pati, nie mówię że Ty taka jesteś i mam nadzieję, że się nie mylę.
Bez takich numerów , nie wymagaj od innych tego czego nie wymagasz od siebie. I jeszcze szufladkowanie poprzez implikacje ( jeżeli robi coś to jest taka )oj , oj .
[cytuj]15 lat, melanz... hmmmm... dziwna ta polska dzis.
Nie widze nic dziwnego... Kiedyś trzeba zacząć - najlepiej przed 18-stką.
Dobrze gada:) Polać mu:P
ja bym dał szyszke
~kubik nie iwem jak u Ciebie ale w moim miescie (Elblag) jest sporo takich młodych pan, a to jest spowodowane checia zabawy i szybszym staniem się doroslym.
Oka ja tez sie z tym zgadzam ze na*** odpychaja mnie :/ , ale powiedz mi kiedy ty zaczeles przygode z imprezowaniem?? odejmij 3-4 lata i to jest wiek w którym juz dziewczyny zaczynaja. Takie zycie tego nie zmienisz mozesz tylko stac i sie patrzyc i blagac Oyashiro-same
Ja to w ogóle nie piję, nie palę i ...nie palę:P:-D....itp. W ogóle alkoholu nie lubię, tylko jak z kumplami gdzieś idę, ale tak? to w życiu nie kupiłbym sobie piwska. Też nie lubię nawalonych lasek[shithappens]. Podzielam zdanie kubika. Niech lepiej dziewczyny nie naśladują nawyków facetów, bo inaczej to nikogo trzeźwo myślącego nie będzie gdzie szukać, ponieważ nie będzie miał kto nas pilnować:)...........[baka]
...NO! chyba że Oyashiro-sama[ukryty], ale on tylko do tego namawia[slina]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-27 02:31:25)
wiesz ja też rozumiem, wypić sobie czy coś, każdy lubi co innego, ale popatrz na tą młodzież 11-13 lat, a nawet poniżej tego wieku, to najebywanie się do upadłego i ciągnięcie szlugów itp. to się wzięło z tego, że musi w końcu zakozaczyć przez gronem kolegów. jeden cwaniak tak zrobił, to drugi tez nie będzie gorszy a potem masz nałóg i wała. tam papierosy mi nie potrzebne, piwko ok, nie zadużo. a wiecie, że osoba niepaląca przebywająca wśród palących truje się jeszcze bardziej niż ci co ciągną faje? kurde ja tak niestety mam i mnie to denerwuje[cholera]
BTW: może by tak zakończyć ten OT bo Gracol-san albo Kane-san się zdenerwują i będzie źle:P
Wiesz co? Trochę mi cię żal. Jeśli spożywanie alkoholu jest dla ciebie dowodem bycia dorosłym to naprawdę mi cię żal.
yy sorki chyba sie nie zrozumielismy...
Ja nigdzie w swojej wypowiedzi nie napisalem ze spozywanie alkocholu jest DLA MNIE dowodem zycia tylko to ze mlodzi ludzie czesto nasladuja doroslych..., a to ze nasladuja od tej nagorszej strony to juz nie moja manka ale zreszta, czlowiek uczy sie na bledach szkoda tylko ze jesli my lub starsi od nas chca nas przestrzec przed tymi bledami to ich olewamy, a pozniej?
,,mądry polak po szkodzie"
BTW: może by tak zakończyć ten OT bo Gracol-san albo Kane-san się zdenerwują i będzie źle:P
Zapewne , bo oni to dopiero sa starzy, i w ogóle młodzieży nie rozumieją... zwłaszcza jeśli robi off topy[szpan]
Tak więc by nie robić off topa:
P.S. Nie wiem czemu ale mnie to ciagle śmieszy...
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-06-27 10:38:58)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
MistrzSztuki - dla Ciebie, że nie pijesz i nie palisz. Myślałem, że to tylko ja na tym forum. I dla kubika, ale tylko za to, że nie pali.:) Aż żal będzie patrzeć, jak dostaje bana za to ciągłe przeklinanie:-D (mam nadzieję, że to nie nastąpi).
Ale koniec offtopu, bo tu niedługo ciężko będzie znaleźć "Coś wesołego".
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-06-27 10:52:49)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
ojj.. ja tylko se cos sportuje, i przysiegam ze juz wiecej nie bedzie o tym rozmowy.
Ja nie pale ani nie pije piwa, wole wino. Nigdy nie upilam sie tak zeby urwal mi sie film, jeszcze nigdy sobie wstydu przy ludziach na imprezie nie zrobilam i dla formalnosci- nie chodze na melanze trzy razy w tygodniu tylko o wiele zadziej. I to wszytko!! mam nadzieje ze mi wybaczycie:P ah.. i nie daje dupy wszystkim faceta ktorych spotkam. Ani zadnemu. I narazie nie mam zamiaru.
a zeby nie byl to taki to:
Polski HIP HOP
Taka ciekawostka:
Japończycy tworzą grę RPG o Chopinie
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-28 06:54:45)
Tylko, że według ich jest francuzem[fuj]
drogie ma te ziemniaki:-D
mi te komentarze kiedys brat pokazywal
Tak to jest jak sie daje przelew na konto, ja jak cos kupuje na allegro, to biore opcje pobranie za opłata i opcje otwierania paczki przy listonoszu, jakby co nieprzyjmuje sie paczki i chu... w dupe złodziejom!!!