#21 2014-05-14 14:12:16

Yagami_Raito8920
Użytkownik

Odp: Anfo-Event - Rocket Girls - dlaczego był zrobiony po cichu?

Odkąd jestem na Ansi to widzę, że każdego roku musi być jakaś dorama związana z anfo. Ale to tutaj chyba normalne oczkod

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
96gaix.jpg
dobre, lepsze, radzieckie!

#22 2014-05-14 14:41:53

nihiho
Użytkownik

To forum jest MEGA xD
Tyle bólu dupy o nic dawno nie widziałem. Brawo rodacy, tak trzymać. Przeglądając tutaj tematy jest większy ubaw niż za dawnego "Śmiechu warte". Dobrze by było jakby posty nie były kasowane, bo nie można poczytać innych kłótni smutny

Jedni lepsi od drugich. Może by tak dla odmiany się dogadać w czymś,a nie skakać sobie w każdym przypadku do gardeł i sie obrażać nawzajem? Jak każdy ma przerośnięte ego, to zawsze tak jest...

Przepraszam za offtop, ale większość postów nim jest...

#23 2014-05-14 14:43:33

LordCrane
Użytkownik

Kamiyan3991 napisał:

Po prostu zwróciłem uwagę, że odmiana jego nicku to niewątpliwie tak ważna sprawa, że trzeba będzie poświęcić jej kilka następnych stron.
Nie możecie żyć bez zwracania na siebie uwagi, czyż nie?

Owszem to bardzo istotna sprawa, Kamiyanie Trzy Tysiące Dziewięćset Dziewięćdziesiąty Pierwszy.

Poza tym niektórym się chyba coś pomieszało. Jak można zauważyć, niektóre osoby uważają mnie za trolla, porównując do tyranów, którym trzeba lizać dupę w zamian za suby, a mimo tego zaproszenie do tego AE dostałem, o projekcie wiedziałem od samego początku, nawet sobie mogłem obejrzeć co poniektóre odcinki przed wydaniem, gdybym chciał. Zatem teoria, że owe bodzie, Besamiry i Crane'y nie zostały zaproszone, bo to trolle, nie jest prawdziwa.

Ostatnio edytowany przez LordCrane (2014-05-14 14:45:22)

#24 2014-05-14 14:56:05

Bakura
Użytkownik

Czy ja napisałem coś o tym, że nie zostałeś zaproszony? Po prostu napisałem, że każdy kto chce może sobie ściągnąć, nie napisałem nic o tym, że uważam cię za trolla, tylko za twórcę napisów dla wybranych, poza tym zamiast się wykłócać o ukryty event, to sami sobie własny zróbcie, poczujecie się lepiej.

What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu

#25 2014-05-14 16:10:08

vegeta391
Użytkownik

LordCrane napisał:

Poza tym niektórym się chyba coś pomieszało. Jak można zauważyć, niektóre osoby uważają mnie za trolla, porównując do tyranów, którym trzeba lizać dupę w zamian za suby, a mimo tego zaproszenie do tego AE dostałem, o projekcie wiedziałem od samego początku, nawet sobie mogłem obejrzeć co poniektóre odcinki przed wydaniem, gdybym chciał. Zatem teoria, że owe bodzie, Besamiry i Crane'y nie zostały zaproszone, bo to trolle, nie jest prawdziwa.

Lordzie Cranie, widzisz, na co ci przyszło?

Panie Bakura, może pan tego dosłownie nie uczynił, ale:

Bakura napisał:

Nikt za to wydanie dupy lizać nie musi, więc nie przyrównuj nas do Bodzia, Besamira, Crane itp.

A wiadomo, że B&B mają swoją sektę, więc wrzucanie Krejna do jednego wora nie jest na miejscu.  ej

Możliwe, że to przez wcześniejszy post nabrałeś mylnego przeświadczenia; ten, opublikowany w odpowiedzi na wiadomość FAiMa:

coellus napisał:

No chyba nie ty jeden. Mnie Crane nic nie mówił, a zazwyczaj bierze mnie do korekty na AE, więc obstawiam, że do niego też nie napisali.

