Nie jesteś zalogowany.
:(Cześć chciałbym was poprosić amm problemy z torrentami cyz byście mogli umieśćić konfigurcje azerusa albo bittorenta albo edonkeya albo emule.[placze][placze][placze]
Błągam was!!!Błagam!!!pomuszcie bo mi sciąga anime totalnie wolno czasami jest jeden odcinek 20godizn[placze][placze][placze][placze][placze][placze][placze][placze][placze]
Błagam poomożecie???
A jakie łącze masz? Prędkość i u kogo, tylko nie mów, że fundnąłeś sobie badziewne łącze per gsm[kupa] Gdzie wciskają ludziom głupoty o ich możliwościach. Widziałem tę prędkość 300kbps, człowiem maksymalnie wyciskał 3kBps. Szlag go trafił. He he he
RTFM!
Hehehe, dobrze powiedziane
hej
w końcu mam jakąś normalna prędkość na torrencie. Prawie 40kb/s8-D
wielkie dzięki za pomoc, teraz to dopiero zacznie sie ściąganie[cool]
hej
w końcu mam jakąś normalna prędkość na torrencie. Prawie 40kb/s8-D
wielkie dzięki za pomoc, teraz to dopiero zacznie sie ściąganie[cool]
Współczuję . Pewnie to wina pier[cenzura] Tepsy i ich Neozdrady . Nie wiem jak możecie wytrzymywać z takimi prędkościami! Osobiście używam BitTornado 0.3.10-External i gdy mam prędkości mniejsze niż 100kbps (baaardzo rzadko - chyba tylko 2 razy mi się zdażyło) to szukam innego torrentu. I tak dla porównania, ile płacicie miesięcznie?
Wiesz Kisiel, wszystko zależy od łącza jakim kto dysponuje. Ja na moim 256/128 za 70zł nie wyciągnę więcej niż fabryka dała
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-12 16:33:29)
no zgadzam sie z ard a ostatnio sie wkurzylem bo tepsa ma kase zeby wykupic nasza lige a nie ma kasy na ulepszenie laczy i zmniejszenie kosztow zwiazanych z internetem i gdzie tu jest jakas logika
edit to widze gracol ze sie nie zalapalas na ta promocje za 1 zl
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-03-12 16:37:10)
Qrde! Nie mieszajcie mnie z błotem tylko dlatego że mieszkam we Wrocku i mam T1 10/100mbps!
Płacę 79zł miesięcznie dla wiadomości a tepsę omijam szerokim łukiem tak w aspekcie internetu jak i telefonii. Wiem że niektórzy nie mają alternatywy i szczerze współczuję.
no zgadzam sie z ard a ostatnio sie wkurzylem bo tepsa ma kase zeby wykupic nasza lige a nie ma kasy na ulepszenie laczy i zmniejszenie kosztow zwiazanych z internetem i gdzie tu jest jakas logika
Tepsa stoi w pozycji monopolisty i jak na razie dyktuje warunki, bo może sobie na to pozwolić. Liczę tylko na to, że z czasem na naszym rynku szerzej zagoszczą dostawcy zagraniczni.
to widze gracol ze sie nie zalapalas na ta promocje za 1 zl
Nie mam łącza z tepsy tylko kablówkę.
Qrde! Nie mieszajcie mnie z błotem tylko dlatego że mieszkam we Wrocku i mam T1 10/100mbps!
Płacę 79zł miesięcznie dla wiadomości a tepsę omijam szerokim łukiem tak w aspekcie internetu jak i telefonii. Wiem że niektórzy nie mają alternatywy i szczerze współczuję.
ooo... czyżby kolega miał e-wro? jak tak, to zazdroszczę - ja niestety ze stabłowic, my tma na wiosce takich łącz nie mamy
to z ciebie szczesciaz gracol u mnie chyba za 20 lat dojdzie kablowka jak to bywa w naszym pieknym kraju.
A ja mam do wyboru albo tepse albo radiowke to juz wole sie meczyc z tymi zlodziejami .Wszystko bylo by ok gdyby nie ten przeklety limit
to z ciebie szczesciaz gracol u mnie chyba za 20 lat dojdzie kablowka jak to bywa w naszym pieknym kraju.
A ja mam do wyboru albo tepse albo radiowke to juz wole sie meczyc z tymi zlodziejami .Wszystko bylo by ok gdyby nie ten przeklety limit
Dlaczego wolisz tepsę od łącza radiowego? Mi niedługo kończy się umowa i właśnie, najprawdopodobniej, poszukam porządnego łącza radiowego.
Kisiel napisał:Qrde! Nie mieszajcie mnie z błotem tylko dlatego że mieszkam we Wrocku i mam T1 10/100mbps!
Płacę 79zł miesięcznie dla wiadomości a tepsę omijam szerokim łukiem tak w aspekcie internetu jak i telefonii. Wiem że niektórzy nie mają alternatywy i szczerze współczuję.ooo... czyżby kolega miał e-wro? jak tak, to zazdroszczę - ja niestety ze stabłowic, my tma na wiosce takich łącz nie mamy
Dokladnie tak, szanowny kolego z ZS.3 3A
bo to jest spox jak nie ma duzo osob . Im wiecej osob jest tym wiecej sie zaczyna problemow np. kumpel co drugi dzien nie ma internetu a musi placi za to i nie ma zmiluj sie dopiero jak zadzwoni to cos rusza .Albo jak pada snieg czy liscie opadaja to tez jest lipa
@ard więc w czym problem? Masz taki net więc to co powiedziałem wcześniej ciebie nei dotyczy Na mnei też czeka 5 serii do obejrzenia i nie wiem kiedy znajdę czas.
EDIT: Przepraszam za ten podwójny post. Enter mi się zaciął. Proszę Moda o usunięcie jednego.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-12 17:30:47)
Jeżeli chodzi o technologię p2p w ogóle to tu masz linka odnośnie różnych konfiguracji.
http://www.searchengines.pl/phpbb203/
Pamiętaj jdnak, że do każdego łącza trzeba zastosować inne ustawienia, a to jest tylko pomoc. Najlepszy konfig. uzyskasz poprzez testowanie i obserwację swojego łącza.
bo to jest spox jak nie ma duzo osob . Im wiecej osob jest tym wiecej sie zaczyna problemow np. kumpel co drugi dzien nie ma internetu a musi placi za to i nie ma zmiluj sie dopiero jak zadzwoni to cos rusza .Albo jak pada snieg czy liscie opadaja to tez jest lipa
To Twój kumpel jest ciapa, bo zawsze w każdej umowie z providerem umieszczane są zapisy o tym co należy się klientowi w przypadku braku sieci przez pewien okres czasu (co należy do obowiązków providera) i na podstawie tego można ubiegać się o zwrot kosztów związanych z brakiem dostępu do internetu.
Hej sorki ale gdzie ja mam weść ja nieumiem angielskiego ja 2 miałem[wstyd][placze]błagam pomużcie!!!W co wejść????
Hej mam jeszcze bitcometa-ale to mi siciąga nadzwyczajnie wolno[placze][placze][placze][placze][placze][placze][placze]Pomożecie jakaś koonfiguracja porady??Błagam[placze][placze][placze][placze][placze][placze]