Nie jesteś zalogowany.
Oj kiedys tak bylo ze bez zaproszonka teraz juz porobili ma btgigs:)
Wymienię konto na torrenty.org za zaproszenie na PT. Proszę o kontakt.
~biskup147, jakbyś był zainteresowany to daj znac.
Ostatnio edytowany przez August III Sas (2007-06-29 17:36:55)
Stolarz jeśli masz jeszcze te zaproszenia to pisz na gg:2235684 mam na wymiane konto na torrenty.org
Niestety nie mam na wymianę żadnych zaproszeń z innego tracker lub gmaila, ale jeśli ktoś ma do zaoferowania zaproszenie na polishtracker, to jestem chętna.
E-Mail: blackmaria@o2.pl
Pozdrawiam
oferuję bezpłatne usługi graficzne dla tego, który wyśle mi zaproszenie
Ja mogę zaoferować zaproszenie na PT w zamian za zaproszenie/konto na www.blackcats-games.net
Mam na zamianę za zaproszenie na PT konta na torrenty.org chętni pisać na gg:2235684 (warunek jeden aby w momencie rozmowy gg było ustawione na dostępny)
Mam 1 zaproszenie na Polishtracker.Zamienię je za coś konkretnego.Proszę o oferty GG:6561034
Ja mam zapa na Blackcats może sie z kimś dogadam[szpan]
Witut możemy się dogadać :D:D
Jeśli ktoś posiada konto premium na megaupload lub rapidshare to wymienie się za konto na btgigs.info ze statystykami Ratio: 1.532 Wysłałeś: 11.70 GB Pobrałeś: 7.64 GB. jak coś to pisać na PW
badzo poprosze o zaproszenie eugeniusz23@gmail.com
Jeśli ktos może zaoferowac mi konto premium na Rapidshare,a potem niekiedy pomoże mi w jego utrzymaniu,to moge zaprosic w zamian na PT.Liczę na uczciwe osoby.Mam jeszcze konto na RTS!!! Kontakt na GG: 6561034
Ostatnio edytowany przez kons90 (2007-07-03 16:42:35)
kons90 mogiemy sie dogadać ja ci dam zapka na Blackcats a ty mi na PT. Napisze do ciebie na gadu jak tylko będę mógł wejść na kociaka bo są jakieś problemy ze stronką oki???
Wymienie zaproszenie Btgigs.org na Polishtracker.org.
Poszukuje zaproszenia, jak ktoś mi wyśle będę bardzo wdzięczny długo poluje na tą stronkę.
Wymienie zaproszenie Polishtracker.org. na http://torrenty.org/
chetnie oddam konto na torrenty.org za zaproszenie na polishtracker
c0ler@hotmail.com albo gg 6067777
Z checią przyjme zaproszenie na Polishtracker;)
Z chęcią oddam zaproszenie na PolishTracker
Jednak, jako, że już kilka razy zaprosiłem osoby, które już po tygodniu miały zablokowane konta, nie oddam go pierwszej lepszej osobie.
Czekam na propozycje( nie matrymonialne ) na forum lub ewentualnie pod adresem mailowym: templariusz@gmail.com
Dodam, że na PT nastąpiło ostatnio wiele zmian, a dział Anime jest większy jak nigdy dotąd