Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
To sa filmiki z gry na playa 2. A teraz ide płakać bo moja kochana drużyna odpadła z ilgi mistrzów[placze]
hatake cham ja cie nie trawie ty besztasz cale FF a mowisz konkretnie o ff7 a widziales moze inne czesci chodzby FF X ?? poczekaj na XII to sie zdziwisz pozatym widac ze nie wiesz co to RPG. Widziales tylko ff7 i porownujesz wszystkie rpg do niego. Wdlug mnie to tylko ty jestes [kupa]i tkaie jest moje zdanie !!
Ostatnio edytowany przez Dragant (2006-04-25 22:47:27)
Ja się wychowałem na grach z Commodore, więc dla mnie grafika nie jest najważniejsza. Swoją historię z Final Fantasy zacząłem od siódemki, następnie była ósemka, potem szóstka. Niestety nie posiadam PlayStation, więc na tym się też i skończyła. Może jestem dziwny ale te trzy serie poprzechodziłem po kilka razy i pewnie nieraz w nie jeszcze będę grał. To są dla mnie gry, do których się z przyjemnością opłaca.
Jeśli chodzi o "Final Fantasy VII Dirge of Cerberus", to właśnie przed chwilą skończyłem oglądać. Trochę mi się to dziwne wydało, gdyż wyglądało bardziej jak trailer jakiegoś filmu. Polecałbym również zobaczyć "Final Fantasy VII Last Order". To mi bardziej przypadło do gustu. Opisuje on prawdziwą historię jaka zdarzyła się w Nibelheim.
SPAM Można też się dowiedzieć jak zginął Zack. KONIEC SPAMU
Pozdrawiam.
EDIT: Rzeczywiście trochę głupio brzmi, ale niech już tak zostanie. Dzięki ~ard za uwagę.
Ostatnio edytowany przez kirei (2006-04-25 23:13:23)
Co tu dużo mówić FF7 to jedna z najlepszych gier jakie powstały,ach pamietam te czasy kiedy japończyki po ukazaniu się 7 stali w kilkunastowych kolejkach po konsole by tylko móc w to pograć, a później jeszcze zebrali kilka milionów podpisów by w następnej części ożywić jadną panienkę(ci co grali to wiedzą o kogo chodzi ;p ). Ale ten rok z pod znaku FF też nieżle się zapowiada ponoć trwają już prace na ff XIII na ps3 oraz odświerzoną wersją ff7 na ps3 do tego dochodzi jeden ff na psp i Kingdom hearts równierz na psp. A jedyne co mogę zarzucić seri FF( a w szczególności FFX) to zakończenia niby dobre ale każdy by chciał by choć raz to się wszystko dobrze skończyło(ile to razy przechodziłem ostatniego bossa w FFX by nacieszyć się ostatnim filmikiem ).
Strony Poprzednia 1 2 3