Nie jesteś zalogowany.
ok, proszę w imieniu koleżanki (neo 512) o zaproszenie na PT sam bym wysłał, ale zaproszeń nie mam :/ a w temacie na forum pt to trzeba być zarejestrowanym albo z rok albo mieć upload na poziomie 300 gb.
so... link do mojego profilu, gwarantuję, że konto się nie zmarnuje.
anarchystic@gmail.com
emtuu@wp.pl prosił bym bardzo o zaproszenie na Gmail baaaaardzo proszę
~Emtuu: poszlo
pawel7182@wp.pl prosze bardzo o zaproszenie na PT
a ja mam pytanie o co chodzi z tym pt ?? co tam jest az tak fajnego ze ludzie tam sie pchaja oknami i drzwiami ???
Szczerze też tego nie wiem
Mam tam konto od ponad 7 miesięcy, pobrałem coś raz - już nawet nie pamiętam co! a potem zamroziłem konto aby nie zostało skasowane i stoi tak do dziś.
Rekid napisał:a ja mam pytanie o co chodzi z tym pt ?? co tam jest az tak fajnego ze ludzie tam sie pchaja oknami i drzwiami ???
Szczerze też tego nie wiem
Mam tam konto od ponad 7 miesięcy, pobrałem coś raz - już nawet nie pamiętam co! a potem zamroziłem konto aby nie zostało skasowane i stoi tak do dziś.
mam prośbę, jak nie korzystasz z tego konta to mógłbyś się nim podzielić?
takie konto to nawet lepiej dostać niż zaproszenie, od razu jakiś staż jest, tylko ratio nabić i od razu power/extreme user jest...
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-12-09 12:11:09)
Ja bardzo poprosiłbym zaproszenie na gorgar.wielki@gmail.com moje łacze to 512/512
Jak mozna, to tez skorzystam, k_9999@o2.pl
też bym prosił o zaproszenie na PT w zamian mogę dać zaproszenie na www.btgigs.org nie jestem pijawką mam ranking Power User
oto mój mail : hary_kacza@interia.pl
jak wyślesz to napisz mi PW
z góry dzięki
Jeśli to możliwe też bym prosił o zaproszenie na Polish tracker, mój mail to malkor@o2.pl
Bardzo prosiłbym o zaproszenie na PT mój emial to spychu5@o2.pl Byłbym bardzo wdzięczny DLS 8 mega
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2006-12-15 20:30:01)
O to ja się też bardzo serdecznie dołącze do prośby. luki3000@wp.pl DSL 2 mb
EDIT:
Jak ktoś chce konto na gmail to mówcie mam jeszcze 45
Ostatnio edytowany przez vegael (2006-12-15 16:33:37)
Jak ktoś chce konto na gmail to mówcie mam jeszcze 45
To ja bym prosił. e-mail obecny: zergadis0@yahoo.com
Jak i ja tez wchodze w to. Bardzo prosiłbym o zaproszenie na PT. WIEKO@system-net.pl 3MB lacze.
Vegael jesli mozna prosze o konto na Gmail.
vegael napisał:Jak ktoś chce konto na gmail to mówcie mam jeszcze 45
To ja bym prosił. e-mail obecny: zergadis0@yahoo.com
vegael napisał:Jak i ja tez wchodze w to. Bardzo prosiłbym o zaproszenie na PT. WIEKO@system-net.pl 3MB lacze.
Vegael jesli mozna prosze o konto na Gmail.Poszło Spod adresu AvatarOtaku@gmail.com
THX
Wielkie dzięki .
Spoko Nie ma za co ^^