Nie jesteś zalogowany.
Niech nie płacze jeno komentuje. Ludzie, nie wiem co mam sobie myśleć: czy są tak dobre, że wam dech zaparło i nie macie siły naklikać kilku słów? Nie wierzę.
Niech nie płacze jeno komentuje. Ludzie, nie wiem co mam sobie myśleć: czy są tak dobre, że wam dech zaparło i nie macie siły naklikać kilku słów? Nie wierzę.
Nie wiedziałem, że Ty to tłumaczyłaś;D musiałem to przeoczyć xD Mimo iż seria należy do gatunku, którego wręcz nie trawię, ale ściągne epek i napiszę jakiś koment, ale jutro;p
hikikomori napisał:Niech nie płacze jeno komentuje. Ludzie, nie wiem co mam sobie myśleć: czy są tak dobre, że wam dech zaparło i nie macie siły naklikać kilku słów? Nie wierzę.
Nie wiedziałem, że Ty to tłumaczyłaś;D musiałem to przeoczyć xD Mimo iż seria należy do gatunku, którego wręcz nie trawię, ale ściągne epek i napiszę jakiś koment, ale jutro;p
Wzruszyłeś mnie pod koniec dnia kobiet:) Ale jak nie trawisz, to się nie męcz. thx za dobre chęci:)
Starfox napisał:hikikomori napisał:Niech nie płacze jeno komentuje. Ludzie, nie wiem co mam sobie myśleć: czy są tak dobre, że wam dech zaparło i nie macie siły naklikać kilku słów? Nie wierzę.
Wzruszyłeś mnie pod koniec dnia kobiet:) Ale jak nie trawisz, to się nie męcz. thx za dobre chęci:)
E tam, pomęczę się dla Ciebie;D
E tam, pomęczę się dla Ciebie;D
Mam nadzieję, że to będzie męka połączona z przyjemnością:D
Starfox napisał:E tam, pomęczę się dla Ciebie;D
Jak nie będzie bdb, to poważnie zastanowię się nad rzuceniem tej roboty xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hikikomori napisał:Starfox napisał:E tam, pomęczę się dla Ciebie;D
Jak nie będzie bdb, to poważnie zastanowię się nad rzuceniem tej roboty xD
Już nie musisz zawracać sobie głowy takimi rzeczami:]
btw. Wywalcie moje posty z tego tematu, bo tylko zaśmiecają wątek grupy:]
Buuu... a Death Note stoi... nie kazcie swoim fanom czekac;) bo niewytrzymaja napiecia i padna przed koncem serii:P
Buuu... a Death Note stoi... nie kazcie swoim fanom czekac;) bo niewytrzymaja napiecia i padna przed koncem serii:P
Dziś poszło do Wana do korekty. Jutro sub powinien zostać wydany
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Nareszcie sie doczekałem tłumaczenia do Night Head Genesis. Wielkie dzięki
No wasze wydanie w MKV tez wcale jakos nie idzie do przodu, juz nawet nie wiem jak dlugo...
Virus napisał:Buuu... a Death Note stoi... nie kazcie swoim fanom czekac;) bo niewytrzymaja napiecia i padna przed koncem serii:P
No wasze wydanie w MKV tez wcale jakos nie idzie do przodu, juz nawet nie wiem jak dlugo...
Ciii... ja już swoje zrobiłem... reszta w rękach A-P ;]
Dzieciątka najdroższe, na pewno stęskniliście się bardziochowato za słodziuśkimi i całuśkimi dziewczyneczkami z Kanonika. Mamusia Danusia jest przeogromnie przewyrozumiała i przedobrotliwa, toć daje wam frajdy co niemiara i przynosi 22 odcineczek serialiku. Niech buziole wam się rozanielą, gdy będziecie patrzać na ten epizodzik. I niech Bozia ma was w swojej opiece, robaczki.
a Bokura jak nie widac tak nie widac buuu:(
A ja mam pytanie o NANA
Czy będziecie tłumaczyć odcinki specjalne 11.5, 21.5 ???
Pozdrawiam
Bracia i siostry, okazało się, że jeden z was okazał się bardzo przydatny Zakonowi Pustej Szóstki. Przejawił to tworząc synchro do wszystkich 5 epków Afro Samuraja wersji C_P. Tak więc zapraszam zainteresowanych jego pracą do nabijania naszej kabzy przez wciskanie knefla "download". Byłbym zapomniał, bratem tym jest cZARNY_76. Namu!
Zapraszamy też do pobierania dalszych epizodów Death Note (09-12) ze stajni 3xA. Pobrać można stąd.
Nowe odcinki NANY powinny być w tym tygodniu.
Odcinki specjalne są w korekcie.
Bokura ga Ita będzie miała poślizg, bo korektorka nie ma dostępu do kompa.
Tych, którzy czekali na naszą wersję subów do 19 epka Death Note informuję, że są już one do pobrania. Opóźnienie spowodowane było w głównej mierze moim odcięciem od kompa przez kilka dni. Miłego oglądania