Nie jesteś zalogowany.
Animazon napisał:ipos napisał:O to fajnie bo jak na razie daje rade.
Poważnie? Pierwsze dwa odcinki to była tragedia. Jest lepiej?
Póki co porażka, strasznie się rozczarowałem.
Przypuszczam, że niezadowolone są osoby które czytały mangę. Mi tam sie podoba. Fakt faktem drugi odcinek to mizeria, ale następne są już lepsze. Kwestia gustu.
Sado napisał:Animazon napisał:Poważnie? Pierwsze dwa odcinki to była tragedia. Jest lepiej?
Przypuszczam, że niezadowolone są osoby które czytały mangę. Mi tam sie podoba. Fakt faktem drugi odcinek to mizeria, ale następne są już lepsze. Kwestia gustu.
Przed przeczytaniem/obejrzeniem mangi najpierw w moim przypadku obejrzałem 2 odcinki - te piski, bez których bohater nie jest w stanie wymówić większości wyrazów to już sama w sobie odraza i za to jak dla mnie powinien być całkowity lincz, nie ujmując kilku schematom z typowych rozegrań w tego typu produkcji shounenowej(czy jakoś tak), a w kolejnych odcinkach niby (po przeczytaniu mangi) czyhasz na jakąś nową wiadomość, fajne rozegranie historii (ah ty głupcze) a tu pac- OP, szybka powtórka poprzedniego odcinka, powtórzona ostatnia walka bohatera i tak sobiie zleciała 1/4 lub 1/3 odcinka
Ostatnio edytowany przez kantror (2017-11-09 14:13:28)
Sado napisał:Animazon napisał:Poważnie? Pierwsze dwa odcinki to była tragedia. Jest lepiej?
Nie czytałem mangi, a jednak seria tak 2/10 dla mnie.
ipos napisał:Sado napisał:Póki co porażka, strasznie się rozczarowałem.
"Kilka osób napisało, że słabe, to ja też napiszę".
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2017-11-09 11:32:51)
Sporo racji. Mnie irytuje cholernie wolne tempo ekranizacji + fillery.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Xam10 napisał:ipos napisał:Przypuszczam, że niezadowolone są osoby które czytały mangę. Mi tam sie podoba. Fakt faktem drugi odcinek to mizeria, ale następne są już lepsze. Kwestia gustu.
"Kilka osób napisało, że słabe, to ja też napiszę".
Pokaż spoiler
Każde animu tak oceniam na początku. Kappa
Chociaż jest kilka wyjątków.
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2017-11-09 14:17:55)
No darcie mordy to chyba jego cecha charakterystyczna, jeżeli to komuś przeszkadza to niech nie traci czasu.
Seria może i jest przeciągana, ale dla tych którzy są na bieżąco z OP nie powinno to stanowić problemu.
ipos napisał:Sado napisał:Póki co porażka, strasznie się rozczarowałem.
Sporo racji. Mnie irytuje cholernie wolne tempo ekranizacji + fillery.
A no, to rozwlekanie, gdzie w 6 odcinków upchnięto 5 rozdziałów mangi, która ukazuje się w tygodniku (~ 15 stron). Gdzie te czasy co do Bleacha i Naruto na jeden epek dawali ze 3-4 rozdziały.
P.S Samo anime strasznie przeciętne, manga też dupy nie urywa.
Ostatnio edytowany przez KieR (2017-11-09 17:14:03)
Gdzie te czasy co do Bleacha i Naruto na jeden epek dawali ze 3-4 rozdziały.
Bleacha to się nie dziwię, bo go się czytało 3 razy szybciej niż wszystko inne.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ekranizowanie blicza jeden do jednego i wychodzą trzy zdania na odcinek.
KieR napisał:Gdzie te czasy co do Bleacha i Naruto na jeden epek dawali ze 3-4 rozdziały.
Bleacha to się nie dziwię, bo go się czytało 3 razy szybciej niż wszystko inne.
Bo w bliczu oglądało się obrazki nie czytało.
Wieści nt. ostatniego arcu Gintama.
http://www.crunchyroll.com/anime-news/2 … new-themes
Będzie ciąg dalszy Made in Abyss
No i świetnie! Miałem pewne obawy bo niewiele osób początkowo interesowało się tą bajką.
Ps. Bondrewd did nothing wrong
Film No Game No Life: Zero ma premierę na koniec lutego 2018.
Gdzie? W Polsce? Z tego co czytałem to w Japonii już jest od dawna grany (700 milionów Yen zarobił do tej pory). W USA też już był grywany. Nawet mała drama była odnośnie pokazów(przed filmem puszczany był reportaż z aktorami podkładającymi głos pod postacie, którzy spoilerowali fabułę filmu).