Nie jesteś zalogowany.
Rose z FMA, jedyna i niepowtarzalna
Piekna a zarazem zabójcza mówisz...
Trzeba też powiedzieć że słuzby mundurowe w anime też maja się czym pochwalić, takim policjankom dałbym sie chętnie zaaresztować
To oczywiście Burn Up Warrior
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
A może Asagiri Junko z Sunabouzu? Właśnie niedawno zacząłem tłumaczenie tego anime. Może to was zachęci do oglądania
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Przez te fotki, coraz gorzej chodzi!
Mad Mac -> Rose? zapodaj fotke bo tak nie kojarze, nie znam takiego imienia w FMA :< (Winry? na animenfo.com nie ma nic w spisie postaci o 'Rose', chyba ze 'Rize Hawkeye' piekna blondyna...).
Kazdy ma swoje podejscie... dawajcie linki czy cosik do fotek, bo innaczej siadzie ten watek
Rose to postac poboczna. Ale dla mnie to najlepsza laska z wszystkich anime jakie widzialem
Taaa... Piękna + Zabójcza = Dokuro-chan! xD
Rixed: popieram! Dokuro-chan mmm.. ;}
Przy okazji moge polecic teledysk: My Private Angel
i anime: club'em to death angel dokuro-chan (club-to-death angel Dokuro-chan)
Juz sobie przypomnialem o tej Rose... w 1 i 2 odcinku byla, poki co tylko tyle widzialem, ale juz wiem co i jak, sorx :]
A z FMA to jeszcze Rize Hawkeye to fajna dupa, ale jakos wole, takie troche bardziej "nierealne" dziewczynki
LoL Ten wątek zajmuje już ponad 1.7MB i otwiera mi się około minuty z prędkością 40kB/s...
Wyluzujcie chłopaki, bo niedługo w ogóle sie tu nie da wejść ^^
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
jak chcecie popatrzeć na zejebiste (realne) japońskie dupcie to oblukajcie teledysk Hinoi Team With Korikki - Night Of Fire link tutaj: http://www.youtube.com/watch.php?v=yJQd … 0of%20fire
Dziewczyn nigdy za wiele! *śmiertelna powaga*
a im wiecej tym lepiej:P
A mnie się podoba Aoi-chan z Ai Yori Aoshi.
Oj, fakt ^^
Mi się bardzo podoba Rikku z FF Jutro znajde jakieś fajne zdjątka, bo dziś nie chce m isie tych cd-ków szukać
laski z FMA rządzą jak i te z LOVE HINY tu macie kilka fajnych fotek lasek z FMA:
ROSE:
WINRY:
RIZA HAWKEYE: