Nie jesteś zalogowany.
Pierwszy odcinek strażaków już na ansi. Nie wiem czy będę kontynuował tę serię, ale póki co zrobiłem pierwszy odcinek, bo nawet przyjemnie się oglądało.
Uprzedzając wszelkie pytania, ostatni epek tarczownika przechodzi właśnie przez QC i będzie już wkrótce. Reszta Soumy też pojawi się niedługo, gdyż właśnie przechodzi przez typesetting.
Pis joł.
Dobre
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-07-06 15:32:49)
ara ara...
właśnie szukałem info o Shokugeki i świetnie, ze niedługo będzie czekam cierpliwie.
No i dwudziesty piąty odcinek taty janusza dodany. No i w końcu finito. Sorki za zwłokę, ale moi pomagierzy nieco się obijali xd Co do samej bajki, to nie była może najwyższych lotów, ale przynajmniej w miarę lekko się tłumaczyło. Jak zawsze dzięki wszystkim, którzy wytrwali przy moich napisach.
PS
Strażacy będę pewnie dzisiaj albo jutro.
Za bardzo umięśniona
_Crimson_Red_ napisał:Za bardzo umięśniona
Widać, że nie jesteś człowiekiem kultury.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Po przerwie w emisji wracamy do strażaków. Trzeci odcinek już na ansi.
Piąty odcinek strażaków już na ansi. Sorki za obsuwę, ale cały mój wolny czas podczas weekendu pochłonęły siatkarskie eliminacje do igrzysk olimpijskich xd
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2019-08-13 21:39:05)
Absolutnie ułaskawiam xD Na szczęście nasi stanęli na wysokości zadania i będziemy mogli na luziku cieszyć się ME.
O to to, Aska czuje bluesa xd
W tym tygodniu postanowiłem się nieco zrehabilitować, dlatego też szósty odcinek strażaków już na nasi.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2019-08-17 03:12:01)
Będziesz tłumaczył drugi film Fate/Stay Night: Heavens Feel?