Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=38234 Zobacie to hehehe <lol2>
Jak wszyscy to ja też:DĹmierć nie jest taka straszna:)
W Ogame gram i uważam że gierka jest fajna a Bite Fight to największe [kupa]jakie widziałem gierka nic nie rozwinięta i dotego nie wiem czy to jest błąd w grze czy co ale słabsi gracze mogą pokonać gracza i o wiele silniejszego od nich i po co tu grać i sie rozwojać jak i tak ktoś słabszy może cie rozwalić zdanie moje jest takie że ta gra jest nuuudna ja gram w nią tydzień czy tam troche więcej niż tydzień i mi sie już znudziła dzisiaj zaznaczyłem konto do kasacji i to konto do najsłabszych nie należy
Zielony -> widać że nie widzialeś zbyt wiele gównianych gier.
Ta jest całkiem spoko (za króko gram by powiedziec dobra)
Nie wiem czy tak jest wszędzie lecz podoba mi się mroczny klimat i otoczenie w jakim sie znalazłem dzięki mamusi ^^
Wilkołaki rządzą
heh nie no jeszcze większe [kupa]też widziałem ale jak dla mnie ta gra nic sobą nie reprezentuje jak dla mnie ta gra to było tydzień grania a po tym tygodniu tylko jak wchodziłem od czasu do czasu na nią to zastanawiałem sie nad kasacją konta bo wszystko ( albo tak mi sie wydaje że wszystko) już o niej wiem
Jeśli chodzi o Bite Fightto gierka jest w wersji beta. Zawiera sporo różnych błedów.
Ale wciąż ją dopracowują.
To prawda iż ogame jest o wiele lepszą gierką.
Ja sam gram w BF jedynie dla zabicia czasu ( jak siedze w internecie). I aby w nią dobrze grać wystarczy jedynie przeczytac poradniki na forum ( dzięki temu jestem w Top 10).
a ze swojej strony polecam Ogame i RedDragona.
Jako, ze jestm nowy na forum to sie przywitam najpierw, wiec:
Witam Wszystkich Graczy, no powinno wystarczyc.
Zapraszam do klanu-> WOJOWNICYPL bitefight.pl
Składki Tygodniowe:
Admin i Lider: 200 - 400
Wojownik: ok. 200
Werbownik: 200 - 250
Architekt: 250 - 350
Rekrut: 50
wazne:
czynny udzial w BF
Cenimy:
lojanosc
honor
braterstwo
zaufanie
Korzysci to m.in.
atak na czlonka klanu jest rownoznaczny z atakiem na caly klan, tak wiec, jesli zostales zaatakowany to pisz do wojownika i wszystko bedzie ok.
nigdy nie jestes sam
Rangi:
Lider
Admin
Wojownik
Werbownik
Architekt
Rekrut
Werbownik: Frida*
[okej][okej]
nakarm biedne dziecko z zimbabwe
Tym komu mogłem to pomogłem;P reszcie pomoge jutro;P
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-06-24 00:55:51)
Ja grałem w to ponad rok byłem w pierwszej 10 xD na servie s4 i powiem było spoko.
Było bo obiektywnie patrząc, nie opłaca się w to grać ;/ kompletna strata czasu nawet dla zabicia go mi się nie opłacało ;/
Podam w punktach czemu:
1.Bezprzerwy to samo. (aż mnie rwało, tą rutyną; cmentarz, polowanie na ludzi , na wilczki czy wilkołaki)
2.Wszytko tak robione by wydać w tym kase.
# na drugim podpunkcie wszystko się opiera ;]
wystraczy że kupisz itemy i juz jestes niepokonany ;]
tylko napierw trzeba zdobyc przynajmnie ten 50 lev
ale zaniedługo pewnie to też będzie można...itd(...).
(BloodWars juz lepsze, bo widziałem lecz w to nie gram ;])
Ja skończyłem grę na 100 poziomku i nie gram już pół roczku(jak nie więcej):PxDxD
Jedno co było dobre w tym, że się poznało spoko ludzi
Nie wiem o co w tym chodzi i nie chcę wiedzieć
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
wole Ogame
Mam pytanko WTF? co to tu w ogole robi ;p
Jak na razie, to jedyna gra, ktora mi sie spodobala przez www, to byl Travian. Ale tez juz nie gram xD
w ogole gry MMO to strata czasu, jesli konca gry nie ma to jaki ma cel granie w to?
Dla przyjemnosci? Dla relaksu? Dla pokonkurowania z innymi? Dla rozrywki? - lol, co za glupie pytanie
http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=111887
To i ja wstawie
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Strony Poprzednia 1 2