Nie jesteś zalogowany.
matko po co odkopujesz temat sprzed 3 miesięcy?
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-07-30 12:15:36)
A co to? Nie może? Zakazane jest? Może ma nowy założyć?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
To ciągniemy dalej panowie, nowi wypowiedzą swoje zdanie w tym ja
Oglądnąłem niedawno Green Greena i tylko 13 epek, którego jeszcze nie oglądałem i seria zaliczona.
Podobała mi się bardzo, kilka motywów mnie denerwowało, ale za chwile "wtrącał" się dobry humor, więc zapominałem od razu o "złych" motywach dla mnie Seria dla mnie wypasiona, humorek mi się podobał
Oczywiście motyw w kanciapie łzy ze śmiechu u mnie wywołał, po prostu mistrzostwo
Zakończenie z deczka smutne (nie oglądałem jeszcze zbyt wiele "Cry Makers"), ale według mnie odpowiednie.
OVA dla mnie to porażka, motywy i akcja ok, ale kreska W OGÓLE do mnie nie trafiła Jestem zadowolony, że oglądnąłem tą serie
POLECAM!!!
p.s. jak ktoś ma gotowego linka z tym 13ep eRo to niech linka zapoda łaskawie, jeżeli nie sprawi problemów Taka prośba ;] thx.
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-07-30 13:43:22)
każdemu polecam tem anim nawet nawet ten anim najfajniejszy był 3 odcinek jak yuskieku zrobił zjazd na nie wielkiej górce[okej].
Ostatnio edytowany przez haker836 (2006-09-24 15:18:48)
Jak będę miał czas to wrzuce ten ep.13 na MU ale tylko dla chętnych
Jak bÄdÄ miaĹ czas to wrzuce ten ep.13 na MU ale tylko dla chÄtnych
Ghe?
PrzecieĹź jest 12 epkĂłw + 2 ova
Chyba coĹ ci siÄ pomyliĹo albo myĹlisz o ktĂłrejĹ OAV'ce
jedna z oavek jest 13 epkiem : Green Green 13 (see: Green Green Thirteen Erolutions)
jedna z oavek jest 13 epkiem : Green Green 13 (see: Green Green Thirteen Erolutions)
Powiedzmy może dla ciebie...
dzieje się trochę czasu po wydarzeniach z serii i jest sporo pikantniejszy.
Nie zaliczam tego do serii.
Do tego niedawno sam to wrzuciłem na gigeshare i umieściłem link na forum.
ronaldo23 - szukanie nie boli
Właśnie minutę temu skończyłem oglądać tą OAV'kę/13 epek
Za mocny :] Mnie się tam podobał, mocno ero ale wporzo, troche wspomnień, ogólnie dobre zakończenie po zakończeniu Co jak co, w tym epku ostatnim też się pośmiałem (motyw z małpkami )Ale dla mnie troszeczkę powinno być więcej słów w stylu :Kocham Cię i dialogów i trochę o tym jak tam sobie Midori radzi i takie tam :<
Po prostu tak już mówiąc, to z 3-4 takie epki dodatkowe by się przydały, może nie każdy tak nasycony ero ale przydałyby się jeszcze, ogólnie to cała druga seria...
Miło wspominam Anime, ale zaraz zabieram się za następne jakieś komedyje diobre!
Echii comedie ROX!!!
13 ep rox!!
Green Green ROX!!
ogólnie to ponownie i DRUGI raz już... POLECAM !!!
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-07-30 22:27:55)
ja tą serie już dawno oglądałem, ale chyba sobie ją odświerze:D
zajebista seria:D polecam każdemu:D
mnie najbardziej zapadł w pamięci motyw z miśkiem[roftl][roftl]
edit: ktoś wie czy jest wersja nieocenzurowana 13 odc?[okej]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-07-30 22:46:28)
Seria krótka ale wymiata[yahoo], chociaż nie wszystkim taki kumor odpowiada. Co do trzynastego epa to zmnienia zakończenie na happy end. A OAV to taki sobie był dla mnie. Jedna z seri przy której zdrowo się uśmiałem. Druga to School Rumble, też spoko kilmaty, ale mniej zboczone.
dobre ... dobre ... Green Green ... niezłe śmiechy z tego miałem ... ;] polecam każdemu kto lubi się pośmiać ... School Rumble tez jest zarąbiste ... akurat wczoraj w nocy oglądałem troszke ... i na 13 epku musiałem wyłączyć z powodu bolącego brzucha, który niewytrzymał ciągłego śmiechu ... zaraz właczam dalszy ciąg ... ;]
Mam Green Green po czterech odcinkach znudził się. Jeżeli chodzi o gatunek Komedy Ecchi to tylko "He is my master" zwłaszcza ten aligatorek - debeściak (PS. Lubię zwierzątka domowe z podobynymi zainteresowaniami co ich właściciel )
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-07-31 00:42:23)
Mam Green Green po czterech odcinkach znudził się. Jeżeli chodzi o gatunek Komedy Ecchi to tylko "He is my master" zwłaszcza ten aligatorek - debeściak (PS. Lubię zwierzątka domowe z podobynymi zainteresowaniami co ich właściciel )
U mnie tak samo. Jak na razie z Komedy\Ecchi tylko He Is My Master się podobał.
Taaa... Pochi the best Gao, gao, gao!!![hehe]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Co do HeIsMyMaster to to anime podobało mi sie ale nie ma sie co równac do Green Green.Przy Green Green ubawiłem sie nieziemsko
Ja mam ep.13 tylo chcę pomóc leniwym
~Przemek3 Z tego co wiem i co słyszałem to nie ma wersji nieocenzurowanej
przejrzałem całe forum... znalazłem jeden link do 13 odcinka, ale nie działał....
jakby ktoś miał linka.... albo na serwer mógłby wrzucić, to byłbym wdzięczny
Ot taki news Exiled-Destiny się wzięło za tę serię
w ciągu ostatniej doby wypuścili pierwsze 4 epizody
Ale może byś zapodał jakiegoś link a nie herezję szerzył.Ale 4 epizody 1 serii chyba bo o 2 by coś gadali i było by głośno a wszedzie cisza jak makiem zasiał.
Czy coś wspomniałem, że druga seria?
Chodzi mi o to, iż E-D wydało DVDrip (w h.264)
A to link co bym nie był propagatorem herezji Parametry pierwszego epizodu