Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
No wiadomo ze net mam, ale nie mam miejsca na dysku zeby sciagac anime, a nawet gdybym jakies sciagla to... moj brat chyba by mnie zabil za takie cos
Oglądaj z płytek, u znajomych, lub kupuj DVD
Ostatnio edytowany przez AceMan (2006-02-21 16:23:23)
Hmm... ale jakby to powiedziec Nikt z moich znajomych nie interesuje sie anime!! A kupic na DVD... odpada
Zwiazki homoseksualne raczej mnie odrzucają bardziej męskie niż żeńskie. Nie lubie też gdy wątek meskiego homoseksualizmu jest poruszony w anime
O "X" słyszałem wiele pochlebnych opini wiec zaczołem ogladać z poczatku mi sie podobało ale gdy ten zły Kamui zaczoł sie "przystawiać" do dobrego i w końcu go polizał a ten zrobił mine jak gdyby doznał orgazmu tak mnie to odrzuciło że serie którą normalnie obejrzał bym w max dwa dni rozłożyłem sobie na 2 miesiące zniesmaczyłem sie . Mimio iż nie jest to anime z watkiem homoseksualnym to niemam ochoty ogladać go ponownie
to sciągaj sobie i nagrywaj napłytki jak nie ma brata w domu:D
To może by ktoś zaprosił ~Annyke do siebie. Nie można dopuścić, żeby dziewczyna była nie uświadomiona. Jest tyle interesujących tytułów. Znajdzie się jakiś dobry samarytanin?
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
jesli anime jest "fajne" i z watkiem Homo..... (obejze byle nie wsadzali sobie jezora co 5 min i nie popychali sie)
"fajne" oczywiscie cos z moich ulubionych gatunkow
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-02-21 17:14:47)
Yuri = pani + pani
Yaoi = pan + pan
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Detalite: dobry pomysł
Annyka: skąd jesteś?
Co do homoseksualizmu to mi on osobiście nie przeszkadza (sam mam dwie koleżanki co stanowią parę) ,ale też zauważyłem że związki homoseksualne między kobietami są bardziej tolerowane niż miedzy facetami(no i ja też jestem po tej stronie).A co do Annyki , nie rozumie o co chodzi z tym bratem? Że co pobije cię? nie toleruje anime i jest dresem ? a rodzicom nie możesz o tym powiedzieć ,a sądząc o poruszonym przez ciebie temacie masz tak na oko 16-17lat (bo nie spytam ,bo nie wypada).Każdy ma w rodzinie kogoś kto tego nie toleruje lub wyśmiewa się z tego ale co z tego tym bardziej trzeba dążyć do tego co się lubi(a tym bardziej jak ta rzeczą jest anime). Pogadaj z bratem ,mamą lub tatą(bo co wy tym trudnego mnie w stronę anime rzuciła ciocia choć mama była przeciwko). A na pewno ktoś z tego forum wesprze cię swą kolekcją.
Amor omnibus idem.[okej]
Anyka nie przejmuj ie bratem!!!!!!:D nie wiesz co tracisz nie ogladajac anime :-D[yahoo]
To nie tajemnica mam 14lat... a brat niby nic mi nie zrobi ale jak to w rodzenstwie bywa ( a przynajmniej u mnie tak jest ) ze sie calyt czas klocimy Tylko ze wydaje mu sie ze to jego komp... w sumie to bym mogla cos sciagnac ale i tak nie mam miejsca na dysku :P Chociaz moze cos wykombnuje... A jak jestescie ciekawi to mieszkam w malopolsce
O ile pamiętam moim pierwszym yaoi było Ai no Kusabi. Kapitalne zakończenie, takie jakie lubię (obaj bohaterowie giną). I ani razu nie pada słowo "miłość".
Hrhrhr, to tak jak ja.[kombinuje]
Nie wiadomo w czym Anata-no Onii-san gustuje... Anime to mnogość gatunków. Zapodaj mu BLOOD+ to może przekona się do tego. Tylko uwaga! Jeżeli twój braciszek ma 6 latek to lepiej mu tego nie pokazuj, zbyt dużo krwi.
to jak cos krwawego to może od razu Elfen Lied:-D? ja bym zaczął od czegoś łagodnego z wciągającą fabułą np. Green Green he he[hehe]. ale tak na serio podaj jaki gatunek lubisz choć każdy jest fajny, i warto oglądać różne ,bo jak oglądasz jeden psychika siada (bez obrazy Psychopato)
co do homoseksualizmu, to ja nie widze w tym niczego ani ochydnego, ani okropnego.. osobiscie lubie yaoi (ale takie z konkretna fabula), ale bardziej wole shounen-ai. Nie wiem dlaczego, ale wole obejrzec jakies shounen-ai, niz typowa historie milosna
To nie tajemnica mam 14lat... a brat niby nic mi nie zrobi ale jak to w rodzenstwie bywa ( a przynajmniej u mnie tak jest ) ze sie calyt czas klocimy Tylko ze wydaje mu sie ze to jego komp... w sumie to bym mogla cos sciagnac ale i tak nie mam miejsca na dysku :P Chociaz moze cos wykombnuje... A jak jestescie ciekawi to mieszkam w malopolsce
Sluchaj Annyka, ja jestem w sumie od ciebie niewiele starsza, i tez mam starszego brata, ale nie klocimy sie tak czesto poniewaz oboje idziemy na kompromis w wielu sprawach. Ty tez sprobuj.. mozesz sie z nim umowic, ze jak zrobisz sobie miejsce na dysku, to ze bedziesz sciagac anime ale zaraz po sciagniecu nagrasz na plyte. Wytlumacz bratu ze to nie tylko jego komp, albo naskarsz rodzica
Heh... sorry ludki ale to jest w sumie moja sprawa jezeli chodzi o moje stosunki z bratem. Nie zamierzam ich zmieniac, bo dobrze jest jak jest A tak w ogole to wyszlismy z tematu
Nawiązując do tematu to spotkałem się z bardzo ciekawym potraktowaniem pewnych tytułów anime. Doładniej zaś, chodzi o "Czarodziejkę z księżyca" i "Dragon Ball'a". Tytuły te zostały określone jako propagujące, wsród dzieci je oglądających, treści homoseksualne.
Odpowiednio lesbijskie i gejowskie. Tych ciekawych rzeczydowiedziałem się od osoby przebywającej na "wykładzie" o treściach szkodliwych dla dzieci. Wykład zorganizowała organizacja społeczna związana blisko z Kościołem katolickim. Wniosek z tego taki, że nie trzeba wcale daleko sięgać po ten zakazany owoc.
~Annyka co do twojego problemu to, albo bedziesz walczyła z bratem, albo go przeciągniesz na swoją stronę. Na początek proponuje tytuły ambitniejsze, najlepiej związane z zainteresowaniami twojego brata. Jśli się nie uda proponuje użyć broni ostatecznej... ty już będziesz wiedziała o co chodzi [wstyd]. Tylko unikaj tego tytułu >> Boku wa Imouto ni Koi wo Suru. Może cię trochę źle zrozumieć.
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna