Nie jesteś zalogowany.
Sigowy zestaw xD
ktore lepsze ?:P pozatym odgadnijcie co znaczy napis ;P po japonsku ;]
btw potem dodam kolejne prace powiedzcie czy wam sie podoba ;P
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-03-15 16:39:46)
Skad kurcze iwedziales XD nyo coz XD na 2 raz dam trudniejsze xP
a teraz sie zamykam w swoim pokoju i zniszcze swiat moja nowa grafika ha ha ha zaraze edytuje i dodam : P
co wam powiem to wam powiem coraz lepsze robicie te grafiki. Chyle przed wami moje czolo moze tez zrobie jakies grafiki i sie pochwale
jak zawsze pytam ktore lepsze ;P iczy fajne i teraz hatake odgadnij
napisik nie ten po lewej ale ten u gory
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-03-15 17:59:12)
wiem, że miał hatake ale czy ten napis znaczy animesub ??
nie ;P
Eee... ten napis to na serio Mavet? Jakoś nie wiem dlaczego miałby to oznaczać? Czym się kirowałeś dając takie kanji?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
w Love Hina czesto Mowili to slowo nyo coz ... btw ucze sie japonskiego teraz przerabiam Kanji wiec troszke bedzie u mnie Kanjiowo XD nyo ale cooz... ;] a pozatym
to jest Piekne Slowo Ktore daje nadzieje ;] wiec teraz to chyba latwo odgadniecie ;P
(tak to na serio ) btw robie nastepna grafike ;P tym razem prubuje czegos nowego ciekawe czy m isie uda XD
heh mavet no nie wiem co to znaczy:D wiesz w sumie tamto pierwsze to odgadnełem na czuja
nyo to powiem wam : Yakusoku chyba wie kazdy co to znaczy XD ;]
btw nie oceniliscie mojej pracy :[
btw te teraz na dole .. to ze teraz mam dolka ... to odgadnijcie jaki jest napis ten krwisty i jaK WAM SIE PODOBA ( ;( zajze za kilka minut musze sobie ulzyc czyms ;(....[placze])
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-03-15 21:12:37)
ta babeczka jest następna na mojej liście(tylko musze mieć wenę ) nawet nawet, tylko to szare tło bije za mocno po oczach a co do reszty Twoich prac:
1.sygnaturka na forum - ma coś w sobie
2.ta niebieska - elgancka fajnie Ci to wyszło wygląda jak zalakowane
a teraz moje najnowsze dzieła:
aha zapomniałem o ~RiXeD ta czerwona ładniutka;)
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-03-22 12:14:07)
A teraz freebiesów troszkę:
Tak może troszkę nie na temat, ale zawsze xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-23 22:07:12)
Dobra, macie tu pare moich sygnaturek:
I na dokladke, dwie niemangowe:
btw ucze sie japonskiego teraz przerabiam Kanji
No to poducz sie troche bardziej, bo jak chcesz zapisac jakies slowo niejaponskie za pomoca japonskich znakow to sie wtedy uzywa katakany a nie kanji. W twoim przypadku Mavet powinno byc zapisane jako マベト (mabeto), マベット (mabetto), マヴェト (maveto), badz マヴェット (mavetto).
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-03-23 22:45:04)
To było najlepsze ze wszystkich w tym temacie:D Mistrzu powiedz jak robisz takie zabebiste tła:D
Oczywiscie nie mowie, ze inne sa slabe. wsyztskie sa super[okej]
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-23 22:58:38)
hmm gitowe te sygnatury:D szczególnie amarthara ta pierwsza z gundama jest boska
Zgadzam się Gundam jest po prostu pinkny
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
dołączam się do tego co powiedzieli panowie wcześniej ten sig z Gundama jest po prostu rewelacyjny
Może zdradzicie jak robicie takie cuda...
to może ja zarzuce layem do stronki, który ostatnio robiłem wydaje mi się że "ujdzie" tutaj
~amarthar widze, że kumasz baze[okej] najs
wilczy_deszcz napisał:powiedz jak robisz takie zajebiste tła:D
ha! tajemnica[ukryty] żartuje , wszystkie techniki powinieneś znaleźć na już w/w stronkach. ściągasz wypasione pędzle, bawisz się troche mieszaniem warstw, kolorami,cieniami itp. jak troche masz farta(więcej tego farta niż umiejętności w moim przypadku ) wychodzi mniej więcej coś takiego
Ostatnio edytowany przez wilczy_deszcz (2006-03-23 23:29:24)