Niemniej dopuściłeś się popełnienia faux pas i musisz zadośćuczynić.  brecht

Czytam i:

Pokaż spoiler
wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow  wow

wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai

#26 2014-05-14 16:16:30

coellus
Użytkownik

vegeta391 napisał:

Możliwe, że to przez wcześniejszy post nabrałeś mylnego przeświadczenia; ten, opublikowany w odpowiedzi na wiadomość FAiMa:

coellus napisał:

No chyba nie ty jeden. Mnie Crane nic nie mówił, a zazwyczaj bierze mnie do korekty na AE, więc obstawiam, że do niego też nie napisali.

Niemniej dopuściłeś się popełnienia faux pas i musisz zadośćuczynić.  brecht

A to też jest dla mnie ciekawe i nie do końca zrozumiałe, dlaczego Crane wybrał większą lojalność wobec kółka różańcowego AE, bo ponoć go prosili, żeby nikomu nie mówił, że im odmówił, niż do ówczesnego członka RTT. Ale w sumie już nie moja sprawa.

Ostatnio edytowany przez coellus (2014-05-14 16:16:48)

Ty dulowaty userze!

#27 2014-05-14 16:19:34

Kamiyan3991
Użytkownik

vegeta391 napisał:

A wiadomo, że B&B mają swoją sektę, więc wrzucanie Krejna do jednego wora nie jest na miejscu.

A to Krejna nie trzeba było się prosić o napisy? oo

LordCrane napisał:

a mimo tego zaproszenie do tego AE dostałem

Chyba wszyscy dostali. oo
JT też było uwzględnione, tylko nikt nie chciał tego robić.

Widocznie zamiast ogłoszenia na forum - ludzie po prostu dogadywali się przez komunikatory... o to jest ta cała drama?
ANSI ftw.

coellus napisał:

niż do ówczesnego członka RTT

Widocznie nie jesteś tak ważna, jak Ci się wydaje.
A to peszek...

Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-05-14 16:21:22)

Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000

#28 2014-05-14 16:29:24

vegeta391
Użytkownik

@up, uważaj, bo ci wypowiedzą umowę dzierżawy tematu na ansi, jak będziesz tak po coellusach jechał.

Kamiyan3991 napisał:

Nie wiem, nie oglądam. Ostanie, co pobrałem, a jest dziełem Krejna, to Seiya. Coś tam jeszcze chyba kiedyś było, niemniej nie przypominam sobie, abym musiał ciastkowe aplikacje składać  gwizdze.

wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai

#29 2014-05-14 16:31:24

Yagami_Raito8920
Użytkownik

Dwa lata temu chyba Quithe organizował ten event i wtedy było głosowanie na forum dotyczące jaka seria ma być przetłumaczona i był deadline do zgłaszania swoich grup. Jakoś wtedy nie było problemów.  I seria była dobra i tłumacze zadowoleni, a teraz jakies kółko różańcowe się utworzyło. Mnie tylko szkoda waszego zmarnowanego czasu na tłumaczenie tego gniota oczkod

96gaix.jpg

#30 2014-05-14 16:31:56

marek2fgc
Użytkownik

Kamiyan3991 napisał:

Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek do Crane'a trzeba było się zgłaszać po napisy.  baka

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-14 16:32:06)

#31 2014-05-14 16:38:21

Kamiyan3991
Użytkownik

Yagami_Raito8920 napisał:

Dwa lata temu chyba Quithe organizował ten event i wtedy było głosowanie na forum dotyczące jaka seria ma być przetłumaczona i był deadline do zgłaszania swoich grup. Jakoś wtedy nie było problemów.  I seria była dobra i tłumacze zadowoleni, a teraz jakies kółko różańcowe się utworzyło. Mnie tylko szkoda waszego zmarnowanego czasu na tłumaczenie tego gniota oczkod

Ale przecież można tworzyć własne kółka różańcowe... w czym problem?
Szczerze mówiąc - gdybym sam chciał coś takiego zorganizować, to wolałbym podobierać/popytać ludzi z grup/wolnych strzelców, których znam, i do których mam zaufanie (czyli pójdzie sprawnie i dobrze - bez niepotrzebnych zgrzytów).

marek2fgc napisał:

Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek do Crane'a trzeba było się zgłaszać po napisy.

http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258531

I bodajże film, do którego robiłeś QC, też domyślnie miał być "tylko dla vipów".

Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000

#32 2014-05-14 16:39:07

marek2fgc
Użytkownik

Kamiyan3991 napisał:
marek2fgc napisał:

Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek do Crane'a trzeba było się zgłaszać po napisy.

I bodajże film, do którego robiłeś QC, też domyślnie miał być "tylko dla vipów".

