Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dochodzi do tego, że chyba zarzucę kompletowania tej serii.
[cytuj]I tak lepsze to niż Blood+
Blood (Saya jest boska ) staje się lepszy z odcinka na odcinek!
A dla mnie odwrotnie, z odcinka na odcinek jest coraz gorsze. Nie pamiętam, do którego odcinka dojechałem. xxxholic, to jest dobre anime.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-07-04 22:29:18)
Skoro podoba sie ludziom, któzy rzadko kiedy maja kontak z anime (przyklad: kumpel oglada anime tylko u mnie, lubi anime typu Ghost in The Shell, Appleseed, Elfen lied itp. - koles mnie meczy zebym tylko puscil kolejny ep Tokko). Jak widać nie jest tak tragiczne, moze podoba sie tylko ze wzgledu na sieczke, mnie tam sie podoba, pisalem o tym... może też ze względu na sieczkę? Nie wiem... ale... dobra... powiem tak, anime może nie jest wysokich lotów, ale ciekawe jest... To tyle
Mnie Tokko sie widzi, każdy ma inne gusta -_-, najlepiej jest samemu obejrzec i ocenic, niz sugerowac sie zdaniem innych.
Też racja, co nie zmienia faktu ze anime ma u mnie coraz niższe notowania.
A dla mnie odwrotnie, z odcinka na odcinek jest coraz gorsze. Nie pamiętam, do którego odcinka dojechałem. xxxholic, to jest dobre anime.
xxxHolic pomimo niskich ocen ma u mnie wysokie noty.
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-07-04 22:34:54)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Szkoda że z prac Fujisawy nie zekranizowali Rose Hip Rose, czytałem to ostatnio manga naprawdę przyzwoita, szkoda ze jej nie rozwineli (tylko 4 tomy:()
A co do Tokko to rzeczywiście smęci... ale to zdaje się już przewidywałem...
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-07-04 22:41:52)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Strony Poprzednia 1 2