Nie jesteś zalogowany.
ahhh kocham Was ;* jszcze hell girl 26 i qrde macie u mnie "Gruszkę Sandomierską" =)
Na razie 08 odcinek Kanona. Sorki, że tak późno.
I tak oto macie możliwość zapoznania się z 3 epizodem Bartendera, ponieważ dostępne są już do nie go napisy.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A co z napisami do drugiego odcinka Angelium,kiedy się pojawią. ?
A co z napisami do drugiego odcinka Angelium,kiedy się pojawią. ?
Kat teraz ma zajob na uczelni
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ale w grudniu mam nadzieję jeszcze będą
Oto 13 odcinek Bokura ga Ita, uff... półmetek...
P.S. Ja też mam zajeb na uczelni Teraz leki psychotropowe, hehe.
Oto 13 odcinek Bokura ga Ita, uff... półmetek...
P.S. Ja też mam zajeb na uczelni Teraz leki psychotropowe, hehe.
suzaku, co polecasz
Kolejny epek Death Note za nami. Według mnie ciekawszy niż poprzedni Enjoy
A dla miłośników serii sentymentalnych 09 odcinek Kanona.
Gotowe są już napisy do 24 odcinka NANY.
P.S. Działa już strona Anime Garden.
Ostatnio edytowany przez suzaku (2006-12-06 18:32:48)
Gotowe są już napisy do 24 odcinka NANY.
P.S. Działa już strona Anime Garden.
www.animegarden.prv.pl
coś potorbiłeś w adresie, bo z niego się nie otwiera xD
Gotowe są również napisy do 14 odcinka Bokura ga Ita.
No to żeby nie było, że tylko jedna grupa tu coś robi (tak, do nowych piję xD) do ściągania macie świeżutkie napisy do Legend of Black Heaven ep.11. Ĺciągajcie póki ciepłe, do końca serii zostały 3 epki, a prace nad 12 są już na 50% Stay tooned
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-12-11 00:21:22)
Ayakashi - ep05-08 (HARDSUB) - WYDANO!
Tak tak, zapraszamy do pobrania torrenta:
http://ubique.webd.pl/_beta/bt/Ayakashi … (XviD.MP3)[ubique_&_A-G].torrent
A sprobojcie nie seedowac, to z przyjemnoscia przybede by sciac wasze glowy
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-12-11 18:48:30)
Tak jest! Wcześniej niż zwykle udostępniamy subki do 10 epka Death Note. Cieszycie się? Miłego oglądania
No i pragnę ogłosić, że projekt Hell Girl został zakończony! YATTA! Trochę wprawdzie to trwało, ale jakoś dotarłem. Nie mam ostatnio zbyt wiele czasu, więc wszyscy niecierpliwi musieli się naczekać ^^'. Teraz skupię się na anime Aria The Animation, więc ściągajcie jeśli wam się podoba ^^
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zastanawiacie się zapewne czy Laila Yuki sprawdzi się jako klawiszowiec w Black Heaven Teraz możecie się o tym przekonać. Zapraszam do ściągania subów do 11 epka tej świetnej serii.
Spory bonus dla osób, które ściągają Bartendera od AniMa-RAWS. ~Marcin przygotował w swoim synchrze KARAOKE![respekt] Można już pobierać zaktualizowane paczki