Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Azumi 2 jest juz dawno. a jak ci się film nie podobał to twoja sprawa. Mi się bardzo podobał:P
A kill Bill to totalne gówn... Bodziewie jak ich mało.
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-09-29 22:34:09)
Dlaczego?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Nie wiem, ale dokładnie to nie czytasz tego, co inni piszą.
Zresztą nieważne, moja ocena jest moja oceną.
Tak, a gdzie jest A2?
Bo np w wypozyczalniach nie ma.
Nie wiem... mi tam się podobał.
a czemu nikt nie wspomiał o filmie HERO? nie wiem czy to japonski koreanski dla mnie wygladaja i gadaja tak samo:P:P:P
a co do filmu to bardzo na początku mnie zraził ale jak zobaczyłem końcókwkę to obejrzałem go jeszcze raz :]
polecam nie będe pisałco było na końcu żeby nie spamować powiem tak prawdziwy bohater a co do so close tak samo było bardzo fajne
Hero jest chiński i niestety widać różnicę między japońskim, koreańskim i chińskim - nie tylko w języku, ale także i w stylu
Co nie zmienia faktu, ze Hero jest mega zajefajnym filmem.
A mnie pociągają filmy typu The Twilight Samurai ;p. Natomiast zawiodłem się na Kung Fu Hustle...
a widzieliscie dragon tiger gate?? nowy filmik o kilku kolesiach hehehe ale zapowiedziałem:P
nie no obejrzyjcie a zobaczycie nei chce psuć zabawy:]
A mnie się Hero nie podobał ze względu na główny temat. I te niezdrowe upodobanie do uprawiania szkuki umierania.
Ze względu na wizualną strone nawet, nawet.
A mnie pociągają filmy typu The Twilight Samurai ;p. Natomiast zawiodłem się na Kung Fu Hustle...
A ja na tym filmie się nie zawiodłem - miało być śmieszne łubu-dubu i było:D.
Jak na mordoklepa, przy którym można się odprężyć swoje zadanie spełnia znakomicie:)
Ps. Najbardziej mi się w nim podobał... wędrowny sprzedawca książek:P
Ja też tak sądzę.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-09-30 08:14:24)
a widzieliscie dragon tiger gate?? nowy filmik o kilku kolesiach hehehe ale zapowiedziałem:P
nie no obejrzyjcie a zobaczycie nei chce psuć zabawy:]
oglądałem . Film fajny, fabuła może nie jest genialna, ale ogląda się miło. Efekty specjalne w trakcie walk tak jak przystało na azjatyckie kino . Ścieżka dźwiękowa również dobra. Warto dodać, że film (imo) jest zrobiony na podstawie komiksu (fleshe na początku, jak i na końcu filmu).
Czy zna ktoś jakieś jakpońskie filmy w podobnej klasycze? Albo z samurajami, albo z walką na miecze, albo sztuki walki?
to moze Seven Swords [Siedem mieczy]
jeszcze znam Death Trance
Dragon Tiger Gate [Lung fu moon]
dobra przeczesując poprzednie wątki na forum, chyba znalazłam odpowiedni < chyba > bo bylo do wyboru pare innych ale nie będe opowiadać całego procesu jak dotarłam do tego tematu...więc...mam pytanko XD
Poszukuje filmu o wdzięcznej nazwie "Cherry Pie" produkcji japońskiej oczywiście z tego co wiem, albo raczej z tego co słyszałam film warty obejrzenia ale właśnie, zawsze musi być te "ale" ....nie ma go nigdzie do ściagnięcia oczywiście...albo i jest tylko, że ja jestem ślepa ...czy słyszał ktoś może coś na temat tego filmu?? może oglądał?? jeżeli tak to jak wrażenia?? < zadaje za dużo pytań >
Tak jako ciekawostka, może ktoś nie wie, gra w tym filmie Keiko Kitagawa, dość znana aktorka japońska < np. ja nie wiedziałam, że taka aktorka istnieje >
W Japonii film wyszedł na dvd cos około marca tego roku
jak dal mnie Zatoichi był bardzo dobrym filmem a i Kill Bill mi sie podobał
dla mnie kill bill byl jak bajka troche przesadzony
dla mnie kill bill byl jak bajka troche przesadzony
nie nie jest to "Siedmiu samurajów"..ale taki miał nie być, ->Hollywood- lekkie, łatwe i przyjemne zazwyczaj
jak dla mnie to nie bylo przyjemne ledwo przebrnalem do konca filmu a do dwojki nawet nie probowalem podchodzic
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna