Nie jesteś zalogowany.
Tak bo oglądałem pierwszy i urywkami drugi odcinek i patrze, jakby to skrót chyba 1 serii przynajmniej tak mi się zdaje
Nie pamiętam wcześniejszych za bardzo serii bo miałem 6 lat jak w telewizji leciało:D Ale to jest to samo tylko pare rzeczy nowych chyba dodali:) Jak się mylę to poprawcie:)
Dodałem siódmy odcinek
Dodałem ósmy odcinek
Dodałem dziewiąty odcinek
A tak się spytam, masz przerobione polskie napisy pod tę wersję. BO chyba do początkowych epków to pod ARF nie ma.
Ale ze mnie obibok nawet nie chce mi sie napisów przerabiać.
Dobra, idę do szkoły, a tymczasem zarzucam 5 epek.
Dzięki.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dodałem dziesiąty odcinek
Co do napisów to nie mam przerobionych:) Ale wystarczy je przesunąć o 00:01:30 i wszystko gra:)
Dodałem jedenasty odcinek
To może ktoś weżmie te napisy przesunie i wrzuci na ANSI. W ten sposób już nie będzie każdy musiał se przesuwać napisów do każdego odcinka. ( ja co prawda jestem na 2 epie dopiero)
Dodałem dwunasty odcinek
Dodałem trzynasty odcinek
Doadałem czternasty odcinek
Mogę iść spać
Dodałem pietnasty odcinek
Dodałem szesnasty odcinek
To może ktoś weżmie te napisy przesunie i wrzuci na ANSI. W ten sposób już nie będzie każdy musiał se przesuwać napisów do każdego odcinka. ( ja co prawda jestem na 2 epie dopiero)
Mógłbym dodać, ale nie wiem czy mogę (nie ja robiłem synchro), dostałem je od kolegi. Najwyżej mogę Ci wysłać na maila, ale tak żebyś ich dalej nie rozpowszechniał Choć ja też nie miałem nikomu wysyłać, nie wiem spytam się tego kogoś może się zgodzi na publikacje A jak nie to znowu nie jest aż tyle roboty z tym, włączasz SubEdit-Player i w sekundę przesuwasz
Wystarczy o 90 sec przesunac wstecz i napiski pasuja idealnie.
Fajnie że dodajesz odcinki ,a tak wogle ile jest wszystkich , i mam nadzeje że dodarz wszystkie
Wszystkich jest 52 i dodam wszystkie
:DTo fajnie !! a stare wersje Tsubasy tesz bedziesz zamieszczał ??
Dodałem siedemnasty odcinek
co do wcześniejszych wersji: zamieściłbym gdybym miał