Nadal nie widzę (tylko coellus).

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-14 16:39:15)

#33 2014-05-14 16:46:32

Hunter Killer
Moderator

Właśnie to mnie słabi na tym forum. Człowiek zada jakieś tam pytanie/poda sprzeciw. A następnego dnia przeradza się dany temat w taki syf, że usuwam swoje posty, bo nie chce w tym brać udziału beznadzieja

155222.jpg zzsldjt.png

#34 2014-05-14 17:13:41

Kamiyan3991
Użytkownik

marek2fgc napisał:
Kamiyan3991 napisał:
marek2fgc napisał:

Nadal nie widzę (tylko coellus).

Która gdzieś w tym temacie pisała, że to nie Krejn rozdaje, bo wtedy dostałoby jakieś 10 osób (jak przy jakimś innym projekcie).
No, ale już nie wnikajmy w sumie... i tak już w sumie OT, a może i nie?
W sumie to bez różnicy - temat powinien polecieć, bo to jest robienie niepotrzebnej dramy.

Ja kończę, i tak pewnie jak Rein wróci, to przeczyści temat.
Komentujcie wydanie, a nie jakieś "doramy"...

Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-05-14 17:14:40)

Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000

#35 2014-05-14 19:42:37

Quithe
Użytkownik

FAiM napisał:

To tak z innej beczki, czemu posty Reina - chociaż były edytowane pierdyliard razy - nie mają na dole informacji o tym, że były edytowane? cojest

Przywilej moderacji - możemy zaznaczyć, czy ma być oznaczona edycja. Obstawmy, że Rein się zapomniał, a następnym razem już zachowa się kulturalnie oczkod

Yagami_Raito8920 napisał:

Ale była za to inna drama, bo dopuściłem głosy na serię puszczone przez niedobrych, byłych ludzi z KS-u, którzy zrobili wielką dramę w innym wydaniu xD Tak więc nie ma zmiłuj, zawsze coś musi się wydarzyć.

Hunter Killer napisał:

Właśnie to mnie słabi na tym forum. Człowiek zada jakieś tam pytanie/poda sprzeciw. A następnego dnia przeradza się dany temat w taki syf, że usuwam swoje posty, bo nie chce w tym brać udziału beznadzieja

A powinieneś je zostawić, gdzie Twoja netykieta? oczkod

Ostatnio edytowany przez Quithe (2014-05-14 19:45:16)

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#36 2014-05-14 20:06:48

Sir_Ace
Użytkownik

Generalnie nie wiem, skąd takie wielkie zaskoczenie. ANFO zawsze było dosyć hermetyczne i trzymane w ryzach przez grupkę autokratycznej moderacji. Regulamin regulaminem - pewne osoby uznały, że z pewnymi osobami nie warto współpracować i tyle.

#37 2014-05-14 22:20:30

Yagami_Raito8920
Użytkownik

Quithe napisał:

Przywilej moderacji - możemy zaznaczyć, czy ma być oznaczona edycja. Obstawmy, że Rein się zapomniał, a następnym razem już zachowa się kulturalnie oczkod

Mam nadzieję, że dacie mu jakieś upomnienie, bo chłop już nie pierwszy raz przekracza swoje kompetencje. Szanuję go jako osobę, ale na moda to on zdecydowanie nie nadaje się oczkod

Quithe napisał:

Ale była za to inna drama, bo dopuściłem głosy na serię puszczone przez niedobrych, byłych ludzi z KS-u, którzy zrobili wielką dramę w innym wydaniu xD Tak więc nie ma zmiłuj, zawsze coś musi się wydarzyć.

A jednak, na ANSI zawsze coś musi się dziać  smile_lol

96gaix.jpg

#38 2014-05-14 22:26:54

Besamir
Użytkownik

Sir_Ace napisał:

Regulamin regulaminem - pewne osoby uznały, że z pewnymi osobami nie warto współpracować i tyle.

Ja to już kilka lat temu doszedłem do wniosku, że nie warto z nimi współpracować. jezor
Poza tym ciężko za niektórymi trafić. Wydania dla wybranych - bee, fee, idź się zabij. Eventy dla wybranych - no deal, jest impreza. Najlepiej niech każdy robi tak, jak mu się podoba, a reszta niech pilnuje swojego podwórka.

Ostatnio edytowany przez Besamir (2014-05-14 22:28:03)

Stopka forum

© Animesub.info 2024