Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Już nie aktualnie , seed w magiczny sposób powrócił . Dzięki za tłumaczenie<:<3
Dodałem 8 odcinek. Znów tłumaczył tajemniczy pan S.
Dziś skromnie, jeden epek.
A pan "nie aktualnie" niech czyta słownik, a nie napisy w chińskich bajkach.
13 odcinek. Zostały 3.
Okładka mnie tutaj przyciągnęła.
Czemu tłumaczenie ma przeskok między 17 a 20, wspomniawszy o braku 15?
Myślę sobie 3 min na epek, jestem leniwy, ale jakoś dam radę z eng subami, a tu dziwo, na nyaa tylko wersja DVD a RAW tylko HD.
Masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Prześledź pierwszą stronę tematu.
Powodzenia w szukaniu eng subów.
Nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem. Twoje posty to tylko "dodałem x epek", nie wiem czy ty sobie tłumaczysz epki losowo czy co.
Forma dopisuje. Czekałem na tę serię po polsku.
http://www.youtube.com/watch?v=rZ3WUshwcC4 - w podziękowaniu
Ostatnio edytowany przez Hyrule (2013-09-21 05:24:43)
Nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem. Twoje posty to tylko "dodałem x epek", nie wiem czy ty sobie tłumaczysz epki losowo czy co.
Bzdura. Masz problem. W niektórych postach jest napisane, jaki ep dodałem. Poza tym wszystko pojawia się na blogu w kolejności wydawania.
Zatem, wszem i wobec, kishida nie umie czytać! <=
Nie no, jako chyba 3(nie pamiętam już) dodał bodzio ostatni odcinek (nawet FAiM żartował, że projekt zakończony), a ty pytasz czy jest losowo. To tak trudno ogarnąć "tryb" wydawniczy? Ludzie, nie załamujcie mnie jeszcze bardziej.
Tak, trudno ogarnąć, ponieważ to nielogiczne gdy ktoś wydaję suby w losowej kolejności i każdego normalnego to dziwi.
Nigdzie nie jest napisane, że suby idą losowo, pierwsza logiczna myśl, że linki wcięło i tyle.
Tak, trudno ogarnąć, ponieważ to nielogiczne gdy ktoś wydaję suby w losowej kolejności i każdego normalnego to dziwi.
Głupiutka seria o głupiej dziewczynie, której sposób myślenia o otaczającej rzeczywistości jest nieco dziwny.
Widocznie nie jesteś targetem.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Nigdzie nie jest napisane, że suby idą losowo, pierwsza logiczna myśl, że linki wcięło i tyle.
Kpisz waszmości? Pojawiają się posty, w których jest napisane, jaki odcinek dodałem. Serio myślenie aż tak boli?
Poza tym przypomnę, że Hyakko wydawałem podobnie. Choć to było dawno.
Myślenie w narodzie upada.
Ponoć bodzio miał skończyć z tłumaczeniem, bo zdał testy do zagranicznej grupy subberskiej, zajmującej się hentajcami ?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ponoć bodzio miał skończyć z tłumaczeniem, bo zdał testy do zagranicznej grupy subberskiej, zajmującej się hentajcami ?
Na quality fapcheckera?
Co wy za pomysły macie?
Co wy za pomysły macie?
Jakieś fantazje erotyczne z tobą w roli głównej
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:Co wy za pomysły macie?
Jakieś fantazje erotyczne z tobą w roli głównej
Gdyby to chociaż kobiety fantazjowały o przecinkach...
Dodany odcinek 15. Zostały jeszcze dwa.
kishida napisał:Nigdzie nie jest napisane, że suby idą losowo, pierwsza logiczna myśl, że linki wcięło i tyle.
Kpisz waszmości? Pojawiają się posty, w których jest napisane, jaki odcinek dodałem. Serio myślenie aż tak boli?
Poza tym przypomnę, że Hyakko wydawałem podobnie. Choć to było dawno.
Myślenie w narodzie upada.
A ty dalej swoje...
Nie patrze na twoje wszystkie wstawki, zadałem proste pytanie, ponieważ takie wstawianie jest dziwne.
Powiedziałbym ci coś, ale sobie daruję sprzeczanie się z tobą.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna