Nie jesteś zalogowany.
ładna panienka, aż zachęciłeś mnie do obejrzenia tego anime:)
U mnie wątek szybko się ładuje (kilka sekund, czyli tyle co normalny), i w Operze i w IE (a hardcorowego sprzetu to nie mam ). Więc nie wiem co macie do tych fotek, chyba, że ktoś jedzie na 486dx to już inna bajka:P. Laski z Shuflle! Rulez. Pisałem zresztą o tym: Kaede-chan, Sia-chan, Asa-chan. Seryjka warta polecenia.
Nie wiem co chcecie od tych fotek, ale wątek u mnie normalnie się ładuje, w operze i IE trwa to kilka sekund, chyba, że ktoś jedzie na 486 dx to juz inna bajka . Co do lasek, to te z Shuffle! dominują: Kaede-chan, Sia-chan, Asa-chan. XD ><
szkoda, że ja jej nie miałem na religii
Powiem wam, ze topic dla mnie super Co chwile sprawdzam czy sa nowe fotki
Najbardziej z tych tutaj zamieszczonych fotek, to podobaja mi sie te, ktore zamiescil 'Strusic'... Piękna i Zabójcza
Według mnie, każdy ma ten swój gust, nie umiemy tego opisać dlaczego akurat taki a nie inny, ale tak już jest Ja tam nie jestem wybredny, podobaja mi się dziewczyny różnych "stron", ale ciagle:
-Ren
-Winry
No i ta piękna i zabójcza od 'Strusic'a'
Zapodawac nowe fotki!
As you wish
[od moderatora: jeden obrazek został usunięty ze względu na zbyt twardą erotykę]
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-01-31 22:29:41)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Cóż.. jak wszyscy to wszyscy
Oto dziewczyny z Ichigo100% w całej okazałości
A tutaj kolejno:
Toujo
Nishino
i Satsuki :]
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Rosette z Chrno Crusade (^^)
I Chidori z FMP (podwójny ^^)
Tu się zgodze.. niebieskowłosa z KGNE jest bardzo ładna..
Ładna jest też Deunan z Appleseed 2004
Ale to wszystko wizualnie.
Zdecydowanie bardziej wolę dziewczyny w realu. Zwłaszcza moja była.. ehh.. zostańmy może na razie przy anime..
No nie powiem ten ostani obrazek i pierwszy obrazek są bardzo ładne.
no panowie !!! ale nam się dyskusja rozrosła
to prawda że te dziewczyny cuś w sobie mają
to i ja coś dorzuce
http://www.kaze.fr/goodies/wallpapers/1 … dna2-3.jpghttp://www.kaze.fr/goodies/wallpapers/1 … gento2.jpg
Heh wiadomo to jest bardzo ciekawy temat:p nie mam tego screena moze ktos by mogl go wrzucic.
chodzi mi o taki faajny obrazek ktory byl w 1specjalu z bleacha na samym poczatku zsubowany przez Lunara...
siedzialem chyba 30 minut i sie lampilem poprostu cudo:d
O to panu chodziło?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Tak to to:p hmmmmmmmmmmm to jest piekne:d poprostu nie moge sie napatrzec:p
No hehe jakie laseczki Dla mnie osobiscie wymiatają Matsumoto i Orihime z Bleacha, dwie siostrzyczki z TT, Nyu z EL, ta kolezanka Suzuki(nie pamietam imienia
), No i mój kochany aniołek z i's Iori
heh ja ta gosciuwe z suzuki zamienilbym na yourichi a tak to masz podobne zdanie do mnie:d
Ty karolek jescze calej suzuki nie ogladałeś wiec mozliwe, ze nie ujarzales jej piekna