Nie jesteś zalogowany.
Hej Suzaku, będziesz/będziecie robić suby do Galaxy Angel? Pamietam, że chciałeś to tłumaczyć
Który to już będzie projekt? 20?
Nie wyrywam się dopóki nie skończę Kanona i Bokura ga Ita.
Ale nie zaprzeczam, z drugiej strony.
Dzieci drogie, macie tu 23 odcinek Kanona i hopsajcie z radości pod sam sufit. Mamusia Danusia życzy wam dobrej zabawy i miłych snów.
Po długiej nieobecności wraca NANA w postaci 33 odcinka. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze na te napisy czekał. Oglądajta ziomale.
Ja czekałem
Dziękują
Wszyscy romantyczni czytacze naszych napisów - 19 odcinek Bokura ga Ita jest już dostępny.
Ludziska, koniec projektu! Kanon odcinek 24 jest już do pobrania! Dziękujemy z uwagę! (looknijcie też na inne nasze tytuły)
Domo Arigato, kawał dobrej roboty odwaliłeś z tą serią... teraz czekamy na finito Death Note i Gantza;)
i na Bokura ga Ita, ale na razie możesz suazku dać Nanę, bo więcej osób ogląda, ja poczekam...
Tak NaNa
A przy okazji zapytam /bo nie wiem/
Czy Kanon 2006 to drugi sezon Kanona z 2002 roku czy całkiem inna seria?
Alternative version
Ed:
O, Kanon 2006 jest najwyżej ocenionym anime na AniDB.
BTW Gratki ukończenia
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-03-18 17:28:58)
Kolejna wielkopomna chwila: Gantz - ep12 oddany w wasze lapki.
A jako bonus do Kanona - 4 odcinek Chevaliera d'Eona. Chociaż śmiem wątpić, czy fanki Kanona sięgną po ten tytuł - za duża rozbieżność tematyczna.
Macie 20 epek Death Note. Pracujemy nad wyeliminowaniem poślizgu Może nam się to kiedyś uda
Oh, żeby tak jeszcze APeople popracowało nad wyeliminowaniem poślizgu
Ale nie narzekam.
Dzięki
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-03-19 18:56:50)
Po ciężkich zmaganiach z leniem napisy do Night Head Genesis ep09 ujrzały w końcu światło... nocne;)
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-03-23 03:49:26)
Kochani wy moi, zaczynamy nowy projekt o nazwie... BECK. Ja zajmę się tłumaczeniem, korektą zaś Quithe (czyli tandem znany z Kanona). Pierwsze napisy już niebawem...
P.S. NANA i Bokura ga Ita w korekcie siedzą.
no to mamy konkurencję
Kochani wy moi, zaczynamy nowy projekt o nazwie... BECK. Ja zajmę się tłumaczeniem, korektą zaś Quithe (czyli tandem znany z Kanona). Pierwsze napisy już niebawem...
Łał, toście trafili z tym Beckiem. Akurat, gdy my go zaczęliśmy (a raczej kontynuujemy go pod szyldem Kuruoshii). Ale konkurencja nikomu nie zaszkodzi.
suzaku napisał:Kochani wy moi, zaczynamy nowy projekt o nazwie... BECK. Ja zajmę się tłumaczeniem, korektą zaś Quithe (czyli tandem znany z Kanona). Pierwsze napisy już niebawem...
Łał, toście trafili z tym Beckiem. Akurat, gdy my go zaczęliśmy (a raczej kontynuujemy go pod szyldem Kuruoshii). Ale konkurencja nikomu nie zaszkodzi.
Mieliśmy to w planach już od jakiegoś czasu, tylko czekaliśmy na zakończenie Kanona
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA