Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
I ja także z łodzi.
O, hctomi xD long time no see~!
Ogolnie, to zgadzam sie - kiedys spotkania mangowe odbywaly sie na placu o 14 w soboty - wydaje mi sie, ze to jest standartowa godzina i najlepsza z mozliwych : P. Coz, jak cos to moge zaczac zbierac ludzi i mozemy ruszyc od nowa chocby w najblizszy weekend - mysle, ze wielu bardzo chetnie sie pojawi ; >. Tylko...czy aby napewno Plac? Zimą, decydowalismy sie zawsze na Geant na Piłsudzkiego - dokladniej rzecz biorac, MCdonald - bo bylo cieplo. Wiecc....?
p.s.
Shwarz - zapisalem Twoje GG ^^
p.s.2
wlasnie, wybiera sie ktos na Unicon2? (www.unicon2.prv.pl). Ja bardzo chce jechac, ale narazie mam 1 chetna osobe wsrod zanjomych - wiekszosc odpadla po Magnificonie, ktory byl w ten weekend - a pozatym Rzeszow to kawal drogi i...no wlasnie. Ktos chetny? XDDD Bo mam nadzieej, ze na Piernicon pojedzie wieksza ekipa z Łodzi - bo i tak JUZ jest duza ;P
Ostatnio edytowany przez Cwistak (2006-03-15 19:41:44)
Mogą być soboty o 14tej.
Co do konów to wiąże się to z 2-3 dniami wolnego, a tyle nie mam więc póki co niestety odpadam
Może w przyszłości.
No tak, minimum weekend - sobota i niedziela. So...moze wkrotce : >
ja z Konina a to blisko do łodzi :3
Dla wszystkich zainteresowanych ---> http://www.zoltan-spotkania.prv.pl/
Dlaczego Zoltan, chyba tlumaczyc nie musze?
Coz, troszeczke fotek Ĺodzkiej ekipy konwentowej, oraz zdjecia z mangowych spotkan ^^" Mam nadzieje, ze design sie podoba. Na dniach / godzinach, powinno ruszyc forum ^___^
Dla wszystkich zainteresowanych ---> http://www.zoltan-spotkania.prv.pl/
Dlaczego Zoltan, chyba tlumaczyc nie musze?
Coz, troszeczke fotek Łodzkiej ekipy konwentowej, oraz zdjecia z mangowych spotkan ^^" Mam nadzieje, ze design sie podoba. Na dniach / godzinach, powinno ruszyc forum ^___^
Widze ze niektorzy nawet wiedza co to znak W oznacza Chyba ze to bylo przez przypadek
Widze ze niektorzy nawet wiedza co to znak W oznacza Chyba ze to bylo przez przypadek
e? O_o jaki znak W? XD Mozesz jasniej? XD
KriminalMinded napisał:Widze ze niektorzy nawet wiedza co to znak W oznacza Chyba ze to bylo przez przypadek
e? O_o jaki znak W? XD Mozesz jasniej? XD
Na jednym ze zdjec (dokladniej 10 zdjecie od dolu), jakis gosciu (sorry nie wiem jak sie on nazywa:P), krzyzuje palce u lewej reki tworzac charakterystyczny znak = W Wlasnie o to mi chodzilo I nie wiem czy to celowe czy tak wyszlo przez przypadek
EDIT: Lece spac bo jutro o 8 WF Oyasumi nasai wszystkim
Ostatnio edytowany przez KriminalMinded (2006-03-16 00:40:51)
To jest nasz Totorek, ktory marzy o byciu Elo ale mu nie wychodzi bo w rzeczywistosci jest prawdziwym czarnuchem wiec to pewnie jakis taki elo elo symbol, ale tutaj mial raczej funkcje zabawy ;] jak to zwykle mangowcy marza o byciu ELO albo EMO XD
Przepraszam ze nowy post, a nie edycja poprzedniego ale chce aby wyswietlil sie w 'nowych' i aby ktos zauwazyl xDDD
Tak wiec ruszylo forum ZOLTAN TEAM'u ----> http://mangowe.ovh.org/phpBB2/. Wszystkich zainteresowanych (i nie tylko) zapraszam ^o^
Przepraszam ze nowy post, a nie edycja poprzedniego ale chce aby wyswietlil sie w 'nowych' i aby ktos zauwazyl xDDD
Tak wiec ruszylo forum ZOLTAN TEAM'u ----> http://mangowe.ovh.org/phpBB2/. Wszystkich zainteresowanych (i nie tylko) zapraszam ^o^
Nie wiem czemu, ale jak sie rejestrowalem to wyskoczyl taki oto blad:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Ale jakims cudem jestem regniety
Mogą być soboty o 14tej.
a mnie ta sobota absolutnie nie pasuje. [deprecha]
Suchy napisał:MogÄ byÄ soboty o 14tej.
a mnie ta sobota absolutnie nie pasuje. [deprecha]
Ta...jako sobota, czy jako 25'ty? ^^" bo jezeli jako sobota, to trudno. To jest najlepszy termin ktory sie nie zmieni a jezeli jako 25ty...to zapraszam tydzien pozniej (chociaz mnie na 100% nie bedzie, bo Unicon2 czeka xP)
I ja też jestem z Ĺodzi(-ejem) A dokładniej z dzielnicy Widzew, więc jeśli ktoś ma jakieś anime, to chętnie skonsumuję *wymienię się[szpan])
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-06-18 23:01:50)
Także Ĺódź.Jestem zainteresowany wymianą anime.:)Kontakt GG
Ja jestem z okolic Ĺodzi można powiedzieć... (36 km) :]
Jestem z prawie lodzi (15 min piechotka ) kontakt na gg (wymiana anime).
Ĺódź. Gdyby ktoś chcial sie wymienic to piszcie na gg
Strony Poprzednia 1 2