Nie jesteś zalogowany.
Dnia 27.01.2006 miał swoją premierę drugi pełnometrażowy film Ghost in the Shell: SAC 2nd GIG: Individual Eleven. Poszukuję rawa. Wszystkie znane bardziej i mniej serwisy/stronki już przeszukałem. Może macie jakieś namiary na to?
Namiarow nie mam, ale dzieki za info i dolaczam do grona czeszacych net w poszukiwaniu....
no więc tak niewiem czy to raw bo jestem pod tym względem zielony jek trawa na wiosne:) ale http://www.sushibarnetwork.com tu mają to anime sam sobie sprawdz ja śorpałem z tego servajakość jest gitara
zaponiałęm dodać ze szukam osta z tego anime do pozostałych znalazłem a do tego nie więc jak byś miał jakiś link to się podziel z gury thx
Ostatnio edytowany przez Jmi (2006-02-04 22:22:53)
No widzisz, akurat Twoim przedmówcą chodizło chyba o film oparty na tej serii (taki duży recap), a Ty podałeś linka do serii TV. Ale liczą się chęci
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dokładnie, chodzi o film pełnometrażowy oparty na 2 sezonie Gitsa. Hmmm, wydawało mi się, że jasno to sprecyzowałem
sorry ale chyba za dużo dzisiaj w siebie wlałem i niezabardzo zrozumiałem
Ma ktos może jakiegoś linka do pierwszego filmu SAC? Bo widze, że wyszedł drugi a ja nawet nie mam pierwszego Poza tym żadna grupa nie podjeła sie jeszcze tłumaczenia tych Movie. Jedyna nadzieja chyba w LMF.
A widział ktoś jakiegokolwiek wydanie któregoś z tych dwóch filmów jakiejkolwiek grupy? Bo jak ja nie znajdę nic na Anidb.net oraz emule to uważam, że jeszcze nie wyszło
BTW. Bardzo fajna okładka jest do tego
A widział ktoś jakiegokolwiek wydanie któregoś z tych dwóch filmów jakiejkolwiek grupy? Bo jak ja nie znajdę nic na Anidb.net oraz emule to uważam, że jeszcze nie wyszło
BTW. Bardzo fajna okładka jest do tego
Na anidb masz podane daty premiery.
tylko czy jest sens ogladac film ktory jest zlepkiem serialu?
Jest czy nie to inna sprawa. Teraz odzywa się we mnie kolekcjoner.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-05 17:04:36)
tylko czy jest sens ogladac film ktory jest zlepkiem serialu?
Oczywiście, że ma. Szczególnie, że czasami chcielibyśmy sobie przypomnieć jakąś dobrą serię (dla mnie oba SAC'i wymiatają. BTW, dwójka jak dla mnie jest lepsza niż jedynka) a oglądanie 26 epków trochę czasu może zabrać, a my mozemy go nie mieć. Nawet gdyby wyszedł w przystępnej cenie po seri TV (czytaj za 19.90 jak wszystko w KD ) to byłbym go kupił. Też przyświecałoby mi kolekcjonerstwo, ale także to, co napisałem wyzej.
[EDIT] Oczywiście z tym zakupem to mówiłem o filmie do pierwszego sezonu.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-06 19:26:09)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dnia 27.01.2006 miał swoją premierę drugi pełnometrażowy film Ghost in the Shell: SAC 2nd GIG: Individual Eleven. Poszukuję rawa. Wszystkie znane bardziej i mniej serwisy/stronki już przeszukałem. Może macie jakieś namiary na to?
http://www.datorrents.com/torrents-details.asp?id=6821
9.67 GB
No to kto to zassysa? Może tak dla sportu
Ja to zassam, ale dopiero w piątek, bo w pracy mam dojście do porządnego łącza i poleci baaaaardzo szybko
Oczywiście, że zasysam
Sporo czasu minęło, od kiedy zaczęło się ssanie tego filmu (niestety nie dla mojego skromnego łącza ) w związku z czym mam pytanko do tych, którym udało się już ściągnąć - możecie napisać coś więcej nt. tej pozycji, tj. co znajduje się w tych magicznych ~10GB? Jakość (pewnie wyśmienita skoro tak dużo "zero-jedynek"), dodatki (?) i może ogólnie o czym jest fabuła (choć to sobie można samemu znaleźć na necie ).
THX
zapewne jest to kopia dvd, jak widze po rozmiarze to bez pewnych ceregieli nie wrzuce tego na jedno dvd, bo naraznie niemam nagrywarki dbl layer, dzis lub jutro zaczne ssac, dowale sobie napisy Freemena jak juz wyjda i bede mial ladne dvd
Edit. wlasnie sprawdzilem jakie tam sa pliki i z pewnoscia to kopia dvd + bonus disc
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-03-29 02:17:04)
ara ara...
Wejdź na www.isohunt.com, wpisz Individual Eleven. Wyświętlą się dwa torrenty. Jeden do prawie 10-cio gigowego obrazu DVD a drugi do RAW-a *.mkv o wielkości 1.79GB.
RAW *.mkv zapodany ...a poza tym to jest też film do pierwszej serii wpisujesz: "laughing man" na www.isohunt.com i wyskoczy torrent:
Ghost in the Shell STAND ALONE COMPLEX THE Laughing Man.ISO
może to ktoś zapoda