Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Siemka ! mam problem....od 8 odcinka nie moge sciagac :( da sie zrobic jakis re-up ??
witam
Papa Giovanne z tej strony.
Dzięki za ten wysiłek uploadu który podjąłeś, człowieku. To kawał pracy z którego czerpię teraz dużo radości - jestem Ci bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
OSSSS
Witam, dzięki wielkie za serię.
Mam pytanko, czy ma ktoś napisy zsynchronizowane do tej wersji?? Jesli tak prosiłbym o zamieszczenie tu linka
Na wstepie witam szanownych userow tego forum
Big thanx za upload serii dla Bartka. Czlowiek przypomnie sobie mlode latka.
Jestem na etapie ssania (20 epkow za mna) i wszystkie linki na razie "gadaja".
Megaupload ma to do sie, ze czasem nie mozna pobierac:
a) za duzo polaczen z 1 panstwa
b) za duzo my pobralismy w ost 1-2h (weryfikacja na podst. ip)
c) czasem wyskakuje jakies biale okienko, ale jest dosc spory link - continue to to megauploads (czy cos takiego).
btw. Jak tylko to skoncze, biore sie za szukanko Gigiego la Trottoly
Pozdrowka
Czy ma ktoś inne serie np: Captain Tsubasa J albo inne proszę o odpowiedź. A może ktoś wie skąd ściągnąć??
Z góry dziękuję.
Loki21 ściągnij sobie rapgeta i ściągaj bez ograniczeń i reklam - http://www.rapget.com/download/rapget100beta2.rar
Hi, mam pytanie czy ma ktos normalne napisy do tej wersji?
Wiem ze mozna przesunac itd, ale jestem leniwy i szukam dobrze zsynchronizowanych napisow :-
sa wogole takie? -.-`
Ja posiadam Captain tsubasa J ale niestety tylko 20 epków ;( teraz na ps2 wychodzi gira captain tsubasa wydana przez konami premiera listopad 2006!
niema jak kodżiro, tsubasa i reszta ekipy:d
Hi, mam pytanie czy ma ktos normalne napisy do tej wersji?
Wiem ze mozna przesunac itd, ale jestem leniwy i szukam dobrze zsynchronizowanych napisow :-
sa wogole takie? -.-`
ja mam, ale jestem leniwy i ci nie podeśle...
Camah napisał:Hi, mam pytanie czy ma ktos normalne napisy do tej wersji?
sa wogole takie? -.-`
ja mam, ale jestem leniwy i ci nie podeśle...
Dobre
P.S ja niby mam dostać CTJ 47 epków, jak dostane dam znać
Oczami Fana Blog ;]
Przepraszam, ale mam cały czas problem ze ściągnięciem 38 odcinka. Czy można by było coś z tym zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dzięki
Czapaya
Ja osobiście preferuję torrenty. Megaupload pozwala na ściągnięcie jednego odcinka dziennie a czasem miałem takie problemy iż nawet tego jednego dziennie nie można było ściągnąć. Więc za podanie linka do torrentu z JP wersją byłbym zobowiązany.
Qurde zleksza :/ wolno się to ściąga może ktoś kto ma wszystkie zrobi z tego torrenta i da seeda na troche wydaje mi się ze bedzie szybcie
Czy mógłby ktoś uaktywnić 24 odcinek bo jest on padnięty i nie można go pobrać. Bardzo bym prosił.
24 odcinek już pobrałem nie wiem czy ktoś uaktualnił czy samos ię jakoś naprawiło ale dzięki, prosze o naprawe jeszcze 25 odcinka bo też nie można go narazie pobrać.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7